NAJAVA

Prvi turnir 2. kategorije – Regionalni turnir u Sezoni 2023. za održati će se za vikend 4. i. 5. veljače 2023. godine.

REGIJA ISTOK – BK “Esseker” Ivana Gundulića 5 – Osijek
REGIJA JUG – BK “Šibenik” – Mandaliskih žrtava 11d – Šibenik
REGIJA SJEVER- BK “8 Ball Sesvete “- Kelekova 4 Sesvete -Zagreb

Turnir započinje u subotu 4. veljače 2023. godine u 10:00 sati. Na turniru će se igrati disciplina devetka (9-Ball).

Na turniru se mogu natjecati svi licencirani natjecatelji iz klubova koji imaju podmirenu godišnju članarinu HBS-a, osim prvih 8 natjecatelja s nacionalne rang-liste iz sezone 2022. godine te je otvoren za prijavu za sve kategorije. Prijava se dostavlja organizatoru u pisanom obliku na e-mail adrese: istok@biljar.hr ;  jug@biljar.hr ; sjever@biljar.hr (zadnji rok za prijavu je srijeda 1. veljače 2023. godine do 20:00 sati). Prijava mora sadržavati ime i prezime natjecatelja te godinu rođenja. Molimo kubove da se pridržavaju rokova za prijavu svojih natjecatelja. Klub može prijaviti samo uredno licencirane natjecatelje.
Natjecatelj može otkazati nastup na turniru do 24 sata prije početka natjecanja (petak 3. veljače 2023. godine do 10:00 sati). Nakon tog roka natjecatelj može otkazati nastup samo uz liječničku potvrdu u protivnom podliježe sankcijama. Nakon roka za prijavu i prije roka za odjavu klub je dužan na web stranici saveza saznati sve obavijesti o natjecanju (ili telefonom kontaktirati organizatora i primiti na znanje sve obavijesti o natjecanju). U slučaju nepropisne odjave natjecatelj podliježe sankcijama koje su navedene u Stegovnom Pravilniku HBS-a. Natjecatelji koji ne nastupe na turniru ne dobivaju bodove za taj turnir. Kotizacija za turnir iznosi 10,00 €. Uplata kotizacije moguća je i gotovinom prije početka turnira od strane predstavnika kluba za sve natjecatelje iz istog kluba. Licenca za pojedinog natjecatelja iznosi 14,00 .

Ždrijeb turnira biti će obavljen i objavljen u petak 3. veljače 2023. godine na stranici cuescore.com.

Obveze:
Molimo sve natjecatelje da se informiraju kod svojih klupskih predstavnika o licencama, liječničkom pregledu i pristupnicama koji su potrebni za nastupanje na turnirima. Podsjećam sve predstavnike klubova da svi prijavljeni natjecatelji moraju imati uredno riješene papire za natjecateljsku sezonu jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo natjecatelje da pola sata prije svog susreta budu u prostoru za natjecanje. Također, molimo natjecatelje da se pridržavaju pravila dress code-a te ostalih pravila određenih pravilnikom natjecanja, jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo sve da pročitaju Sportski pravilnik HBS-a, kao i ostale dokumente za sezonu 2023.

Napominjemo da će se natjecanje održati sukladno preporukama HZJZ-a, a klub domaćin će osigurati prostorno-organizacijske uvjete objekta te higijenu prostora.
Molimo sve sudionike da prije dolaska na samo natjecanje izmjere svoju tjelesnu temperaturu, u slučaju povišene temperature ili kontakta sa osobama pozitivnima na COVID-19, zbog zdravlja ostalih natjecatelja i organizatora, ne dolaze na natjecanje.

REGIJA SJEVER – Pregled prijavljenih natjecatelja (28)

BK Zlatar (4)
1. Vladimir Škvorc
2. Danijel Tot
3. Saša Kušter
4. Eduard Pintarić

BK Metropolis (6)
1. Stipan Tucak
2. Tomislav Pilj
3. Krešo Ceraj
4. Ivan Samaržija
5. Edin Fetahović
6. Denis Budak

BK 8 Ball Sesvete (11)
1. Dario Jozić
2. Tihomir Smolko
3. Zvonimir Topalović
4. Igor Jurišić
5. Predrag Dešić
6. Željko Kaurić
7. Domagoj Tikvić
8. Tomislav Jagatić
9. Ronald Mijatović
10. Aleksandra K. Mijatović
11. Dean Kovačić

BK Shooters (2)
1. Goran Biškup
2. Tin Dalipi

BSK Mosconi (3)
1.Edi Smolčak
2. Borna Brekalo
3. Aleksandar Ivanović

BK Rijeka (1)
1. Nenad Merkaš

BK Nugget (1)
1. Aleksandar Vučetić

REGIJA ISTOKPregled prijavljenih natjecatelja (15)

BK Esseker (7)
1. Krešimir Vuković
2. Juraj Vojvodić
3. Matej Opačak
4. Gordan Farkaš
5. Zvonko Pešo
6. Nathan Foro
7. Borna Vukojević

BK Cibalia (8)
1. Danijel Ozdanovac
2. Bruno Ivković
3. Krešimir Markanović
4. Ivan Lončarić
5. Darko Vidović
6. Denis Božić
7. Davor Živković
8. Marko Nedoklan