Pool – Natjecanje za veterane

pool_gen2

Hrvatsku Pool reprezentaciju u veteranskoj konkurenciji čine 1-4 najbolje plasirana Veterana prema Sportskom pravilniku za sezonu 2016/2017. Imena reprezentativaca će se znati najkasnije mjesec dana prije početka EP ili SP Seniori. Broj reprezentativaca ovisi o broju dodijeljenih mjesta EPBF-a Hrvatskoj za pojedino natjecanje.

Hrvatski biljarski savez organizira natjecanje za veterane u suradnji sa biljarskim klubovima, članovima saveza, koji imaju uvjete i volju sudjelovati u organizaciji veteranskih turnira.

Obzirom da su u izradi Sportski pravilnik i kalendar natjecanja za sezonu 2016/2017 ovim putem Hrvatski biljarski savez poziva sve klubove da prijave potencijalan broj igrača koji su zainteresirani za sudjelovanje u natjecanju.

 

Ovaj poziv je otvoren do 15. svibnja 2016. godine. Molimo sve klubove da prijave obavljaju putem službene e-mail adrese saveza: hbs@biljar.hr. U prijavi osim naslova “Veteransko prvenstvo 2016/2017” klubovi trebaju navesti ime i prezime natjecatelja, datum rođenja, OIB i naziv matičnog kluba.

Također, ovaj poziv se odnosi i na predstojeće EP za veterane koje se održava u Tirani (Albanija) krajem srpnja. Pravo nastupa na predstojećem Europskom Prvenstvu će ostvariti od strane kluba uredno prijavljeni igrači koji su podmrili sve obveze prema savezu.

HBS