PH 10-Ball – Prvak TOMISLAV ŠUŠIĆ

Plakati-HBS-face-PH

PRVAK HRVATSKE – Disciplina 10-Ball – Tomislav Šušić

Ždrijeb

NAJAVA

Prvenstvo Hrvatske u disciplini 10-Ball u sezoni 2019. održati će se za vikend 2. i 3. ožujka 2019. godine u prostorijama biljarskog kluba “8 Ball” Sesvete. Turnir započinje u subotu 2. ožujka 2019. godine u 10:00 sati.
Pravo nastupa na turniru imaju svi licencirani natjecatelji HBS-a koji mogu konkurirati za reprezentaciju te je otvoren za prijavu za sve kategorije. Prijavu za nastup na natjecanju u pojedinačnoj konkurenciji dostavlja matični klub (skupno za sve natjecatelje). Prijava se dostavlja organizatoru u pisanom obliku na e-mail adresu crotour@biljar.hr (zadnji rok za prijavu je srijeda 27. veljače 2019. godine do 20:00 sati). Prijava mora sadržavati ime i prezime natjecatelja te godinu rođenja. Molimo klubove da se pridržavaju roka za prijavu svojih natjecatelja. Sve naknadne prijave neće se uvažavati. Klub može prijaviti samo uredno licencirane natjecatelje.
Natjecatelj može otkazati nastup na turniru do 24 sata prije početka natjecanja (petak 1. ožujka 2019. godine do 10:00 sati). Nakon tog roka natjecatelj može otkazati nastup samo uz liječničku potvrdu u protivnom podliježe kazni. Nakon roka za prijavu i prije roka za odjavu klub je dužan na web stranici saveza saznati sve obavijesti o natjecanju (ili telefonom kontaktirati organizatora i primiti na znanje sve obavijesti o natjecanju). U slučaju nepropisne odjave natjecatelj podliježe sankcijama koje su navedene u Stegovnom Pravilniku HBS-a. Natjecatelji koji ne nastupe na turniru ne dobivaju bodove za taj turnir. Kotizacija za turnir iznosi 200,00 kn. Uplata kotizacije moguća je i gotovinom prije početka turnira od strane predstavnika kluba za sve natjecatelje iz istog kluba.

Ždrijeb turnira biti će obavljen i objavljen u petak 1. ožujka 2019. godine na stranici cuescore.com.

Obveze:
Molimo sve natjecatelje da se informiraju kod svojih klupskih predstavnika o licencama, liječničkom pregledu i pristupnicama koji su potrebni za nastupanje na turnirima. Podsjećam sve predstavnike klubova da svi prijavljeni natjecatelji moraju imati uredno riješene papire za natjecateljsku sezonu jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo natjecatelje da pola sata prije svog susreta budu u prostoru za natjecanje. Takoder, molimo natjecatelje da se pridržavaju pravila dress code-a te ostalih pravila određenih pravilnikom natjecanja, jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo sve da pročitaju Sportski pravilnik HBS-a, kao i ostale dokumente za 2019. sezonu.

Za sva ostala pitanja ili pojašnjenja stojimo vam na raspolaganju te vas molimo da se obratite na službeni e-mail saveza (hbs@biljar.hr).

POPIS NATJECATELJA (65)

BK ZEUS (5)
1. Ivo Milin
2. Jordan Sobin
3. Mladen Zečić
4. Mile Afić
5. Hrvoje Hrgović

BK HUSTLER ACADEMY (2)
1. Mario Petrović
2. Ante Šustić

BK Desetka (5)
1. Stipe Topić
2. Luka Galić
3. Ivan Galić
4. Ante Šola

BK Mr.Q (5)
1. Ivica Medunić
2. Jure Šiško
3. Krešo Ivan Kralj
4. Filip Bermanec
5. Tin Venos

BK Shooters (3)
1. Tin Dalipi
2. Krunoslav Mišir
3. Tomislav Rahle

BK ZLATAR (3)
1. Vladimir Škvorc
2. Tomislav Juriša
3. Mario Demikeli

SC The Nugget (1)
1. Stipan Dolić

BK Olimp (2)
1. Tomislav Šušić
2. Igor Škorić

BK Plan B (10)
1. Marko Lišnić
2. Borna Vukojević
3. Vedran Vunjak
4. Luka Kutleša
5. Filip Kotromanović
6. Ivan Lišnić
7. Zoran Dmitrović
8. Saša Đukić
9. Gordan Farkaš
10. Sebastijan Križanić

BK 8 Ball Sesvete (10)
1. Mladen Sever
2. Domagoj Lončarek
3. Zdenko Bokšić
4. Josip Berišić
5. Florijan Marić
6. Andrej Radovanović
7. Ervin Radovanović
8. Tomislav Herjavić
9. Edin Redžić
10. Darko Šiljeg

BK Metropolis (16)
1. Ivan Samaržija
2. Bruno Kuvek
3. Miro Mlinarić
4. Dario Škorput
5. Roberto Bartol
6. Michel Bartol
7. Željko Dozan
8. Goran Gluščić
9. Kristijan Draganić
10. Ivan Prusac
11. Zoran Husul
12. Denis Budak
13. Krešo Ceraj
14. Marko Mijat
15. Edin Fetahović
16. Tin Petljak

BK Cibalia (4)
1. Krešimir Markanović
2. Darko Vidović
3. Ronald Mijatović
4. Aleksandar Manojlović