Četvrti turnir 2. kategorije – Regionalni turnir u Sezoni 2023. održati će se za vikend 28. i. 29. listopada 2023. godine.
REGIJA SJEVER- BK “8BALL SESVETE”- Kelekova 4, Zagreb
REGIJA ISTOK- BK “CIBALIA”- Ohridska 2, Vinkovci

Turnir započinje u subotu 28. listopada 2023. godine u 10:00 sati. Na turniru će se igrati disciplina devetka (9-Ball).

Na turniru se mogu natjecati svi licencirani natjecatelji iz klubova koji imaju podmirenu godišnju članarinu HBS-a, osim prvih 8 natjecatelja s nacionalne rang-liste iz sezone 2022. godine te je otvoren za prijavu za sve kategorije. Prijava se dostavlja organizatoru u pisanom obliku na e-mail adresu: SJEVER ; ISTOK (zadnji rok za prijavu je srijeda 25. listopada 2023. godine do 20:00 sati). Prijava mora sadržavati ime i prezime natjecatelja te godinu rođenja. Molimo klubove da se pridržavaju rokova za prijavu svojih natjecatelja. Klub može prijaviti samo uredno licencirane natjecatelje.
Natjecatelj može otkazati nastup na turniru do 24 sata prije početka natjecanja (petak 27. listopada 2023. godine do 10:00 sati). Nakon tog roka natjecatelj može otkazati nastup samo uz liječničku potvrdu u protivnom podliježe sankcijama. Nakon roka za prijavu i prije roka za odjavu klub je dužan na web stranici saveza saznati sve obavijesti o natjecanju (ili telefonom kontaktirati organizatora i primiti na znanje sve obavijesti o natjecanju). U slučaju nepropisne odjave natjecatelj podliježe sankcijama koje su navedene u Stegovnom Pravilniku HBS-a. Natjecatelji koji ne nastupe na turniru ne dobivaju bodove za taj turnir. Kotizacija za turnir iznosi 10,00 €. Uplata kotizacije moguća je i gotovinom prije početka turnira od strane predstavnika kluba za sve natjecatelje iz istog kluba. Licenca za pojedinog natjecatelja iznosi 14,00 .

Ždrijeb turnira biti će obavljen i objavljen u petak 27. listopada 2023. godine na stranici cuescore.com.

Na turniru se igra disciplina devetka (9-Ball) po dvostrukom knock out sustavu, na 7 dobijenih partija tj. 6 dobijenih partija na lijevoj strani ždrijeba. Nositelji se određuju prema broju prijavljenih natjecatelja, a na osnovu rang-liste.

Napomena:
Molimo sve natjecatelje da se informiraju kod svojih klupskih predstavnika o licencama, liječničkom pregledu i pristupnicama koji su potrebni za nastupanje na turnirima. Podsjećam sve predstavnike klubova da svi prijavljeni natjecatelji moraju imati uredno riješene papire za natjecateljsku sezonu jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo natjecatelje da pola sata prije svog susreta budu u prostoru za natjecanje. Također, molimo natjecatelje da se pridržavaju pravila dress code-a te ostalih pravila određenih pravilnikom natjecanja, jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo sve da pročitaju Sportski pravilnik HBS-a, kao i ostale dokumente za sezonu 2023.

REGIJA SJEVER – Pregled prijavljenih natjecatelja (18)

BK Zlatar (3)
1. Vladimir Škvorc
2. Danijel Tot
3. Eduard Pintarić

BK Metropolis (3)
1. Leo Salijević
2. Krešo Ceraj
3. Edin Fetahović

BK 8 Ball Sesvete (5)
1. Dario Jozić
2. Tihomir Smolko
3. Zvonimir Topalović
4. Luka Peruško
5. Josip Berišić


BK Shooters (1)
1. Tin Dalipi

BSK Mosconi (2)
1. Darko Šiljeg
2. Aleksandar Ivanović

BK Rijeka (4)
1. Nenad Merkaš
2. Edvin Kukić
3. Sanjin Jerkić
4. Igor Paulinić

REGIJA ISTOKPregled prijavljenih natjecatelja (11)

BK Esseker (1)
1. Nathan Foro

BK Cibalia (10)
1. Markanović Krešimir
2. Čanaki Franjo
3. Vuković Marjan
4. Vidović Darko
5. Ivković Bruno
6. Ozdanovac Danijel
7. Božić Denis
8. Živković Davor
9. Uzelac Marko
10.Jurić Ivan-Roko