PRVENSTVO HRVATSKE U PAROVIMA

Plakati-HBS-face-parovi

PH U PAROVIMA – Pobjednik BK Zeus – Ivo Milin i Ante Šola

Prvenstvo Hrvatske za parove odigrano je 21. prosinca 2019. godine u biljarskom klubu 8 Ball Sesvete. Na turniru je nastupilo 34 natjecatelja iz 8 klubova.

Pobjednici turnira su BK Zeus – Ivo Milin i Ante Šola koji su u finalu pobijedili BK Desetka – Ivana i Luku Galića. Brončane medalje osvojili su BK Zlatar – Ivan Samaržija i Denis Budak te BK Metropolis – Dario Škorput i Michel Bartol.
Čestitke osvajačima medalja!

ŽDRIJEB

NAJAVA

Prvenstvo Hrvatske u parovima za sezonu 2019. održati će se za vikend 21. i 22. prosinca 2019. godine u prostorijama biljarskog kluba “8 Ball Sesvete”. Turnir započinje u subotu 21. prosinca 2019. godine u 10:00 sati.

Na turniru se mogu natjecati svi licencirani natjecatelji HBS-a te je otvoren za prijavu za sve kategorije. Prijavu za nastup na natjecanju u parovima dostavlja samo jedan klub (skupno za sve parove bez obzira da li su natjecatelji iz više klubova). Prijava se dostavlja organizatoru u pisanom obliku na e-mail adresu crotour@biljar.hr (zadnji rok za prijavu je srijeda 18. prosinca 2019. do 20:00 sati). Ukoliko isti par prijave dva kluba, oba kluba su dužni uplatiti kotizaciju, a par koji je kasnije izvršio prijavu biti će diskvalificiran.
Prijava mora sadržavati ime i prezime oba natjecatelja te godinu rođenja. Molimo klubove da se pridržavaju rokova za prijavu svojih natjecatelja. Sve naknadne prijave neće se uvažavati. Klub može prijaviti samo uredno licencirane natjecatelje.
Natjecatelji mogu otkazati nastup na turniru do 24 sata prije početka natjecanja (petak 20. prosinca 2019. do 10:00 sati). Nakon tog roka natjecatelji mogu otkazati nastup samo uz liječničku potvrdu u protivnom podliježu kazni. Nakon roka za prijavu i prije roka za odjavu klub je dužan na web stranici saveza saznati sve obavijesti o natjecanju (ili telefonom kontaktirati organizatora i primiti na znanje sve obavijesti o natjecanju). U slučaju nepropisne odjave natjecatelji podliježu sankcijama koje su navedene u Disciplinskom pravilniku HBS-a.
Ždrijeb turnira biti će objavljen u petak 20. prosinca 2019. godine na stranici cuescore.com.
Kotizacija za turnir iznosi 300,00 kn. Uplata kotizacije moguća je i gotovinom prije početka turnira od strane predstavnika kluba za sve natjecatelje koje prijavljuje isti klub. Licenca za pojedinog natjecatelja iznosi 100,00 kn.

Napomena:
Molimo sve natjecatelje da se informiraju kod svojih klupskih predstavnika o licencama, liječničkom pregledu i pristupnicama koji su potrebni za nastupanje na turnirima. Podsjećam sve predstavnike klubova da svi prijavljeni natjecatelji moraju imati uredno riješene papire za natjecateljsku sezonu jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo natjecatelje da pola sata prije svog susreta budu u prostoru za natjecanje. Također, molimo natjecatelje da se pridržavaju pravila dress code-a te ostalih pravila određenih pravilnikom natjecanja, jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo sve da pročitaju Sportski pravilnik HBS-a, kao i ostale dokumente za 2019. sezonu.

Za sva ostala pitanja ili pojašnjenja stojimo vam na raspolaganju te vas molimo da se obratite na službeni e-mail saveza (hbs@biljar.hr).

PRIVREMENI PREGLED PRIJAVLJENIH PAROVA (17):

BK Desetka (1)
1. Ivan Galić – Luka Galić

BK Shooters (1)
1. Tin Dalipi – Tomislav Rahle

BK Zlatar (3)
1. Juraj Jurković – Saša Kušter
2. Tomislav Juriša – Mario Petrović
3. Ivan Samaržija – Denis Budak

BK 8 Ball Sesvete (5)
1. Zdenko Bokšić – Zoran Husul
2. Andrej Radovanović – Ervin Radovanović
3. Nihad Porić – Darko Šiljeg
4. Ivan Peras – Teruhiko Sakamoto
5. Josip Berišić – Karlo Salkić

BK Cibalia (1)
1. Ronald Mijatović – Tihomir Kohon

BK Metropolis (2)
1. Dario Škorput – Michel Bartol
2. Roberto Bartol – Tin Petljak

BK Zeus (3)
1. Ivo Milin – Ante Šola
2. Jordan Sobin – Ante Šuštić
3. Hrvoje Hrgović – Anton Tadin

BK Mr. Q (1)
1. Filip Bermanec – Ayaz Khan