Link na ždrijeb: 2. REGIONALNI TURNIR – REGIJA JUG

NAJAVA

Drugi turnir 2. kategorije – Regionalni turnir u Sezoni 2024. za održati će se za vikend 16. i 17. ožujka 2024. godine.
REGIJA JUG – BK “ZEUS” – Ivana Pavla II 89, Kaštel Kambelovac

Turnir započinje u subotu 16. ožujka 2024. godine u 10:00 sati. Na turniru će se igrati disciplina devetka (9-Ball).

Na turniru se mogu natjecati svi licencirani natjecatelji iz klubova koji imaju podmirenu godišnju članarinu HBS-a, osim prvih 8 natjecatelja s nacionalne rang-liste iz sezone 2023. godine te je otvoren za prijavu za sve kategorije. Prijava se dostavlja organizatoru u pisanom obliku na e-mail adresu: jug@biljar.hr (zadnji rok za prijavu je srijeda 13. ožujka 2024. godine do 20:00 sati). Prijava mora sadržavati ime i prezime natjecatelja te godinu rođenja. Molimo kubove da se pridržavaju rokova za prijavu svojih natjecatelja. Klub može prijaviti samo uredno licencirane natjecatelje.
Natjecatelj može otkazati nastup na turniru do 24 sata prije početka natjecanja (petak 15. ožujka 2024. godine do 10:00 sati). Nakon tog roka natjecatelj može otkazati nastup samo uz liječničku potvrdu u protivnom podliježe sankcijama. Nakon roka za prijavu i prije roka za odjavu klub je dužan na web stranici saveza saznati sve obavijesti o natjecanju (ili telefonom kontaktirati organizatora i primiti na znanje sve obavijesti o natjecanju). U slučaju nepropisne odjave natjecatelj podliježe sankcijama koje su navedene u Stegovnom Pravilniku HBS-a. Natjecatelji koji ne nastupe na turniru ne dobivaju bodove za taj turnir. Kotizacija za turnir iznosi 15,00 €. Uplata kotizacije moguća je i gotovinom prije početka turnira od strane predstavnika kluba za sve natjecatelje iz istog kluba. Licenca za pojedinog natjecatelja iznosi 15,00 .

Ždrijeb turnira biti će obavljen i objavljen u petak 15. ožujka 2024. godine na stranici cuescore.com.

Obveze:
Molimo sve natjecatelje da se informiraju kod svojih klupskih predstavnika o licencama, liječničkom pregledu i pristupnicama koji su potrebni za nastupanje na turnirima. Podsjećam sve predstavnike klubova da svi prijavljeni natjecatelji moraju imati uredno riješene papire za natjecateljsku sezonu jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo natjecatelje da pola sata prije svog susreta budu u prostoru za natjecanje. Također, molimo natjecatelje da se pridržavaju pravila dress code-a te ostalih pravila određenih pravilnikom natjecanja, jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo sve da pročitaju Sportski pravilnik HBS-a, kao i ostale dokumente za sezonu 2024.

Napominjemo da će se natjecanje održati sukladno preporukama HZJZ-a, a klub domaćin će osigurati prostorno-organizacijske uvjete objekta te higijenu prostora.
Molimo sve sudionike da prije dolaska na samo natjecanje izmjere svoju tjelesnu temperaturu, u slučaju povišene temperature ili kontakta sa osobama pozitivnima na COVID-19, zbog zdravlja ostalih natjecatelja i organizatora, ne dolaze na natjecanje.

REGIJA JUGPregled prijavljenih natjecatelja (37)

BK Drniš (2)
1. Zdenko Puljić
2. Ivan Lovrić

BK Šibenik (1)
1. Dario Peran

BK Pink Panther (3)
1. Radoslav Knežić
2. Vinko Roje
3. Ivan Ivanović Samac

BK Tesla (12)
1. Dario Goreta
2. Mladen Krželj
3. Mate Teklić
4. Ante Milić
5. Marin Ivančić
6. Branimir Raić
7. Ljubomir Paro
8. Stefan Ostić
9. Marko Janjiš 
10. Špiro Cokarić
11. Igor Škorić
12. Božo Propadalo

BK Zeus (8)
1. Ivo Milin 
2. Ivan Radun 
3. Jordan Sobin 
4. Ante Milovčić 
5. Mladen Zečić 
6. Tomislav Ljulj 
7. David Bašić 
8. Marin Bilić 

BK Desetka (5)
1. Frane Petričević
2. Berislav Šilić
3. Petar Škomrlj
4. Marin Milovčić
5. Marko Šola

BK Merit (6)
1. Ivan Buljan
2. Velimir Novosalec
3. Duje Glavinic
4. Vinko Smolic
5. Mladen Vukman
6. Vedran Gracin