Link na ždrijeb: REGIJA SJEVER

NAJAVA

Peti turnir 2. kategorije – Regionalni turnir u Sezoni 2022. za održati će se za vikend 29. i 30. listopada 2022. godine.
REGIJA JUG – BK “City Split” – Šimićeva 9D – Split
REGIJA SJEVER- BK “8ball Sesvete”- Kelekova 4, Zagreb

Turnir započinje u subotu 29. listopada 2022. godine u 10:00 sati. Na turniru će se igrati disciplina desetka (10-Ball).

Na Regionalnom turniru mogu se natjecati svi licencirani natjecatelji HBS-a, osim prvih 8 natjecatelja s nacionalne rang-liste iz sezone 2021. godine te je otvoren za prijavu za sve kategorije. Prijava se dostavlja organizatoru u pisanom obliku na e-mail adrese:  jug@biljar.hr ; sjever@biljar.hr (zadnji rok za prijavu je srijeda 26. listopada 2022. godine do 20:00 sati). Prijava mora sadržavati ime i prezime natjecatelja te godinu rođenja. Molimo kubove da se pridržavaju rokova za prijavu svojih natjecatelja. Klub može prijaviti samo uredno licencirane natjecatelje.
Natjecatelj može otkazati nastup na turniru do 24 sata prije početka natjecanja (petak 28. listopada 2022. godine do 10:00 sati). Nakon tog roka natjecatelj može otkazati nastup samo uz liječničku potvrdu u protivnom podliježe sankcijama. Nakon roka za prijavu i prije roka za odjavu klub je dužan na web stranici saveza saznati sve obavijesti o natjecanju (ili telefonom kontaktirati organizatora i primiti na znanje sve obavijesti o natjecanju). U slučaju nepropisne odjave natjecatelj podliježe sankcijama koje su navedene u Stegovnom Pravilniku HBS-a. Natjecatelji koji ne nastupe na turniru ne dobivaju bodove za taj turnir. Kotizacija za turnir iznosi 50,00 kn. Uplata kotizacije moguća je i gotovinom prije početka turnira od strane predstavnika kluba za sve natjecatelje iz istog kluba.

Ždrijeb turnira biti će obavljen i objavljen u petak 28. listopada 2022. godine na stranici cuescore.com.

Obveze:
Molimo sve natjecatelje da se informiraju kod svojih klupskih predstavnika o licencama, liječničkom pregledu i pristupnicama koji su potrebni za nastupanje na turnirima. Podsjećam sve predstavnike klubova da svi prijavljeni natjecatelji moraju imati uredno riješene papire za natjecateljsku sezonu jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo natjecatelje da pola sata prije svog susreta budu u prostoru za natjecanje. Također, molimo natjecatelje da se pridržavaju pravila dress code-a te ostalih pravila određenih pravilnikom natjecanja, jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo sve da pročitaju Sportski pravilnik HBS-a, kao i ostale dokumente za sezonu 2022.

Napominjemo da će se natjecanje održati sukladno preporukama HZJZ-a, a klub domaćin će osigurati prostorno-organizacijske uvjete objekta te higijenu prostora.
Molimo sve sudionike da prije dolaska na samo natjecanje izmjere svoju tjelesnu temperaturu, u slučaju povišene temperature ili kontakta sa osobama pozitivnima na COVID-19, zbog zdravlja ostalih natjecatelja i organizatora, ne dolaze na natjecanje.

PREGLED PRIJAVLJENIH NATJECATELJA – REGIJA SJEVER (18)

BK Metropolis (7)
1. Zoran Husul
2. Krešo Ceraj
3. Edin Fetahović
4. Borna Bevanda
5. Zdenko Bokšić
6. Goran Gluščić
7. Ivan Samaržija

BK 8 Ball Sesvete (7)
1. Tomislav Jagatić
2. Andrej Radovanović
3. Miodrag Dugina
4. Željko Kaurić
5. Tihomir Smolko
6. Igor Jurišić
7. Dario Jozić
8. Zvonimir Topalović

BK Shooters (1)
1. Tin Dalipi

BK Rijeka (1)
1. Nenad Merkaš

BSK Mosconi (1)
1. Edi Smolčak