Pool – PH za kadete i juniore otkazano!

juniori

Poštovani!
Zbog premalog broja prijava Prvenstvo Hrvatske za juniore i kadete je otkazano.

PRVENSTVO HRVATSKE ZA JUNIORE I KADETE
Disciplina: 10ball
10-11.03.2018 @ BK 8ball Sesvete

Prijava:

Prvenstvo Hrvatske za kadete i juniore u pojedinačnoj konkurenciji je otvorenog tipa, te su prijave otvorene za sve, pri HBS-u licencirane, natjecatelje u sezoni. Prijava se vrši putem e-maila juniori@biljar.hr

Prijavu za nastup na natjecanju u pojedinačnoj konkurenciji dostavlja matični klub (skupno za sve natjecatelje). Prijava se dostavlja organizatoru u pisanom obliku na e-mail adresu juniori@biljar.hr, a krajnji rok za prijavu je četvrtak u ponoć (08. ožujka 2018.) Prijava mora sadržavati ime i prezime natjecatelja, godinu rođenja, klub za koji natjecatelj nastupa, naziv i kategoriju natjecanja te dan dolaska natjecatelja (petak ili subota, kako bi mogli orgnizirati natjecanje što efektivnije).

Natjecatelj može otkazati nastup na turniru do 24h prije početka natjecanja. Nakon tog roka natjecatelj može otkazati nastup samo uz liječničku potvrdu ili službeni zapisnik; u protivnom podliježe kazni. Nakon roka za prijavu i prije roka za odjavu klub je dužan na web stranici saveza saznati sve obavijesti o natjecanju (ili telefonom kontaktirati organizatora i primiti na znanje sve obavijesti o natjecanju). U slučaju nepropisne odjave natjecatelj podliježe sankcijama koje su navedene u Stegovnom Pravilniku HBS-a. Nepravovremeno odjavljeni natjecatelji ne dobivaju bodove za taj turnir. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih natjecatelja, prvenstvo će se odgoditi na kasniji datum.

Ždrijeb:

Nositelji i ždrijebovi za pojedinačne discipline određeni su Sportskim pravilnikom i ovise o broju natjecatelja na tuniru, a PH za juniore se igra dvostrukim knock-out sustavom. Popis prijavljenih biti će objavljen u petak do 12h, izvlačenje će biti isti dan u 18h, a ždrijebovi objavljeni online u 20h.

Obveze:

Molimo sve igrače da se informiraju kod svojih klupskih predstavnika o licencama i pristupnicama koji su potrebni za nastupanje na turnirima. Ukoliko imate dodatnih pitanja obratite se na službeni email saveza. Podsjećam sve predstavnike klubova da svi prijavljeni igrači moraju imati uredno riješene papire za natjecateljsku sezonu jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru.

Molimo igrače da pola sata prije svog susreta budu u prostoru za natjecanje. Također, molimo igrače da se pridržavaju pravila dress code-a te ostalih pravila određenih pravilnikom natjecanja, jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru.

Za sva ostala pitanja ili pojašnjenja stojimo vam na raspolaganju te vas molimo da se obratite na službeni e-mail saveza (hbs@biljar.hr).