Pool – OTVORENO PH – 9ball – ždrijeb

PH9ball

OTVORENO PRVENSTVO HRVATSKE

11-12.03.2017 @ BK Metropolis Zagreb

Disciplina 9-ball

Pogledajte ždrijeb.

Popis prijavljenih igrača:

1. Ivica Putnik
2. Zoran Husul
3. Nino Porić
4. Ante Morić
5. Juraj Jurković
6. Domagoj Lončarek
7. Predrag Dešić
8. Ante Šustić
9. Ivan Pavošević
10. Maro Marčinko
11. Edin Redžić
12. Igor Jurišić
13. Tin Petljak
14. Ivan Peras
15. Vladimir Škvorc
16. Tomislav Juriša
17. Saša Kušter
18. Mario Petrović
19. Mario Huzjak
20. Robert Burić
21. Dejan Matura
22. Roberto Bartol
23. Kristijan Draganić
24. Berislav Šilić
25. Hrvoje Žaja
26. Ante Šola
27. Krešo Kralj
28. Ivica Medunić
29. Hrvoje Hrgović
30. Michel Bartol
31. Ivan Samaržija
32. Marko Lemo
33. Željko Dozan
34. Goran Gluščić
35. Ivan Prusac
36. Tomislav Herjavić
37. Denis Budak
38. Zrinka Antonijević
39. Zvonko Tetec
40. Zdenko Bokšić

Prijava:

Prvenstvo Hrvatske u pojedinačnoj konkurenciji je otvorenog tipa te su prijave otvorene za sve A i B licencirane natjecatelje u sezoni koji su sudjelovali najmanje na jednom turniru sezone.

Prijava se vrši putem e-maila na: hbs@biljar.hr

Prijavu za nastup na natjecanju u pojedinačnoj konkurenciji dostavlja matični klub (skupno za sve natjecatelje). Prijava se dostavlja organizatoru u pisanom obliku na e-mail adresu hbs@biljar.hr, a krajnji rok za prijavu je četvrtak u ponoć (09. ožujka), kod slanja email-a uključite opciju “Reading conformation” kako bi dobili potvrdu primitka Vašeg emaila.

Prijava mora sadržavati ime i prezime natjecatelja, godinu rođenja, klub za koji natjecatelj nastupa, naziv i kategoriju natjecanja te dan dolaska natjecatelja (petak ili subota, kako bi mogli orgnizirati natjecanje što efektivnije).

Natjecatelj može otkazati nastup na turniru do 24h prije početka natjecanja. Nakon tog roka natjecatelj može otkazati nastup samo uz liječničku potvrdu ili službeni zapisnik; u protivnom podliježe kazni.

Nakon roka za prijavu i prije roka za odjavu klub je dužan na web stranici saveza saznati sve obavijesti o natjecanju (ili telefonom kontaktirati organizatora i primiti na znanje sve obavijesti o natjecanju). U slučaju nepropisne odjave natjecatelj podliježe sankcijama koje su navedene u Stegovnom Pravilniku HBS-a.

Ždrijeb:

Nositelji i sam ždijeb određeni su Sportskim pravilnikom i ovise o broju natjecatelja na tuniru. PH se igra dvostrukim knock-out sustavom do četvrtfinala. Popis prijavljenih biti će objavljen u petak u 12h, a ždrijeb objavljen online u 20h.

Nagrade:

Pobjednik turnira postaje Državni prvak u disciplini “9-ball”.

Svi prvaci Hrvatske biti će nagrađeni od strane HBS-a odlaskom na jedan Eurotour u sezoni. Odbor za Pool će u suradnji sa HBS-om i samim igračima odrediti točan Eurotour.

Obveze:

Molimo sve igrače da se informiraju kod svojih klupskih predstavnika o licencama i pristupnicama koji su potrebni za nastupanje na turnirima. Ukoliko imate dodatnih pitanja obratite se na službeni email saveza. Podsjećam sve predstavnike klubova da svi prijavljeni igrači moraju imati uredno riješene papire za natjecateljsku sezonu jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru.

Molimo igrače da pola sata prije svog susreta budu u prostoru za natjecanje. Također, molimo igrače da se pridržavaju pravila dress code-a te ostalih pravila određenih pravilnikom natjecanja, jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru.

Za sva ostala pitanja ili pojašnjenja stojimo vam na raspolaganju te vas molimo da se obratite na službeni e-mail saveza (hbs@biljar.hr).