Pool – OTVORENO PH – 10Ball – ždrijeb

ph_seniori_10_ball

OTVORENO PRVENSTVO HRVATSKE

5-6.11.2016 @ BK Metropolis Zagreb

 Disciplina 10 ball

Ždrijeb

Prijava:

Prvenstvo Hrvatske u pojedinačnoj konkurenciji je otvorenog tipa te su prijave otvorene za sve A i B licencirane natjecatelje u sezoni koji su sudjelovali najmanje na jednom turniru sezone.

Prijava se vrši putem e-maila na: hbs@biljar.hr

Prijavu za nastup na natjecanju u pojedinačnoj konkurenciji dostavlja matični klub (skupno za sve natjecatelje). Prijava se dostavlja organizatoru u pisanom obliku na e-mail adresu hbs@biljar.hr a krajnji rok za prijavu je srijeda u ponoć (02. studenoga, kod slanja email-a uključite opciju “Reading conformation” kako bi dobili potvrdu primitka Vašeg emaila).

Prijava mora sadržavati ime i prezime natjecatelja, godinu rođenja, klub za koji natjecatelj nastupa, naziv i kategoriju natjecanja te dan dolaska natjecatelja (petak ili subota, kako bi mogli orgnizirati natjecanje što efektivnije).

Natjecatelj može otkazati nastup na turniru do 24h prije početka natjecanja. Nakon tog roka natjecatelj može otkazati nastup samo uz liječničku potvrdu ili službeni zapisnik; u protivnom podliježe kazni.

Nakon roka za prijavu i prije roka za odjavu klub je dužan na web stranici saveza saznati sve obavijesti o natjecanju (ili telefonom kontaktirati organizatora i primiti na znanje sve obavijesti o natjecanju). U slučaju nepropisne odjave natjecatelj podliježe sankcijama koje su navedene u Stegovnom Pravilniku HBS-a. Nepravovremeno odjavljeni natjecatelji ne dobivaju bodove za taj turnir.

Ždrijeb:

Nositelji i sam ždijeb određeni su Sportskim pravilnikom i ovise o broju natjecatelja na tuniru. su osam prvoplasiranih sa rang liste a postavljaju se u ždrijeb prema poziciji na ranglisti. PH se igra dvostrukim knock-out sustavom do četvrtfinala sa naizmjeničnim break-om. Popis prijavljenih biti će objavljen u četvrtak do 12h,izvlačenje će biti isti dan u 18h a objavljen online u 20h.

Nagrade:

Pobjednik turnira postaje Državni prvak u disciplini “Desetka”.

Svi prvaci Hrvatske biti će nagrađeni od strane HBS-a odlaskom na jedan Eurotour u sezoni. Odbor za Pool će u suradnji sa HBS-om i samim igračima odrediti točan Eurotour.

Obveze:

Molimo sve igrače da se informiraju kod svojih klupskih predstavnika o licencama i pristupnicama koji su potrebni za nastupanje na turnirima. Ukoliko imate dodatnih pitanja obratite se na službeni email saveza. Podsjećam sve predstavnike klubova da svi prijavljeni igrači moraju imati uredno riješene papire za natjecateljsku sezonu jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru.

Molimo igrače da pola sata prije svog susreta budu u prostoru za natjecanje. Također, molimo igrače da se pridržavaju pravila dress code-a te ostalih pravila određenih pravilnikom natjecanja, jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru.

Kako je krenula nova biljarska sezona a obzirom da su uvedene promjene u sustav natjecanja, sukladno tome molimo sve one koje se tiče da pročitaju Sportski i Registracijski pravilnik.Kalendar pool natjecanja u pojedinačnoj konkurenciji će objavljen je na web stranicama Saveza (www.biljar.hr) pod rubrikom kalendar.

Za sva ostala pitanja ili pojašnjenja stojimo vam na raspolaganju te vas molimo da se obratite na službeni e-mail saveza ( hbs@biljar.hr).