Snooker – “Best Of Snooker”

15182465_10208636205998882_2115953488_o

Dragi prijatelji snookera i biljara.

Velika nam je čast i veselje da možemo najaviti službeno partnerstvo Biljarskog saveza Slovenije vezano za priredbu promocije Snooker sporta “Best of Snooker”.

Na dan 22.12.2016. srdačno vas pozivamo na božičnu-novogodišnju poslasticu u dvorani “Tivoli”, Ljubljana, Slovenija.

Iz Velike Britanije dolaze nam najveći majstori Snooker-a koji će bez dvojbe potvrditi svoje osvojene titule, nudeći nam pravi spektakl na zelenom platnu.

Mark »Jester iz Leicester« Selby

Aktualni i dvostruki svjetski prvak (2014, 2016) glasi za taktički najbolje potkovanog igrača svih vremena. Ove sezone osvojio je dva rangirana naslova (Paul Hunter Classic, bivši German Open i International Championship u prošlom mjesecu), i trenutno se ne može suditi da se namjerava zadovoljiti time.

Judd »The Juddernaut« Trump

Najmlađi član “Kvarteta” zapanjio je svjetsku Snooker scenu godine 2011. kada je osvojio “China Open” i stigao sve do finala Svjetskog prvenstva gdje je posustao tek u poslijednjoj fazi dvoboja sa starijim i iskusnijim Johnom Higginsom (15:18). Neće više dugo trebati, tvrde stručnjaci, popeti se na tron Svijeta.

Shaun »The Magician« Murphy

Svjetski prvenstvo osvojio je godine 2005. a zatim još dva puta stigao u finale (2009. i 2015.) član je elitne desetorice igrača svih vremena koji su osvojili Trostruku krunu (pobjeda na Svjetskom prvenstvu, na prvenstvu Ujedinjenog kraljestva i na Mastersu).

Neil »The Thunder from Down Under« Robertson

Jedini neengleski član “Kvarteta”, Australac Neil Robertson, osvojio je titulu svjetskog prvaka godine 2010. Trenutačno, po broju ukupnih pobjeda na ranking turnirima je na šestom mjestu među igračima svih vremena, a četvrti po broju postignutih uzastopno osvojenih poena. Ovogodišnju sezonu počeo je sa pobjedom u Rigi, a tko kaže da u Sloveniji neće biti u istoj formi?

ULAZNICE:

Mitja Gradišnik kao predsjednik Biljarskog Saveza Slovenije nam je poručio kako je odobren popust i za strane igrače. Preporuka je brzo naručiti, jer su karte naravno ograničene. To znači kontaktirati gospodina Gradišnika, karte se ne mogu vratiti ali se mogu pokloniti nekom trećem.

Radi se o popustu za VIP i 2. kategoriju. VIP su 85 eur (inače 100), 2. kategorija 39 eur (inače 45).

Ostale ulaznice kupujte direktno na:
http://www.eventim.si/en/tickets/best-of-snooker-ljubljana-dvorana-tivoli-440615/event.html?