PH ZA VETERANE – 3. i 4. TURNIR

Plakati-HBS-face-veteransko

3. i 4. turnir PH za veterane održani su 30. i 31. ožujka vikenda se u biljarskim klubovima Merit i Desetka. Na turniru Straight pool-a nastupilo 8 natjecatelja iz 7 klubova, dok je na turniru u disciplini 9-Ball nastupilo 13 natjecatelja iz 7 klubova.

Pobjednik turnira u Straight pool-u je Berislav Šilić iz BK Desetka koji je u finalu pobijedio Ante Šustića iz BK Hustler Academya. Brončane medalje osvojili su Zvonko Tetec i Vedran Gracin iz BK Merit.

Pobjednik turnira u disciplini 9-Ball je Zvonko Tetec iz BK Merit koji je u finalu pobijedio Ante Šustića iz BK Hustler Academya. Brončane medalje osvojili su Vedran Gracin i Duje Glavinić iz BK Merit.

Ukupni pobjednik za sezonu 2019. u kategoriji za veterane je Ante Šustić iz BK Hustler Academy, drugo mjesto osigurao je Berislav Šilić iz BK Desetka ispred trećeplasiranog Vedrana Gracina iz BK Merit.
Čestitke osvajačima medalja!

Rang-lista

Ždrijeb Straight pool

Ždrijeb 9-Ball

NAJAVA

Druga dva turnira Prvenstva Hrvatske za veterane – Veteran Cup u sezoni 2019. održati će se za vikend 30. i 31. ožujka 2019. godine u prostorijama BK “Merit” i BK „Desetka” Split. Turnir u disciplini „Straight Pool” započinje u subotu 30. ožujka 2019. godine od 10:00 sati (ovisno o broju prijavljenih natjecatelja) u prostorijama BK “Merit”. Turnir u disciplini 9-Ball započinje u nedjelju 31. veljače 2019. godine od 10:00 sati (ovisno o broju prijavljenih natjecatelja) u prostorijama BK “Desetka”.

Na turnirima Veteranskog Cup-a mogu se natjecati svi licencirani natjecatelji HBS-a koji 2019. godine navršavaju 43 godine ili stariji. Prijavu za nastup na natjecanju dostavlja matični klub (skupno za sve natjecatelje i posebno za svaku disciplinu, ukoliko nije točno određena disciplina smatra se da natjecatelj igra obje discipline). Prijava se dostavlja organizatoru u pisanom obliku na e-mail adresu crotour@biljar.hr (zadnji rok za prijavu je srijeda 27. ožujka 2019. godine do 20:00 sati). Prijava mora sadržavati ime i prezime natjecatelja te godinu rođenja. Molimo kubove da se pridržavaju rokova za prijavu svojih natjecatelja. Klub može prijaviti samo uredno licencirane natjecatelje.

Natjecatelj može otkazati nastup na turniru do 24 sata prije početka natjecanja (petak 29. ožujka 2019. do 10:00 sati, subota 30. ožujka 2019. do 10:00 sati za disciplinu 9-Ball). Nakon tog roka natjecatelj može otkazati nastup samo uz liječničku potvrdu u protivnom podliježe kazni. Nakon roka za prijavu i prije roka za odjavu klub je dužan na web stranici saveza saznati sve obavijesti o natjecanju (ili telefonom kontaktirati organizatora i primiti na znanje sve obavijesti o natjecanju). U slučaju nepropisne odjave natjecatelj podliježe sankcijama koje su navedene u Stegovnom Pravilniku HBS-a. Natjecatelji koji ne nastupe na turniru ne dobivaju bodove za taj turnir.

Ždrijeb turnira biti će obavljen i objavljen u najkasnije u petak 29. ožujka 2019. godine (za disciplinu 9-Ball u subotu 30. ožujka 2019. godine) na stranici cuescore.com.

Kotizacija za turnir iznosi 100,00 kn (po disciplini). Uplata kotizacije moguća je i gotovinom prije početka turnira od strane predstavnika kluba za sve natjecatelje iz istog kluba. Licenca za pojedinog natjecatelja iznosi 100,00 kn.

Obveze:
Molimo sve natjecatelje da se informiraju kod svojih klupskih predstavnika o licencama, liječničkom pregledu i pristupnicama koji su potrebni za nastupanje na turnirima. Podsjećam sve predstavnike klubova da svi prijavljeni natjecatelji moraju imati uredno riješene papire za natjecateljsku sezonu jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo natjecatelje da pola sata prije svog susreta budu u prostoru za natjecanje. Takoder, molimo natjecatelje da se pridržavaju pravila dress code-a te ostalih pravila određenih pravilnikom natjecanja, jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo sve da pročitaju Sportski pravilnik HBS-a, kao i ostale dokumente za 2019. sezonu.

Za sva ostala pitanja ili pojašnjenja stojimo vam na raspolaganju te vas molimo da se obratite na službeni e-mail saveza (hbs@biljar.hr).

PH ZA VETERANE – POPIS NATJECATELJA

Disciplina Straight, subota 30. ožujka 2019. (8)

BK Zeus (1)
1. Mladen Zečić

BK Hustjer Academy (1)
1. Ante Šustić

BK Drniš (1)
1. Zdenko Puljić

BK Olimp (1)
1. Božo Propadalo

BK Desetka (1)
1. Berislav Šilić

BK Šibenik (1)
1. Dejan Matura

BK Merit (2)
1. Vedran Gracin
2. Zvonko Tetec

Disciplina 9-Ball, nedjelja 31. ožujka 2019. (13)

BK Zeus (2)
1. Mladen Zečić
2. Jordan Sobin

BK Hustjer Academy (2)
1. Mario Petrović
2. Ante Šustić

BK Drniš (1)
1. Zdenko Puljić

BK Olimp (2)
1. Božo Propadalo
2. Robert Grubić

BK Desetka (2)
1. Berislav Šilić
2. Dražen Šaškor

BK Šibenik (1)
1. Dejan Matura

BK Merit (3)
1. Vedran Gracin
2. Duje Glavinić
3. Zvonko Tetec