SNOOKER GP3 TURNIR – NAJAVA I LISTA IGRAČA

GP3

Pobjedničke trofeje s prva dva ovosezonska turnira odnijela su dvojica klupskih kolega – Saša Novak i Imran Ayaz (oba Mr Q). Na turniru koji slijedi vidjet ćemo hoćemo li dobiti i trećeg različitog pobjednika ili će netko od njih dvojice udvostručiti svoj uspjeh.

Informacije o turniru

Termin i mjesto odigravanja:
GP3 turnir održat će se od 22.5. do 30.5.2021. godine u Snooker klubu Nugget, Matunova 14, Zagreb.

LISTA PRIJAVLJENIH IGRAČA:

IMRAN AYAZ (MR Q)

SAŠA NOVAK (MR Q)

ALEN RAŠAN (NUGGET)

ALEKSANDAR VUČETIĆ (NUGGET)

MARINKO GOJIĆ (NUGGET)

BRUNO REPANIĆ (NUGGET)

RENATO HERMAN (NUGGET)

IVAN ŠVEHLA (NUGGET)

—————————————

ALEXANDER SABLJAK (NUGGET)

SAŠA ŠTURBEK (NUGGET)

MARKO RKMAN (NUGGET)

DARKO GAŠPAROVIĆ (MAXIMUM)

GORAN PUŠKAŠ (MR Q)

ANTONIO DUSPER (NUGGET)

NINO RESKUŠIĆ (NUGGET)

LUKA JUSTINIĆ (NUGGET)

————————————-

LUKA LEPESIĆ (MR Q)

DAVID LUSTIG (MAXIMUM)

DAVOR ANTIČIĆ (ZLATAR)

KREŠO CERAJ (METROPOLIS)

FILIP BLAŽIČKO (NUGGET)

KRISTIJAN DRAGANIĆ (METROPOLIS)

ŽELJKO GRBIĆ (MR Q)

ždrijeb glavnog dijela turnira izvršit će se u nedjelju, 23.5.2021. u 19:00 h u prostorijama kluba “The Nugget” Zagreb od strane voditelja lige i Odbora za snooker, a događaju mogu prisustvovati svi zainteresirani.

Sve grupe i točna satnica glavnog turnira za sve igrače bit će objavljene na službenoj stranici najkasnije do ponedjeljka, 24.5.2021. u 12 sati.

Dress code:
– natjecatelji su dužni nastupiti u dress codeu tipa B što podrazumijeva:
hlače izrađene od finih materijala (jeans i sl. nisu prihvatljivi), košulja od finog materijala ( zakopčana na zapeščima),
prsluk i primjerene cipele (tenisice, jogging obuća i sl. nije dozvoljena)
– za nastup u 1/4 finalu, polufinalu i finalu natjecatelji su dužni biti odjeveni prema pravilu dress codea tip A, što podrazumijeva sve stavke iz dress codea tip B plus leptir mašna ili kravata

Voditelj turnira:
– Voditelj GP3 turnira bit će Marko Rkman, uz asistenciju Alexandera Sabljaka.

Igrači trebaju doći na svoj meč najkasnije 15 minuta prije početka određenog satnicom turnira. Kašnjenje od 1 minute na početak meča bit će sankcionirano dodjeljivanjem framea protivničkom igraču, a u slučaju kašnjenja od 15 ili više minuta, igrač gubi meč bez borbe.

Također podsjećamo da svi natjecatelji moraju imati važeće liječničke potvrde i licence za 2021. godinu, u protivnom neće moći nastupiti.

U skladu s trenutno važećim epidemiološkim mjerama, u klubu za vrijeme turnira se NE SMIJE ZADRŽAVATI PRIJE I POSLIJE MEČA. Napominjemo da će se natjecanje održati sukladno preporukama HZJZ-a, a klub domaćin će osigurati prostorno-organizacijske uvjete objekta te higijenu prostora, a sve će biti jasno naznačeno na ulazu u prostor za igru. Mole se svi igrači da postupaju u skladu s navedenim.

Svim igračima želimo uspješan nastup.

Marko Rkman