SNOOKER – 1. CHALLENGE TURNIR – NAJAVA

CHT-1

Nakon što je nova HSL sezona počela 1. Grand Prix turnirom, ciklus uobičajeno završava Challenge turnirom na kojem će zaigrati preostali igrači koji se natječu u ovosezonskom natjecanju.

Informacije o turniru

Termin i mjesto odigravanja:
   CH-01 turnir održat će se 15. i 16.02.2020. g. u Snooker klubu The Nugget Zagreb, Matunova 14, Zagreb.

 Ždrijeb i satnica:
– ždrijeb turnira izvršiti će se u srijedu, 12.02.2020. u 18.00 sati u prostorijama kluba “The Nugget” Zagreb, od strane voditelja lige i Odbora za snooker, a događaju mogu prisustvovati svi zainteresirani.

Sve grupe i točna satnica natjecanja za sve igrače bit će objavljene na službenoj stranici najkasnije do četvrtka, 13.02.2020. u 12:00 h.

Prijave je potrebno poslati na adresu snooker@biljar.hr najkasnije do srijede, 12.02. u 12 sati.

Dress code:

– na CHT-01 natjecatelji su dužni nastupiti u dress codu tipa C što podrazumijeva: hlače izrađene od finih materijala (jeans i sl. nisu prihvatljivi), jednobojna ili košulja s nježnim uzorkom s ovratnikom i dugim rukavima; rukavi moraju bit zakopčani na zapešćima, a na susretu za koje nije propisana kravata/leptir mašna, gornji gumb na ovratniku može biti otkopčan. Košulja mora biti uvučena u hlače,
– za nastup od 1/4 finala natjecatelji su dužni biti odjeveni prema pravilu dress codea tipa B, što podrazumijeva sve stavke iz dress codea tipa C, plus prsluk

Voditelj turnira:
– ulogu voditelja CH-01 turnira će  preuzeti i obavljati Marko Rkman, uz asistenciju Alexandera Sabljaka.

Igrači trebaju doći na svoj meč najkasnije 15 minuta prije početka određenog satnicom turnira. Kašnjenje od 1 minute na početak meča bit će sankcionirano dodjeljivanjem framea protivničkom igraču, a u slučaju kašnjenja od 15 ili više minuta, igrač gubi meč bez borbe.

Svim sudionicima želimo uspješan nastup na otvorenju sezone.

Konačna lista prijavljenih igrača:

Krešo Ceraj (Metropolis)

Antonio Dusper (Nugget)

Igor Kudeljnjak (Maximum)

Darko Hojan (Maximum)

Mislav Jurkin (Nugget)

Matko Štambuk (Nugget)

Tomislav Pilj (Metropolis)

Stipan Tucak (Maximum)

Marijan Bilić (Maximum)

David Lustig (Maximum)

Marko Marin (Nugget)

Marko Rkman