Pool – Sezona 2016/2017

pool_gen1

 

Poštovani,

Uskoro kreće sa nova biljarska sezona. Uvedene su promjene u sustav natjecanja, sukladno tome molimo sve one koje se tiče da pročitaju Sportski i Registracijski pravilnik, kao i ostale dokumente potrebne za registraciju kluba i igrača za predstojeću 2016/2017 sezonu.

Trenutno smo u postupku formiranja Matične knjige članova HBS-a, stoga molimo da pri registraciji kluba i igrača obavezno ispunjavate formulare koji su poslani klubovima elektroničkom poštom (pri registraciji igrača obavezno je dostaviti i 2 fotografije igrača uz ispunjen formular, dok je obvezna dokumentacija za klubove preslika Statuta udruge, Rješenje ureda državne uprave o upisu u registar, Obavijest državnog statističkog zavoda o razvrstavanju organizacije po djelatnostima).

Također molimo klubove da podmire sve financijske obveze prema Savezu prije početka natjecanja, kako je navedeno u pravilnicima, jer u suprotnom neće moći nastupiti na natjecanju u organizaciji HBS-a.

Kratka napomena za kraj ove objave…

Pool sezona starta sa 2. Ligom po regijama 04.06.2016. te sa Cro Tour 1. Ligom koja će se odigrati u Osijeku 18. – 19.06.2016. godine. Nakon toga slijedi ljetna pauza što se tiče pojedinačnih natjecanja, kalendar klupskog natjecanja izraditi će se što je prije moguće a nakon prijava klubova za Klupsko PH u sezoni 2016/2017.

Kalendar pool natjecanja u pojedinačnoj konkurenciji biti će objavljen najkasnije do 15.05.2016. na web stranicama Saveza (www.biljar.hr) pod rubrikom kalendar.

Za sva ostala pitanja ili pojašnjenja stojimo vam na raspolaganju (ova objava sa pratećom dokumentacijom poslana je klubovima elektroničkom poštom, ukoliko klub nije zaprimio isto ili ima dodatnih pitanja molimo da se obratite na službeni e-mail saveza ( hbs@biljar.hr).

Sportski pozdrav,

HBS