Snooker -GRAND PRIX 01/2016 – Tin Venos nastavlja niz

najbolji-na-gp-1

Dugo očekivani početak Hrvatske snooker lige (HSL) 2016 opravdao je u cjelosti sve pozitivne najave i dignuo od IOSS-a ionako visoku postavljenu ljestivicu glede razine kvalitete,organizacije i ambijenta.Novouređeni snooker klub “POT” iz Zagreba bio je domaćin ovom prvom Grand Prix turniru sezone koji predstavlja najvišu kategoriju natjecanja u snooker sportu Hrvatske i ukupna ocjena kompletnog turnira svih involviranih na ovom turniru uključujući predsjednika HBS-a, gosp.Zdravka Mamića i dopredsjednika HBS-a,gosp.Tončija Morića koji su ispred HBS-a posjetili ovaj događaj je više nego pozitivna.

Prvak Hrvatske za 2015 godinu mladi Tin Venos (SC POT) nastavlja osvajanjem titula na ovom prestižnom natjecanju,ali ovaj put nikad teže!
Do ovajanja titule morao je savladati niz vrlo teških protivnika (Vučetić,Bermanec) a posebno dramatičan i izuzetno kvalitetan meč na profesionalnom nivou odigrao je u polufinalu s izvanrednim Immijem Ayazom Khanom (Mr.Q) u kojem je u završnom petom frame-u
(decider-u) odlučila posljedna crna kugla.

Drugo mjesto osvojio je “dragulj” HR snookera ,tek 15.-godišnji!! Jan Jelenić (SC POT) koji za svoju dob igrana fantastičnoj razini i svakako je njegov ulazak u finale ovako jakog turnira više nego pozitivan znak za budućnost našeg snookera.
Imran Ayaz Khan je pokazao da je igrač najviše klase i zajedno s Tinom sigurno je glavni kandidat za ukupnog pobjednika HSL-a.
Krasan pehar za 3.mjesto osvojio je i veliki znalac biljarskog sporta Dragan Roša (SC POT) koji se ne obazire na godine i igra najbolje u životu.

S nestrpljenjem očekujemo i prvi CHALLENGE 01 turnir druge jakosne skupine koji će se održati od 10.06.-12.6,2016 i na kojem mogu nastupiti svi igrači HBS-a koji nisu na nastupili na ovom Grand Prix turniru.

Svim sudionicima ovog natjecanja zahvaljujemo na naglašeno sportskom i prijateljskom ponašanju ,a najboljima još jednom sve čestitke!

Darko Hojan

….više o GP-01-2016 proćitajte( komentari,analize, fotografije itd..) na stranici SC POT

REZULTATI