SNOOKER – CHT2 TURNIR – NAJAVA

GP2 studeni

Informacije o turniru

Termin i mjesto odigravanja:
   CH-02 turnir održat će se 07. i 08.03. 2020. g. u Snooker klubu The Nugget Zagreb, Matunova 14, Zagreb.

 Ždrijeb i satnica:
– ždrijeb turnira izvršiti će se u srijedu, 04.03.2020. u 18.00 sati u prostorijama kluba “The Nugget” Zagreb, od strane voditelja lige i Odbora za snooker, a događaju mogu prisustvovati svi zainteresirani.

Sve grupe i točna satnica natjecanja za sve igrače bit će objavljene na službenoj stranici najkasnije do četvrtka, 05.03.2020. u 12:00 h.

Prijave je potrebno poslati na adresu snooker@biljar.hr najkasnije do srijede, 04.03.2020. u 12 sati.

Dress code:

– na CHT-02 natjecatelji su dužni nastupiti u dress codu tipa C što podrazumijeva: hlače izrađene od finih materijala (jeans i sl. nisu prihvatljivi), jednobojna ili košulja s nježnim uzorkom s ovratnikom i dugim rukavima; rukavi moraju bit zakopčani na zapešćima, a na susretu za koje nije propisana kravata/leptir mašna, gornji gumb na ovratniku može biti otkopčan. Košulja mora biti uvučena u hlače,
– za nastup od 1/4 finala natjecatelji su dužni biti odjeveni prema pravilu dress codea tipa B, što podrazumijeva sve stavke iz dress codea tipa C, plus prsluk

Voditelj turnira:
– ulogu voditelja CH-02 turnira će  preuzeti i obavljati Marko Rkman, uz asistenciju Alexandera Sabljaka.

Igrači trebaju doći na svoj meč najkasnije 15 minuta prije početka određenog satnicom turnira. Kašnjenje od 1 minute na početak meča bit će sankcionirano dodjeljivanjem framea protivničkom igraču, a u slučaju kašnjenja od 15 ili više minuta, igrač gubi meč bez borbe.

Konačna lista prijavljenih igrača:

Borna Brekalo (Mosconi)

Mislav Jurkin (Nugget)

Igor Kudeljnjak (Maximum)

Davor Urbančić (Nugget)

Saša Šturbek (Nugget)

Stipan Tucak (Maximum)

David Lustig (Maximum)

Marko Marin (Nugget)

———

Marko Rkman