PRVENSTVO HRVATSKE – Disciplina 9-Ball

Plakati-HBS-face-PH

ANTE ŠOLA – PRVAK HRVATSKE u disciplini 9-Ball

25. i 26. svibnja 2019. godine u biljarskom klubu Plan B Osijek održalo se Prvenstvo Hrvatske u disciplini 9-Ball. Na turniru je nastupilo 47 natjecatelja iz 9 klubova.

Pobjednik turnira je Ante Šola iz BK Desetka koji je u finalu pobijedio Tomislava Šušića iz BK Olimp. Brončane medalje osvojili su Marko Lišnić iz BK Plan B te Filip Bermanec iz BK Mr. Q. Čestitke osvajačima medalja!

ŽDRIJEB | RANG-LISTA 1. HBL | RANG-LISTA 2. HBL SJEVER |
RANG-LISTA 2. HBL JUG | RANG-LISTA 2. HBL ISTOK

NAJAVA

Prvenstvo Hrvatske u disciplini 9-Ball u sezoni 2019. održati će se za vikend 25. i 26. svibnja 2019. godine u prostorijama biljarskog kluba “Plan B” Osijek. Turnir započinje u subotu 25. svibnja 2019. godine u 10:00 sati.
Pravo nastupa na turniru imaju svi licencirani natjecatelji HBS-a koji mogu konkurirati za reprezentaciju te je otvoren za prijavu za sve kategorije. Prijavu za nastup na natjecanju u pojedinačnoj konkurenciji dostavlja matični klub (skupno za sve natjecatelje). Prijava se dostavlja organizatoru u pisanom obliku na e-mail adresu crotour@biljar.hr (zadnji rok za prijavu je srijeda 22. svibnja 2019. godine do 20:00 sati). Prijava mora sadržavati ime i prezime natjecatelja te godinu rođenja. Molimo klubove da se pridržavaju roka za prijavu svojih natjecatelja. Sve naknadne prijave neće se uvažavati. Klub može prijaviti samo uredno licencirane natjecatelje.
Natjecatelj može otkazati nastup na turniru do 24 sata prije početka natjecanja (petak 24. svibnja 2019. godine do 10:00 sati). Nakon tog roka natjecatelj može otkazati nastup samo uz liječničku potvrdu u protivnom podliježe kazni. Nakon roka za prijavu i prije roka za odjavu klub je dužan na web stranici saveza saznati sve obavijesti o natjecanju (ili telefonom kontaktirati organizatora i primiti na znanje sve obavijesti o natjecanju). U slučaju nepropisne odjave natjecatelj podliježe sankcijama koje su navedene u Stegovnom Pravilniku HBS-a. Natjecatelji koji ne nastupe na turniru ne dobivaju bodove za taj turnir. Kotizacija za turnir iznosi 200,00 kn. Uplata kotizacije moguća je i gotovinom prije početka turnira od strane predstavnika kluba za sve natjecatelje iz istog kluba.
Ždrijeb turnira biti će obavljen i objavljen u petak 24. svibnja 2019. godine na stranici cuescore.com.

Obveze:
Molimo sve natjecatelje da se informiraju kod svojih klupskih predstavnika o licencama, liječničkom pregledu i pristupnicama koji su potrebni za nastupanje na turnirima. Podsjećam sve predstavnike klubova da svi prijavljeni natjecatelji moraju imati uredno riješene papire za natjecateljsku sezonu jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo natjecatelje da pola sata prije svog susreta budu u prostoru za natjecanje. Takoder, molimo natjecatelje da se pridržavaju pravila dress code-a te ostalih pravila određenih pravilnikom natjecanja, jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo sve da pročitaju Sportski pravilnik HBS-a, kao i ostale dokumente za 2019. sezonu.

Za sva ostala pitanja ili pojašnjenja stojimo vam na raspolaganju te vas molimo da se obratite na službeni e-mail saveza (hbs@biljar.hr).

POPIS NATJECATELJA (47)

BK Zlatar (4)
1. Tomislav Juriša
2. Vladimir Škovrc
3. Mario Demikeli
4. Saša Kušter

BK Desetka (1)
1. Ante Šola

BK Olimp (3)
1. Tomislav Šušić
2. Božo Propadalo
3. Siniša Rogošić

BK Shooters (1)
1. Tomislav Rahle

BK Cibalia (4)
1. Krešimir Markanović
2. Ronald Mijatović
3. Darko Vidović
4. Krešimir Kruljac

BK Mr. Q (2)
1. Filip Bermanec
2. Krešo Ivan Kralj

BK 8 Ball Sesvete (2)
1. Luka Peruško
2. Predrag Dešić

BK Plan B (22)
1. Nenad Havelka
2. Dinko Šokčević
3. Tomislav Cvitanušić
4. Filip Kotromanović
5. Ivan Lišnić
6. Vedran Vunjak
7. Juraj Vojvodić
8. Sven Markušev
9. Nikša Petrović
10. Vedran Vojvodić
11. Luka Kutleša
12. Borna Vukojević
13. Mario Uštar
14. Saša Djukić
15. Marko Lišnić
16. Igor Troskot
17. Ivan Vicković
18. Zoran Dmitrović
19. Dalibor Pipunić
20. Ivan Grubišić
21. Luka Buljan
22. Matej Opačak

BK Metropolis (8)
1. Michel Bartol
2. Roberto Bartol
3. Ivan Prusac
4. Bruno Kuvek
5. Zoran Husul
6. Goran Gluščić
7. Željko Dozan
8. Ivan Samaržija