SNOOKER GP7 – NAJAVA

Plakati HBS snooker(1)

Do završetka HSL sezone 2021. dijele nas samo dva turnira. Prvi od njih jest sedmi Grand Prix. Dvojac Ayaz-Novak nastavlja borbu za broj 1, a najmanje pet igrača je u igri za 3. mjesto, što garantira nova uzbuđenja.

Informacije o turniru

Termin i mjesto odigravanja:
GP7 turnir održat će se od 13.11. do 21.11.2021. godine u Snooker klubu Nugget, Matunova 14, Zagreb.

Prijave je potrebno poslati na adresu snooker@biljar.hr najkasnije do srijede, 10.11. u 12:00 sati.

Nakon što sve prijave budu zaprimljene u naznačenom roku, 20 najbolje plasiranih prijavljenih igrača na aktualnoj HSL rang listi ima zagarantiran nastup u glavnom turniru, koji će biti na rasporedu od 19.11. do 21.11., a preostali prijavljeni igrači će se za popunu 4 mjesta morati izboriti u kvalifikacijama, koje su na rasporedu 13. i/ili 14.11.

U slučaju da broj prijavljenih igrača ne premaši 24, koliko ih maksimalno može nastupiti na glavnom turniru, kvalifikacije se neće odigrati, već će svi igrači automatski ostvariti pravo na nastup na glavnom GP turniru.

Ždrijeb i satnica:

 – ždrijeb će se izvršiti u srijedu, 10.11.2021. u 18:00 h   u prostorijama kluba “The Nugget” Zagreb od strane voditelja lige i   Odbora za snooker, a događaju mogu prisustvovati svi zainteresirani.

 Dress code:
– natjecatelji su dužni nastupiti u dress codeu tipa B što podrazumijeva:
hlače izrađene od finih materijala (jeans i sl. nisu prihvatljivi), košulja od finog materijala ( zakopčana na zapeščima),
prsluk i primjerene cipele (tenisice, jogging obuća i sl. nije dozvoljena)
– za nastup u polufinalu i finalu natjecatelji su dužni biti odjeveni prema pravilu dress codea tip A, što podrazumijeva sve stavke iz dress codea tip B plus leptir mašna ili kravata

Voditelj turnira:
– Voditelj GP7 turnira bit će Marko Rkman, uz asistenciju Alexandera Sabljaka.

Igrači trebaju doći na svoj meč najkasnije 15 minuta prije početka određenog satnicom turnira. Kašnjenje od 1 minute na početak meča bit će sankcionirano dodjeljivanjem framea protivničkom igraču, a u slučaju kašnjenja od 15 ili više minuta, igrač gubi meč bez borbe.

Također podsjećamo da svi natjecatelji moraju imati važeće liječničke potvrde i licence za 2021. godinu, u protivnom neće moći nastupiti.

Napominjemo da će se natjecanje održati sukladno preporukama HZJZ-a i aktualnim odlukama Stožera, a klub domaćin će osigurati prostorno-organizacijske uvjete objekta te higijenu prostora, a sve će biti jasno naznačeno na ulazu u prostor za igru. Mole se svi igrači da postupaju u skladu s navedenim.

Svim igračima želimo uspješan nastup na sedmom GP turniru, kao i do završetka HSL sezone 2021.

Marko Rkman