ŽDRIJEB SJEVER

Treći turnir 2. kategorije – Regionalni turnir u Sezoni 2023. održati će se za vikend 26. i. 27. kolovoza 2023. godine.
REGIJA SJEVER- BK “METROPOLIS”- Avenija Dubrovnik 10, Zagreb

Turnir započinje u subotu 26. kolovoza 2023. godine u 10:00 sati. Na turniru će se igrati disciplina osmica (8-Ball).

Na turniru se mogu natjecati svi licencirani natjecatelji iz klubova koji imaju podmirenu godišnju članarinu HBS-a, osim prvih 8 natjecatelja s nacionalne rang-liste iz sezone 2022. godine te je otvoren za prijavu za sve kategorije. Prijava se dostavlja organizatoru u pisanom obliku na e-mail adresu: SJEVER (zadnji rok za prijavu je srijeda 23. kolovoza 2023. godine do 20:00 sati). Prijava mora sadržavati ime i prezime natjecatelja te godinu rođenja. Molimo klubove da se pridržavaju rokova za prijavu svojih natjecatelja. Klub može prijaviti samo uredno licencirane natjecatelje.
Natjecatelj može otkazati nastup na turniru do 24 sata prije početka natjecanja (petak 25. kolovoza 2023. godine do 10:00 sati). Nakon tog roka natjecatelj može otkazati nastup samo uz liječničku potvrdu u protivnom podliježe sankcijama. Nakon roka za prijavu i prije roka za odjavu klub je dužan na web stranici saveza saznati sve obavijesti o natjecanju (ili telefonom kontaktirati organizatora i primiti na znanje sve obavijesti o natjecanju). U slučaju nepropisne odjave natjecatelj podliježe sankcijama koje su navedene u Stegovnom Pravilniku HBS-a. Natjecatelji koji ne nastupe na turniru ne dobivaju bodove za taj turnir. Kotizacija za turnir iznosi 10,00 €. Uplata kotizacije moguća je i gotovinom prije početka turnira od strane predstavnika kluba za sve natjecatelje iz istog kluba. Licenca za pojedinog natjecatelja iznosi 14,00 .

Ždrijeb turnira biti će obavljen i objavljen u petak 25. kolovoza 2023. godine na stranici cuescore.com.

Na turniru se igra disciplina desetka (8-Ball) po dvostrukom knock out sustavu, na 6 dobijenih partija tj. 5 dobijenih partija na lijevoj strani ždrijeba. Nositelji se određuju prema broju prijavljenih natjecatelja, a na osnovu rang-liste.

Napomena:
Molimo sve natjecatelje da se informiraju kod svojih klupskih predstavnika o licencama, liječničkom pregledu i pristupnicama koji su potrebni za nastupanje na turnirima. Podsjećam sve predstavnike klubova da svi prijavljeni natjecatelji moraju imati uredno riješene papire za natjecateljsku sezonu jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo natjecatelje da pola sata prije svog susreta budu u prostoru za natjecanje. Također, molimo natjecatelje da se pridržavaju pravila dress code-a te ostalih pravila određenih pravilnikom natjecanja, jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo sve da pročitaju Sportski pravilnik HBS-a, kao i ostale dokumente za sezonu 2023.

3. Regionalni turnir REGIJA SJEVER 8-Ball – Pregled prijavljenih natjecatelja (14)
BK Metropolis (3)
1. Tomislav Pilj
2. Stipan Tucak
3. Andrej Perić

BK Mosconi (3)
1. Edi Smolčak
2. Mateo Majstorović
3. Aleksandar Ivanović

BK 8ball Sesvete (8)
1. Zvonimir Topalović
2. Igor Jurišić
3. Andrej Radovanović
4. Antonio Berišić
5. Josip Berišić
6. Dario Jozić
7. Tihomir Smolko
8. Kristijan Kipson

.