Link na ždrijeb: 10-Ball Regija Sjever 10-Ball Regija Istok

Drugi turnir 2. kategorije – Regionalni turnir u Sezoni 2023. za održati će se za vikend 15. i. 16. travnja 2023. godine.

REGIJA ISTOK – BK “Esseker” Ivana Gundulića 5 – Osijek
REGIJA JUG – BK “Šibenik” – Mandaliskih žrtava 11d – Šibenik
REGIJA SJEVER- BK “8 Ball Sesvete “- Kelekova 4 Sesvete -Zagreb

Turnir započinje u subotu 15. travnja 2023. godine u 10:00 sati. Na turniru će se igrati disciplina desetka (10-Ball).

Na turniru se mogu natjecati svi licencirani natjecatelji iz klubova koji imaju podmirenu godišnju članarinu HBS-a, osim prvih 8 natjecatelja s nacionalne rang-liste iz sezone 2022. godine te je otvoren za prijavu za sve kategorije. Prijava se dostavlja organizatoru u pisanom obliku na e-mail adrese: istok@biljar.hr ;  jug@biljar.hr ; sjever@biljar.hr (zadnji rok za prijavu je srijeda 12. travnja 2023. godine do 20:00 sati). Prijava mora sadržavati ime i prezime natjecatelja te godinu rođenja. Molimo kubove da se pridržavaju rokova za prijavu svojih natjecatelja. Klub može prijaviti samo uredno licencirane natjecatelje.
Natjecatelj može otkazati nastup na turniru do 24 sata prije početka natjecanja (petak 14. travnja 2023. godine do 10:00 sati). Nakon tog roka natjecatelj može otkazati nastup samo uz liječničku potvrdu u protivnom podliježe sankcijama. Nakon roka za prijavu i prije roka za odjavu klub je dužan na web stranici saveza saznati sve obavijesti o natjecanju (ili telefonom kontaktirati organizatora i primiti na znanje sve obavijesti o natjecanju). U slučaju nepropisne odjave natjecatelj podliježe sankcijama koje su navedene u Stegovnom Pravilniku HBS-a. Natjecatelji koji ne nastupe na turniru ne dobivaju bodove za taj turnir. Kotizacija za turnir iznosi 10,00 €. Uplata kotizacije moguća je i gotovinom prije početka turnira od strane predstavnika kluba za sve natjecatelje iz istog kluba. Licenca za pojedinog natjecatelja iznosi 14,00 .

Ždrijeb turnira biti će obavljen i objavljen u petak 14. travnja 2023. godine na stranici cuescore.com.

Na turniru se igra disciplina desetka (10-Ball) po dvostrukom knock out sustavu, na 6 dobijenih partija tj. 5 dobijenih partija na lijevoj strani ždrijeba. Nositelji se određuju prema broju prijavljenih natjecatelja, a na osnovu rang-liste.

Napomena:
Molimo sve natjecatelje da se informiraju kod svojih klupskih predstavnika o licencama, liječničkom pregledu i pristupnicama koji su potrebni za nastupanje na turnirima. Podsjećam sve predstavnike klubova da svi prijavljeni natjecatelji moraju imati uredno riješene papire za natjecateljsku sezonu jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo natjecatelje da pola sata prije svog susreta budu u prostoru za natjecanje. Također, molimo natjecatelje da se pridržavaju pravila dress code-a te ostalih pravila određenih pravilnikom natjecanja, jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo sve da pročitaju Sportski pravilnik HBS-a, kao i ostale dokumente za sezonu 2023.

Napominjemo da će se natjecanje održati sukladno preporukama HZJZ-a, a klub domaćin će osigurati prostorno-organizacijske uvjete objekta te higijenu prostora.
Molimo sve sudionike da prije dolaska na samo natjecanje izmjere svoju tjelesnu temperaturu, u slučaju povišene temperature ili kontakta sa osobama pozitivnima na COVID-19, zbog zdravlja ostalih natjecatelja i organizatora, ne dolaze na natjecanje.

REGIJA SJEVER – Pregled prijavljenih natjecatelja (28)

BK Zlatar (4)
1. Vladimir Škvorc
2. Mario Demikeli
3. Juraj Jurković
4. Eduard Pintarić

BK Metropolis (6)
1. Leo Salijević
2. Krešo Ceraj
3. Tomislav Pilj
4. Goran Gluščić
5. Borna Bevanda
6. Denis Budak

BK 8 Ball Sesvete (13)
1. Dario Jozić
2. Tihomir Smolko
3. Zvonimir Toplaović
4. Igor Jurišić
5. Nino Porić
6. Željko Kaurić
7. Kristijan Kipson
8. Dean Kovačić
9. Aleksandra Mijatović
10. Ronald Mijatović
11. Tomislav Jagatić
12. Josip Berišić
13. Antonio Berišić

BK Shooters (2)
1. Goran Biškup
2. Tin Dalipi

BSK Mosconi (2)
1. Darko Šiljeg
2. Aleksandar Ivanović

BK Rijeka (1)
1. Nenad Merkaš

REGIJA ISTOKPregled prijavljenih natjecatelja (18)

BK Esseker (10)
1. Krešimir Vuković
2. Gordan Farkaš
3. Nathan Foro
4. Benjamin Bat
5. Michael Lacković
6. Mario Uštar
7. Matej Matković
8. Zvonko Pešo
9. Filip Kotromanović
10. Nikola Kutleša

BK Cibalia (5)
1. Danijel Ozdanovac
2. Krešimir Markanović
3. Ivan Lončarić
4. Denis Božić
5. Marko Nedoklan (J)

BK Marjan (3)
1. Dalibor Pipunić
2. Saša Đukić
3. Ivan Lišnić