SNOOKER PH 2021 – NAJAVA

PH 2021

HSL sezona 2021. došla je do same završnice. Pred natjecateljima je najvažniji turnir godine – Prvenstvo Hrvatske.

Informacije o turniru

PH 2021 održat će se od 15.12. do 19.12.2021. godine u Snooker klubu Nugget, Matunova 14, Zagreb. Prijave je potrebno poslati na adresu snooker@biljar.hr najkasnije do subote, 11.12. u 12:00 sati.Pravo sudjelovanja imaju svi igrači koji su tijekom HSL 2021. sezone nastupili najmanje na jednom turniru.

Ždrijeb i satnica:

 – ždrijeb će se izvršiti u nedjelju, 12.12.2021. u 18:00 h u prostorijama kluba “The Nugget” Zagreb od strane voditelja lige i Odbora za snooker, a događaju mogu prisustvovati svi zainteresirani.

 Dress code:
– natjecatelji su dužni nastupiti u dress codeu tipa A što podrazumijeva:
hlače izrađene od finih materijala (jeans i sl. nisu prihvatljivi), košulja od finog materijala ( zakopčana na zapeščima) te leptir mašna ili kravata

PH 2021 igrat će se u formatu dvostruke eliminacije, mečevi glavnog dijela ždrijeba te repasaža igraju se u formatu bo5, četvrtfinala i polufinala u formatu bo7, a finale u formatu bo9.

Voditelj turnira:
– Voditelj PH2021 turnira bit će Marko Rkman, uz asistenciju Alexandera Sabljaka.

Igrači trebaju doći na svoj meč najkasnije 15 minuta prije početka određenog satnicom turnira. Kašnjenje od 1 minute na početak meča bit će sankcionirano dodjeljivanjem framea protivničkom igraču, a u slučaju kašnjenja od 15 ili više minuta, igrač gubi meč bez borbe.

Također podsjećamo da svi natjecatelji moraju imati važeće liječničke potvrde i licence za 2021. godinu, u protivnom neće moći nastupiti.

Napominjemo da će se natjecanje održati sukladno preporukama HZJZ-a i aktualnim odlukama Stožera, a klub domaćin će osigurati prostorno-organizacijske uvjete objekta te higijenu prostora, a sve će biti jasno naznačeno na ulazu u prostor za igru. Mole se svi igrači da postupaju u skladu s navedenim.

Svim igračima želimo uspješan nastup.

Marko Rkman