PRVENSTVO HRVATSKE – Disciplina 8-Ball

Plakati-HBS-face-PH

MARKO LIŠNIĆ – PRVAK HRVATSKE u disciplini 8-Ball

21. i 22. rujna 2019. godine u biljarskim klubovima Beretka i Merit iz Splita održalo se Prvenstvo Hrvatske u disciplini 8-Ball. Na turniru je nastupilo 60 natjecatelja iz 17 klubova.

Pobjednik turnira je Marko Lišnić iz BK Plan B koji je u finalu pobijedio Ante Šolu iz BK Desetka. Brončane medalje osvojili su Roberto Bartol iz BK Metropolis te Filip Bermanec iz BK Mr. Q. Čestitke osvajačima medalja!

ŽDRIJEB | RANG-LISTA 1. HBL | RANG-LISTA 2. HBL SJEVER |
RANG-LISTA 2. HBL JUG | RANG-LISTA 2. HBL ISTOK

VAŽNA OBAVIJEST ZA NATJECATELJE

Molim sve natjecatelje da budu u sali minimalno 30 minuta prije predviđene satnice jer ukoliko se za to stvore uvjeti susreti će započeti i ranije (vidi Sportski pravilnik 2019).
Na turnirima Prvenstva Hrvatske nema Time-out-a već samo kratka pauza (vidi Sportski pravilnilk 2019.)
Kotizacija se prima skupno za sve natjecatelje iz istog kluba.
S obzirom na veći broj natjecatelja, dio turnira održati će se u biljarskom klubu Merit, sljedeći natjecatelji prva kola odigrati će u biljarskom klubu Merit:
1. Filip Bermanec
2. Dražen Šaškor
3. Edin Redžić
4. Marin Cokarić
5. Jere Puljić
6. Hrvoje Hrgović
7. Borna Vukojević
8. Berislav Šilić
9. Marko Šola
10. Kristijan Draganić
11. Luka Peruško
12. Saša Đukić
13. Vladimir Škvorc
14. Mario Dražić
15. Robert Grubić
16. Luka Kutleša

NAJAVA

Prvenstvo Hrvatske u disciplini 8-Ball u sezoni 2019. održati će se za vikend 21. i 22. rujna 2019. godine u prostorijama biljarskog kluba “Beretka” Split. Turnir započinje u subotu 21. rujna 2019. godine u 10:00 sati.
Pravo nastupa na turniru imaju svi licencirani natjecatelji HBS-a koji mogu konkurirati za reprezentaciju te je otvoren za prijavu za sve kategorije. Prijavu za nastup na natjecanju u pojedinačnoj konkurenciji dostavlja matični klub (skupno za sve natjecatelje). Prijava se dostavlja organizatoru u pisanom obliku na e-mail adresu crotour@biljar.hr (zadnji rok za prijavu je srijeda 18. rujna 2019. godine do 20:00 sati). Prijava mora sadržavati ime i prezime natjecatelja te godinu rođenja. Molimo klubove da se pridržavaju roka za prijavu svojih natjecatelja. Sve naknadne prijave neće se uvažavati. Klub može prijaviti samo uredno licencirane natjecatelje.
Natjecatelj može otkazati nastup na turniru do 24 sata prije početka natjecanja (petak 20. rujna 2019. godine do 10:00 sati). Nakon tog roka natjecatelj može otkazati nastup samo uz liječničku potvrdu u protivnom podliježe kazni. Nakon roka za prijavu i prije roka za odjavu klub je dužan na web stranici saveza saznati sve obavijesti o natjecanju (ili telefonom kontaktirati organizatora i primiti na znanje sve obavijesti o natjecanju). U slučaju nepropisne odjave natjecatelj podliježe sankcijama koje su navedene u Stegovnom Pravilniku HBS-a. Natjecatelji koji ne nastupe na turniru ne dobivaju bodove za taj turnir. Kotizacija za turnir iznosi 200,00 kn. Uplata kotizacije moguća je i gotovinom prije početka turnira od strane predstavnika kluba za sve natjecatelje iz istog kluba.
Ždrijeb turnira biti će obavljen i objavljen u petak 20. rujna 2019. godine na stranici cuescore.com.

Napomena:
Molimo sve natjecatelje da se informiraju kod svojih klupskih predstavnika o licencama, liječničkom pregledu i pristupnicama koji su potrebni za nastupanje na turnirima. Podsjećam sve predstavnike klubova da svi prijavljeni natjecatelji moraju imati uredno riješene papire za natjecateljsku sezonu jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo natjecatelje da pola sata prije svog susreta budu u prostoru za natjecanje. Također, molimo natjecatelje da se pridržavaju pravila dress code-a te ostalih pravila određenih pravilnikom natjecanja, jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo sve da pročitaju Sportski pravilnik HBS-a, kao i ostale dokumente za 2019. sezonu.

U slučaju većeg broja prijava moguće je održavanje turnira i na dodatnim lokacijama – obavijest o tome će biti na web stranici HBS-a biljar.hr.

Za sva ostala pitanja ili pojašnjenja stojimo vam na raspolaganju te vas molimo da se obratite na službeni e-mail saveza (hbs@biljar.hr).

LISTA PRIJAVLJENIH NATJECATELJA (61)

BK Pink Panther (2)
1. Mario Sopta
2. Špiro Cokarić

BK Šibenik (2)
1. Mario Dražić
2. Petar Palić

BK Hustler Academy (2)
1. Ante Šustić
2. Mario Petrović

BK Zeus (3)
1. Ivo Milin
2. Jordan Sobin
3. Hrvoje Hrgović

BK Mr. Q (1)
1. Filip Bermanec

BK Zlatar (6)
1. Vladimir Škvorc
2. Tomislav Juriša
3. Mario Demikeli
4. Robert Burić
5. Ivan Samaržija
6. Saša Kušter

BK Sneaky Pete (1)
1. Marko Šola

BK Olimp (4)
1. Tomislav Šušić
2. Božo Propadalo
3. Igor Škorić
4. Robert Grubić

BK Plan B (6)
1. Marko Lišnić
2. Luka Kutleša
3. Borna Vukojević
4. Vedran Vunjak
5. Ivan Lišnić
6. Saša Đukić

BK Desetka (9)
1. Tomislav Pilj
2. Petar Škomrlj
3. Marin Milovčić
4. Berislav Šilić
5. Mladen Kelava
6. Marin Cokarić
7. Frane Petričević
8.Tomislava Palinić
9. Ante Šola

BK 8 Ball Sesvete (4)
1. Edin Redžić
2. Luka Peruško
3. Darko Šiljeg
4. Zdenko Bokšić

BK Cibalia (1)
1. Darko Vidović

BK Merit (3)
1. Duje Glavinić
2. Vinko Smolić
3. Vedran Gracin

BK Drniš (3)
1. Nikola Odak
2. Zdenko Puljić
3. Jere Puljić

BK Beretka (2)
1. Tino Mindoljević
2. Dražen Šaškor

BK Metropolis (10)
1. Tin Petljak
2. Marko Mijat
3. Zoran Husul
4. Goran Gluščić
5. Roberto Bartol
6. Michel Bartol
7. Ivan Prusac
8. Željko Dozan
9. Kristijan Draganić
10. Bruno Kuvek

BK Shooters (2)
1. Tomislav Rahle
2. Marijan Rahle