Pool – PH Ženski Cup – otkazan!

PH cure

Poštovani!
Zbog premalog broja prijava PH za žene je otkazano.

PRVENSTVO HRVATSKE ZA ŽENE

21.-22.04.2018 @ BK 8ball Sesvete
Discipline 8 ball (RTO 6) & 9 ball (RTO 7)

Prvenstvo Hrvatske za Žene u biljaru obuhvaća dva turnira pod nazivom Ženski cup i završnicu Prvenstvo Hrvatske. Na Prvenstvu Hrvatske sudjeluje 16 najuspješnijih natjecateljica prema rang-listi nakon 2 održana Ženska cupa.

Prijava:

Prijava se vrši putem e-maila na: hbs@biljar.hr. Prijavu za nastup na natjecanju u pojedinačnoj konkurenciji dostavlja matični klub (skupno za sve natjecateljice). Prijava se dostavlja organizatoru u pisanom obliku na e-mail adresu hbs@biljar.hr, a krajnji rok za prijavu je petak u 12h (20. travnja 2018.), kod slanja email-a uključite opciju “Reading conformation” kako bi dobili potvrdu primitka Vašeg emaila).

Prijava mora sadržavati ime i prezime natjecateljice, godinu rođenja, klub za koji natjecateljica nastupa, naziv i kategoriju natjecanja. Natjecateljica može otkazati nastup na turniru do 24h prije početka natjecanja. Nakon tog roka natjecateljica može otkazati nastup samo uz liječničku potvrdu ili službeni zapisnik; u protivnom podliježe kazni.

Nakon roka za prijavu i prije roka za odjavu klub je dužan na web stranici saveza saznati sve obavijesti o natjecanju (ili telefonom kontaktirati organizatora i primiti na znanje sve obavijesti o natjecanju). U slučaju nepropisne odjave natjecateljica podliježe sankcijama koje su navedene u Stegovnom Pravilniku HBS-a. Nepravovremeno odjavljene natjecateljice ne dobivaju bodove za taj turnir.

Ždrijeb:

Svi turniri u konkurenciji žena igraju se po dvostrukom knockout sistemu u ovisnosti o broju prijavljenih natjecatelja. Ždrijeb će biti obavljen i objavljen u petak do 20h. Bodovi sa Ženskog cupa i Prvenstva Hrvatske za Žene zbrajaju se u jedinstvenu rang-listu.

Obveze:

Molimo sve igračice da se informiraju kod svojih klupskih predstavnika o licencama i pristupnicama koji su potrebni za nastupanje na turnirima. Ukoliko imate dodatnih pitanja obratite se na službeni email saveza. Podsjećam sve predstavnike klubova da sve prijavljene igračice moraju imati uredno riješene papire za natjecateljsku sezonu jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru.

Molimo igračice da pola sata prije svog susreta budu u prostoru za natjecanje. Također, molimo igračice da se pridržavaju pravila dress code-a (točka 14.1. Sportskog pravilnika), te ostalih pravila određenih pravilnikom natjecanja, jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru.

Za sva ostala pitanja ili pojašnjenja stojimo vam na raspolaganju te vas molimo da se obratite na službeni e-mail saveza (hbs@biljar.hr).