Pool – PH Straight pool – osvaja Ante Šola

PH-straight

Prvak Hrvatske u disciplini straight-pool – Ante Šola (BK Zeus) !!!

Rezultati – cuescore

Prvenstvo Hrvatske (straight-pool) u sezoni 2017/18. održati će se za vikend 28. i 29. travnja 2018. godine u biljarskom klubu “8ball” u Sesvetama.

Prijavu za nastup na natjecanju u pojedinačnoj konkurenciji dostavlja matični klub (skupno za sve natjecatelje). Na turniru se mogu natjecati svi licencirani natjecatelji HBS-a koji su ostvarili pravo nastupa na natjecanjima kategorije Prvenstvo Hrvatske. Prijava se dostavlja organizatoru u pisanom obliku na e-mail adresu, crotour@biljar.hr (zadnji rok za prijavu je srijeda 25. travnja 2018. do 24 sata). Prijava mora sadržavati ime i prezime natjecatelja, godinu rođenja, klub za koji natjecatelj nastupa.

Nakon roka za prijavu klub je dužan na web stranici saveza saznati sve obavijesti o natjecanju (ili telefonom kontaktirati organizatora i primiti na znanje sve obavijesti o natjecanju). Ždrijeb turnira biti će obavljen i objavljen najkasnije u petak u jutarnjim satima, svi zainteresirani mogu pristupiti ždrijebu turnira (za detalje je potrebno kontaktirati voditelja turnira). Kotizacija za turnir iznosi 200,00 kn. Uplata kotizacije moguća je gotovinom prije početka turnira.

Natjecatelj može otkazati nastup na turniru do 24 sata prije početka natjecanja. Nakon tog roka natjecatelj može otkazati nastup samo uz liječničku potvrdu. U slučaju nepropisne odjave natjecatelj podliježe sankcijama koje su navedene u Stegovnom Pravilniku HBS-a. Nepravovremeno odjavljeni natjecatelji ne dobivaju bodove za taj turnir.

Obveze:

Molimo sve igrače da se informiraju kod svojih klupskih predstavnika o licencama i pristupnicama koji su potrebni za nastupanje na turnirima. Ukoliko imate dodatnih pitanja obratite se na službeni e-mail saveza. Podsjećamo sve predstavnike klubova da svi prijavljeni igrači moraju imati uredno riješene papire za natjecateljsku sezonu jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo igrače da 30 minuta prije svog susreta budu u prostoru za natjecanje. Također, molimo igrače da se pridržavaju pravila dress code-a te ostalih pravila određenih pravilnikom natjecanja, jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru.

Za sva ostala pitanja ili pojašnjenja stojimo vam na raspolaganju te vas molimo da se obratite na službeni e-mail saveza (hbs@biljar.hr).