Pool – 1. Liga – I. Croatia Cup – ždrijeb

back-black

U sezoni se održava pet turnira pod nazivom Croatia Cup. Nakon svakog Croatia Cup-a izrađuje se nova rang lista prema bodovanju. Bodovi sa Croatia Cup-a zbrajaju se u jednu jedinstvenu rang listu. Na Croatia Cup-u sudjeluje maksimalno 24 natjecatelja.

Pravo nastupa – mogu nastupiti svi licencirani natjecatelji HBS-a, koji su u prethodnoj sezoni zauzeli prva 24 mjesta na jedinstvenoj rang listi – Cro tour (Prvi turnir preuzima poredak od prošle sezone).(vidi točke 11.5.) Natjecatelji koji odbiju sudjelovati u sezonu u kvalificiranom rangu nastupa nemajupravo nastupa u tekućoj sezoni niti u jednom rangu natjecanja.

Nositelji su osam prvoplasiranih sa rang liste a postavljaju se u ždrijeb prema poziciji na ranglisti. Ždrijeb turnira je 24/8. Svi Croatia Cup-ovi se igraju po dvostrukom knock out sustavu do četvrt finala sa naizmjeničnim break-om. U sezoni se održava pet turnira, od kojih 2 turnira u disciplini “9ball”, te po jedan turnir u disciplinama “8-bal”“, “10ball” i “Straight pool” .

Molimo sve igrače da se informiraju kod svojih klupskih predstavnika o licencama i pristupnicama koje su potrebne za nastupanje turniru. Na svim natjecanjima pravo nastupa imaju samo natjecatelji koji su registrirani na temelju Registracijskog i Sportskog pravilnika HBS-a, a nisu kažnjeni ili suspendirani. Ukoliko imate dodatnih pitanja obratite se na službeni email saveza.

Na turniru će se igrati: devetka (9 Ball), prilikom razbijanja vrijedi pravilo “3 Poena” a slaže se na način da je kugla broj devet na donjoj točki (foot spot).

Prijavu za nastup na natjecanju u pojedinačnoj konkurenciji dostavlja matični klub (skupno za sve natjecatelje). Prijava se dostavlja organizatoru u pisanom obliku na e-mail adresu (kod slanja email-a uključite opciju “Reading conformation” kako bi dobili potvrdu primitka Vašeg emaila) u roku naznačenom u propozicijama (krajnji rok dva dana prije natjecanja).

Prijava mora sadržavati ime i prezime natjecatelja, godinu rođenja, klub za koji natjecatelj nastupa, naziv i kategoriju natjecanja te dan dolaska natjecatelja (petak ili subota, kako bi mogli orgnizirati natjecanje što efektivnije).

Krajnji rok za prijavu je srijeda, 15. lipnja do 16h. Natjecatelj može otkazati nastup na turniru do 24h prije početka natjecanja. Nakon tog roka natjecatelj može otkazati nastup samo uz liječničku potvrdu ili službeni zapisnik; u protivnom podliježe kazni.

Nakon roka za prijavu i prije roka za odjavu klub je dužan na web stranici saveza saznati sve obavijesti o natjecanju (ili telefonom kontaktirati organizatora i primiti na znanje sve obavijesti o natjecanju). U slučaju nepropisne odjave natjecatelj podliježe sankcijama koje su navedene u Stegovnom Pravilniku HBS-a. Nepravovremeno odjavljeni natjecatelji ne dobivaju bodove za taj turnir.

Popis prijavljenih igrača će biti objavljen u četvrtak oko 14h te Vas molim da ukoliko Vaši igrači nisu na popisu da kontaktirate HBS na email kako bi mogli korigirati eventualne pogreške.

Podsjećam sve predstavnike klubova da svi prijavljeni igrači moraju imati uredno riješene papire za natjecateljsku sezonu jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru.

Ždrijeb turnira biti će obavljen u četvrtak oko 18h(online će biti što je prije moguće).

Molimo igrače da pola sata prije svog susreta budu u sali. Također, molimo igrače da se pridržavaju pravila dress code-a te ostalih pravila određenih pravilnikom natjecanja, jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru.

Za sva pitanja oko turnira i natjecanja obratite se na službeni email saveza.

Link – ždrijeb

Popis igrača na turniru:

 

Ivica Putnik BK Mosconi
Božo Primić BK Desetka
Zvonko Tetec BK Merit
Vedran Vunjak BK Plan B
Marko Lišnić BK Plan B
Borna Vukojević BK Plan B
Tomislav Rahle BK Shooters
Tomislav Šušić BK Desetka
Ante Morić BK 8 Ball
Domagoj Lončarek BK 8 Ball
Tomislav Juriša BK Zlatar
Vladimir Škvorc BK Zlatar
Roberto Bartol BK Metropolis
Michel Bartol BK Metropolis
Željko Dozan BK Metropolis
Ivan Prusac BK Metropolis
Tomislav Suhanek BK Metropolis