Link na ždrijeb: 3. Regionalni turnir JUG

NAJAVA

Drugi turnir 2. kategorije – Regionalni turnir u Sezoni 2024. u regiji ISTOK i treći turnir 2. kategorije – Regionalni turnir u regiji JUG održati će se za vikend 13. i 14. travnja 2024. godine. Turnir u regiji SJEVER se odgađa. Novi datum održavanja biti će poznat naknadno.

REGIJA ISTOK – BK “Esseker” Ivana Gundulića 5, Osijek – Turnir se OTKAZUJE radi premalog broja prijava

REGIJA JUG – BK “Desetka” – Doverska 11, Split

Turnir započinje u subotu 13. travnja 2024. godine u 10:00 sati. Na turniru će se igrati disciplina desetka (10-Ball).

Na turniru se mogu natjecati svi licencirani natjecatelji iz klubova koji imaju podmirenu godišnju članarinu HBS-a, osim prvih 8 natjecatelja s nacionalne rang-liste iz sezone 2023. godine te je otvoren za prijavu za sve kategorije. Prijava se dostavlja organizatoru u pisanom obliku na e-mail adrese: istok@biljar.hr ;  jug@biljar.hr (zadnji rok za prijavu je srijeda 10. travnja 2024. godine do 20:00 sati). Prijava mora sadržavati ime i prezime natjecatelja te godinu rođenja. Molimo kubove da se pridržavaju rokova za prijavu svojih natjecatelja. Klub može prijaviti samo uredno licencirane natjecatelje.
Natjecatelj može otkazati nastup na turniru do 24 sata prije početka natjecanja (petak 12. travnja 2024. godine do 10:00 sati). Nakon tog roka natjecatelj može otkazati nastup samo uz liječničku potvrdu u protivnom podliježe sankcijama. Nakon roka za prijavu i prije roka za odjavu klub je dužan na web stranici saveza saznati sve obavijesti o natjecanju (ili telefonom kontaktirati organizatora i primiti na znanje sve obavijesti o natjecanju). U slučaju nepropisne odjave natjecatelj podliježe sankcijama koje su navedene u Stegovnom Pravilniku HBS-a. Natjecatelji koji ne nastupe na turniru ne dobivaju bodove za taj turnir. Kotizacija za turnir iznosi 15,00 €. Uplata kotizacije moguća je i gotovinom prije početka turnira od strane predstavnika kluba za sve natjecatelje iz istog kluba. Licenca za pojedinog natjecatelja iznosi 15,00 .

Ždrijeb turnira biti će obavljen i objavljen u petak 12. travnja 2024. godine na stranici cuescore.com.

Na turniru se igra disciplina 10-Ball po dvostrukom knock out sustavu, na 6 dobivenih partija tj. 5 dobivenih lijevoj strani ždrijeba. Nositelji se određuju prema broju prijavljenih natjecatelja, a na osnovu sportskog pravilnika.

Obveze:
Molimo sve natjecatelje da se informiraju kod svojih klupskih predstavnika o licencama, liječničkom pregledu i pristupnicama koji su potrebni za nastupanje na turnirima. Podsjećam sve predstavnike klubova da svi prijavljeni natjecatelji moraju imati uredno riješene papire za natjecateljsku sezonu jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo natjecatelje da pola sata prije svog susreta budu u prostoru za natjecanje. Također, molimo natjecatelje da se pridržavaju pravila dress code-a te ostalih pravila određenih pravilnikom natjecanja, jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo sve da pročitaju Sportski pravilnik HBS-a, kao i ostale dokumente za sezonu 2024.

Napominjemo da će se natjecanje održati sukladno preporukama HZJZ-a, a klub domaćin će osigurati prostorno-organizacijske uvjete objekta te higijenu prostora.
Molimo sve sudionike da prije dolaska na samo natjecanje izmjere svoju tjelesnu temperaturu, u slučaju povišene temperature ili kontakta sa osobama pozitivnima na COVID-19, zbog zdravlja ostalih natjecatelja i organizatora, ne dolaze na natjecanje.

REGIJA JUGPregled prijavljenih natjecatelja (27)

BK Drniš (1)
1. Ivan Lovrić JR.

BK Šibenik (1)
1. Petar Palić

BK Pink Panther (3)
1. Radoslav Knežić
2. Vinko Roje
3. Ivan Ivanović Samac

BK Tesla (7)
1. Dario Goreta
2. Mate Teklić
3. Ante Milić
4. Stefan Ostić
5. Marko Janjiš
6. Špiro Cokarić
7. Igor Škorić

BK Zeus (6)
1. Ivo Milin 
2. Ivan Radun 
3. Jordan Sobin 
4. Ante Milovčić 
5. David Bašić 
6. Kristijan Lozančić

BK Desetka (4)
1. Frane Petričević
2. Petar Škomrlj
3. Marin Milovčić
4. Marko Šola

BK Merit (5)
1. Ivan Buljan
2. Ante Baras
3. Mladen Vukman
4. Nikša Boban
5. Duje Glavinić