PH 10-Ball – POBJEDNIK ANTE ŠOLA

Plakati-HBS-face-PH

PH 10-Ball – POBJEDNIK ANTE ŠOLA

Pobjednik Prvenstva Hrvatske u disciplini 10-Ball za sezonu 2021.  održanog 18. i 19. rujna 2021. godine u prostorijama biljarskog kluba “8 Ball Sesvete” je Ante Šola (BK Desetka) . U finalu je rezultatom 8:4 pobijedio Michela Bartola (BSK Metropolis), treće mjesto osvojili su Marko Lišnić i Vedran Vunjak oba članovi BK Plan B iz Osijeka. Na prvenstvu je nastupio 41 natjecatelj iz 9 hrvatskih klubova.

NACIONALNA RANG-LISTA.

ŽDRIJEB TURNIRA

Ždrijeb turnira možete vidjeti na cuescore.com.

NAJAVA

Prvenstvo Hrvatske u disciplini 10-Ball u sezoni 2021. održati će se za vikend 18. i 19. rujna 2021. godine u prostorijama biljarskog kluba “8 Ball Sesvete” Kelekova 4, Sesvete. Turnir započinje u subotu 18. rujna 2021. godine u 10:00 sati.

Na turniru se mogu natjecati svi natjecatelji iz klubova koji imaju podmirenu godišnju članarinu HBS-a, koji mogu konkurirati za reprezentaciju te je otvoren za prijavu za sve kategorije. Prijavu za nastup na natjecanju u pojedinačnoj konkurenciji dostavlja matični klub (skupno za sve natjecatelje). Prijava se dostavlja organizatoru u pisanom obliku na e-mail adresu crotour@biljar.hr (zadnji rok za prijavu je srijeda 15. rujna 2021. do 20:00 sati).

Prijava mora sadržavati ime i prezime natjecatelja te godinu rođenja. Molimo kubove da se pridržavaju rokova za prijavu svojih natjecatelja. Klub može prijaviti samo uredno licencirane natjecatelje.

Natjecatelj može otkazati nastup na turniru do 24 sata prije početka natjecanja (petak, 17. rujna 2021. godine do 10:00 sati). Nakon tog roka natjecatelj može otkazati nastup samo uz liječničku potvrdu u protivnom podliježe sankcijama. Nakon roka za prijavu i prije roka za odjavu klub je dužan na web stranici saveza saznati sve obavijesti o natjecanju (ili telefonom kontaktirati organizatora i primiti na znanje sve obavijesti o natjecanju). U slučaju nepropisne odjave natjecatelj podliježe sankcijama koje su navedene u Stegovnom pravilniku HBS-a. Natjecatelji koji ne nastupe na turniru ne dobivaju bodove za taj turnir.

Kotizacija za turnir iznosi 200,00 kn. Uplata kotizacije moguća je i gotovinom prije početka turnira od strane predstavnika kluba za sve natjecatelje iz istog kluba. Licenca za pojedinog natjecatelja iznosi 100,00 kn.

Ždrijeb turnira biti će objavljen u petak, 17. rujna 2021. godine na stranici
cuescore.com.

Na turniru se igra disciplina 10-Ball po dvostrukom knock out sustavu, na 8 dobijenih partija tj. 7 dobijenih partija na lijevoj strani ždrijeba. Nositelji se određuju prema broju prijavljenih natjecatelja, a na osnovu sportskog pravilnika.

Napomena:
Molimo sve natjecatelje da se informiraju kod svojih klupskih predstavnika o licencama, liječničkom pregledu i pristupnicama koji su potrebni za nastupanje na turnirima. Podsjećam sve predstavnike klubova da svi prijavljeni natjecatelji moraju imati uredno riješene papire za natjecateljsku sezonu jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo natjecatelje da pola sata prije svog susreta budu u prostoru za natjecanje. Također, molimo natjecatelje da se pridržavaju pravila dress code-a te ostalih pravila određenih pravilnikom natjecanja, jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo sve da pročitaju Sportski pravilnik HBS-a, kao i ostale dokumente za 2021. sezonu.

Napominjemo da će se natjecanje održati sukladno preporukama HZJZ-a, a klub domaćin će osigurati prostorno-organizacijske uvjete objekta te higijenu prostora. Za vrijeme natjecanja samo natjecatelji i organizatori smiju boraviti u prostoru za natjecanje.
Molimo sve sudionike da prije dolaska na samo natjecanje izmjere svoju tjelesnu temperaturu, u slučaju povišene temperature ili kontakta sa osobama pozitivnima na COVID-19, zbog zdravlja ostalih natjecatelja i organizatora, ne dolaze na natjecanje.
Prilikom dolaska na mjesto održavanja natjecatelja obvezno je nošenje zaštitnih maski. Molimo sve sudionike da pripreme svoja vlastita dezinfekcijska sredstva te da drže preporučeni razmak od ostalih sudionika na natjecanju. Molimo predstavnike klubova neka pripreme svoju kemijsku olovku kako bi mogli ispuniti potrebne obrasce.

Natjecatelji moraju biti u sali 30 minuta prije planirane satnice za početak pojedinog susreta. Ukoliko se za to stvore uvjeti, susret može započeti i 30 minuta prije planirane satnice.
Sastanak predstavnika klubova i natjecatelja sa sucima te voditeljom turnira održati će se 20-ak minuta prije početka turnira. Molim predstavnike klubova neka informiraju svoje članove o smjernicama i uputama koje će voditelj turnira odrediti za pojedini turnir.

Za sva ostala pitanja ili pojašnjenja stojimo vam na raspolaganju te vas molimo da se obratite na službeni e-mail saveza (hbs@biljar.hr).

PREGLED PRIJAVLJENIH NATJECATELJA (41)

BK Desetka (2)
1. Frane Petričević
2. Ante Šola

BK Zlatar (4)
1. Mario Petrović
2. Robert Burić
3. Saša Kušter
4. Tomislav Juriša

BSK Mosconi (5)
1. Ivica Medunić
2. Matija Verić
3. Roberto Bartol
4. Filip Bermanec
5. Tin Petljak
6. Florijan Marić

BK Drniš (1)
1. Vice Bačić

BK Shooters (3)
1. Marijan Rahle
2. Miodrag Dugina
3. Tomislav Rahle

BK 8 Ball Sesvete (8)
1. Predrag Dešić
2. Stipe Topić
3. Luka Galić
4. Ivan Galić
5. Tihomir Smolko
6. Edin Redžić
7. Nino Porić
8. Igor Jurišić

BK Plan B (4)
1. Marko Lišnić
2. Tomislav Cvitanušić
3. Borna Vukojević
4. Vedran Vunjak

BK Metropolis (9)
1. Michel Bartol
2. Borna Bevanda
3. Željko Dozan
4. Ivan Samaržija
5. Zoran Husul
6. Tomislav Pilj
7. Krešo Ceraj
8. Zdenko Bokšić
9. Ivan Prusac

BK Cibalia (4)
1. Bruno Ivković
2. Tihomir Kohon
3. Marjan Vuković
4. Krešimir Kruljac