PH ZA VETERANE – 3. i 4. TURNIR

Plakati-HBS-face-veteransko

POBJEDNICI – BERISLAV ŠILIĆ i ANTE ŠUSTIĆ

Druga dva turnira Prvenstva Hrvatske za veterane održana su za vikend 7. i 8. ožujka 2020. godine u prostorijama biljarskog kluba “Beretka” u Splitu.

Prvog dana igrala se disciplina Straight pool na kojoj je nastupilo 13 natjecatelja iz 9 klubova. Na turniru je pobijedio Berislav Šilić iz BK Beretka, drugo mjesto je osvojio Vedran Gracin iz BK Merit, dok su treće mjesto osvojili Jordan Sobin iz BK Zeus i Božo Propadalo iz BK Olimp.

Drugog dana igrala se disciplina 9-Ball na kojoj je nastupio 21 natjecatelj iz 11 klubova. Na turniru je pobijedio Ante Šustić iz BK Hustler, druo mjesto osvojio je Mario Dražić iz BK Šibenik, dok su treće mjesto osvojili Berislav Šilić i Božo Propadalo.

Ukupni pobjednik na Veteranskom PH za sezonu 2020. je Jordan Sobin, drugo mjesto osvojio je Božo Propadalo, na trećem mjestu nalazi se Ante Šustić, četvrto mjesto osvojio je Vedran Gracin dok je Mihovil Kovačić iz BK Beretka završio na petom mjestu.

ŽDRIJEB STRAIGHT POOL | ŽDRIJEB 9-BALL | RANG-LISTA

PH ZA VETERANE – 3. i 4. TURNIR – NAJAVA

Druga dva turnira Prvenstva Hrvatske za veterane – Veteran Cup u sezoni 2020. održati će se za vikend 7. i 8. ožujka 2020. godine u prostorijama BK “Beretka” Split. Turnir u disciplini Straight Pool započinje u subotu 7. ožujka 2020. godine u 10:00 sati. Turnir u disciplini 9-Ball započinje u nedjelju 8. ožujka 2020. godine u 10:00 sati.

Na turnirima Veteranskog Cup-a mogu se natjecati svi licencirani natjecatelji HBS-a koji 2020. godine navršavaju 43 godine ili stariji. Prijavu za nastup na natjecanju dostavlja matični klub (skupno za sve natjecatelje i posebno za svaku disciplinu, ukoliko nije točno određena disciplina smatra se da natjecatelj igra obje discipline). Prijava se dostavlja organizatoru u pisanom obliku na e-mail adresu crotour@biljar.hr (zadnji rok za prijavu je srijeda 4. ožujka 2020. godine do 20:00 sati). Prijava mora sadržavati ime i prezime natjecatelja te godinu rođenja. Molimo kubove da se pridržavaju rokova za prijavu svojih natjecatelja. Sve naknadne prijave neće se uvažavati. Klub može prijaviti samo uredno licencirane natjecatelje.

Natjecatelj može otkazati nastup na turniru do 24 sata prije početka natjecanja (petak 6. ožujka 2020. do 10:00 sati). Nakon tog roka natjecatelj može otkazati nastup samo uz liječničku potvrdu u protivnom podliježe kazni. Nakon roka za prijavu i prije roka za odjavu klub je dužan na web stranici saveza saznati sve obavijesti o natjecanju (ili telefonom kontaktirati organizatora i primiti na znanje sve obavijesti o natjecanju). U slučaju nepropisne odjave natjecatelj podliježe sankcijama koje su navedene u Stegovnom Pravilniku HBS-a. Natjecatelji koji ne nastupe na turniru ne dobivaju bodove za taj turnir.

Ždrijeb turnira biti će obavljen i objavljen u najkasnije u petak 6. ožujka tj. 7. ožujka 2020. godine na stranici cuescore.com.

Kotizacija za turnir iznosi 100,00 kn (po disciplini). Uplata kotizacije moguća je i gotovinom prije početka turnira od strane predstavnika kluba za sve natjecatelje iz istog kluba. Licenca za pojedinog natjecatelja iznosi 100,00 kn.

Obveze:
Molimo sve natjecatelje da se informiraju kod svojih klupskih predstavnika o licencama, liječničkom pregledu i pristupnicama koji su potrebni za nastupanje na turnirima. Podsjećam sve predstavnike klubova da svi prijavljeni natjecatelji moraju imati uredno riješene papire za natjecateljsku sezonu jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo natjecatelje da pola sata prije svog susreta budu u prostoru za natjecanje. Također, molimo natjecatelje da se pridržavaju pravila dress code-a te ostalih pravila određenih pravilnikom natjecanja, jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo sve da pročitaju Sportski pravilnik HBS-a, kao i ostale dokumente za 2020. sezonu.

Za sva ostala pitanja ili pojašnjenja stojimo vam na raspolaganju te vas molimo da se obratite na službeni e-mail saveza (hbs@biljar.hr).

PREGLED PRIJAVLJENIH NATJECATELJA STRAIGHT POOL (13)

BK Zlatar (2)
1. Tomislav Juriša
2. Mario Petrović

BK Olimp (1)
1. Božo Propadalo

BK Zeus (1)
1. Jordan Sobin

BK Drniš (1)
1. Zdenko Puljić

BK Beretka (3)
1. Berislav Šilić
2. Marin Ivančić
3. Robert Grubić
4. Tino Mindoljević

BK 8 Ball Sesvete (1)
1. Stipe Topić

BK Merit (1)
1. Vedran Gracin

BK Šibenik (1)
1. Mario Dražić

BK Hustler Academy (1)
1. Ante Šustić

PREGLED PRIJAVLJENIH NATJECATELJA 9-BALL (21)

BK Zlatar (2)
1. Tomislav Juriša
2. Mario Petrović

BK Olimp (2)
1. Božo Propadalo
2. Mladen Zečić

BK Zeus (1)
1. Jordan Sobin

BK Sneaky Pete (1)
1. Marko Šola

BK Drniš (1)
1. Zdenko Puljić

BK Beretka (7)
1. Berislav Šilić
2. Marin Ivančić
3. Robert Grubić
4. Mladen Vukman
5. Mihovil Kovačić
6. Duje Glavinić
7. Tino Mindoljević

BK Šibenik (2)
1. Mario Dražić
2. Dejan Matura

BK 8 Ball Sesvete (1)
1. Stipe Topić

BK Desetka (1)
1. Damir Roje

BK Merit (2)
1. Davor Marjanović
2. Vedran Gracin

BK Hustler Academy (1)
1. Ante Šustić