Pool – 2. HBL – II. turnir – ždrijeb

14081348_10202150856328439_378634389_n

Drugi turnir 2. HBL u sezoni 2016/2017 održati će se za vikend 10. i 11. rujna 2016. godine u regijama

Istok, Sjever i Jug.

Na turniru će se igrati straight pool do 75 bodova dok će se u završnoj fazi igrati do 100 bodova.

Ždrijeb:

JugSjeverIstok

Mjesta odigravanja:

Sjever – BK Metropolis

Istok – BK PlanB

Jug – BK Zeus

Detalje o prijavi za turnir pročitajte u nastavku teksta.

 Subota…..2.Hrvatska biljarska liga…..trenutno prijavljeni:

REGIJA SJEVER:

1. Zoran Husul
2. Kristijan Draganić
3. Miodrag Dugina
4. Ivan Samaržija
5. Davorin Meštrić
6. Aco Vučetić
7. Goran Gluščić
8. Marko Lemo
9. Stipan Dolić
10. Bruno Bajec
11. Saša Kušter
12. Boris Dolenc
13. Mario Demikeli
14. Marko Solina
15. Predrag Martinjak
16. Mario Galić
17. Boris Herceg
18. Zdenko Bokšić
19. Maro Marčinko
20. Edin Redžić
21. Damir Hruševar
22. Ervin Radovanović
23. Ivan Pavošević
24. Tin Petljak
25. Karlo Salkić

REGIJA JUG:

1. Siniša Rogošić
2. Anton Tadin
3. Hrvoje Hrgović
4. Dejan Matura
5. Mario Dražić
6. Berislav Šilić
7. Marko Šola
8. Hrvoje Žaja
9. Dino Ribić
10. Tomislav Pilj
11. Božo Propadalo
12. Radoslav Knežić
13. Mladen Kelava
14. Željan Radosavljević
15. Karlo Dužević
16. Ozren Kovačević
17. Mario Mikačić
18. Vedran Gracin
19. Špiro Cokarić
20. Marin Cokarić
21. Zrinka Antonijević
22. Boris Pranjić
23. Igor Škorić
24. Goran Bazina

 

 

Prijava: Pravo nastupa na turniru imaju svi igrači koji se ne natječu u 1. HBL.

Turnir je otvoren za prijavu za sve kategorije (Juniori za nastup moraju imati dozvolu juniorskog izbornika).

Prijavu za nastup na natjecanju u pojedinačnoj konkurenciji dostavlja matični klub (skupno za sve natjecatelje). Prijava se dostavlja organizatoru u pisanom obliku na e-mail adresu ovisno o regiji natjecanj, pa tako za regiju Sjever prijave se vrše na e-mail sjever@biljar.hr, za regiju Jug na jug@biljar.hr i za regiju Istok na istok@biljar.hr (kod slanja email-a uključite opciju “Reading conformation” kako bi dobili potvrdu primitka Vašeg emaila) u roku naznačenom u propozicijama (krajnji rok dva dana prije natjecanja).

Prijava mora sadržavati ime i prezime natjecatelja, godinu rođenja, klub za koji natjecatelj nastupa, naziv i kategoriju natjecanja.

Krajnji rok za prijavu do četvrtka (08. rujna). Natjecatelj može otkazati nastup na turniru do 24h prije početka natjecanja. Nakon tog roka natjecatelj može otkazati nastup samo uz liječničku potvrdu ili službeni zapisnik; u protivnom podliježe kazni.

Nakon roka za prijavu i prije roka za odjavu klub je dužan na web stranici saveza saznati sve obavijesti o natjecanju (ili telefonom kontaktirati organizatora i primiti na znanje sve obavijesti o natjecanju). U slučaju nepropisne odjave natjecatelj podliježe sankcijama koje su navedene u Stegovnom Pravilniku HBS-a. Nepravovremeno odjavljeni natjecatelji ne dobivaju bodove za taj turnir.

Ždrijeb: Ždrijeb turnira biti će obavljen u petak do 16h (online će biti što je prije moguće).

 

Obveze: Molimo sve igrače da se informiraju kod svojih klupskih predstavnika o licencama i pristupnicama koji su potrebni za nastupanje na turnirima. Ukoliko imate dodatnih pitanja obratite se na službeni email saveza. Podsjećam sve predstavnike klubova da svi prijavljeni igrači moraju imati uredno riješene papire za natjecateljsku sezonu jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru.

Molimo igrače da pola sata prije svog susreta budu u prostoru za natjecanje. Također, molimo igrače da se pridržavaju pravila dress code-a te ostalih pravila određenih pravilnikom natjecanja, jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru.

Kako je krenula nova biljarska sezona a obzirom da su uvedene promjene u sustav natjecanja, sukladno tome molimo sve one koje se tiče da pročitaju Sportski i Registracijski pravilnik, kao i ostale dokumente potrebne za registraciju kluba i igrača za predstojeću 2016/2017 sezonu. Kalendar pool natjecanja u pojedinačnoj konkurenciji će objavljen je na web stranicama Saveza (www.biljar.hr) pod rubrikom kalendar.

Ako se na turniru će se igra disciplina devetka (9 Ball), prilikom razbijanja vrijedi pravilo “3 Poena” a slaže se na način da je kugla broj devet na donjoj točki (foot spot).

Za sva ostala pitanja ili pojašnjenja stojimo vam na raspolaganju te vas molimo da se obratite na službeni e-mail saveza ( hbs@biljar.hr).