PH ZA VETERANE 2021

logo

Prvenstvo Hrvatske za veterane održati će se za vikend 20. i 21. studenog 2021. godine u prostorijama BK 8 Ball Sesvete. Turnir u disciplini 10-Ball započinje u subotu 20. studenog 2021. godine u 10:00 sati. Turnir u disciplini 9-Ball započinje u nedjelju 21. studenog 2021. godine u 10:00 sati.

Na turnirima PH za veterane mogu se natjecati svi licencirani natjecatelji HBS-a koji 2021. godine navršavaju 44 godine ili stariji. Prijavu za nastup na natjecanju dostavlja matični klub (skupno za sve natjecatelje i posebno za svaku disciplinu, ukoliko nije točno određena disciplina smatra se da natjecatelj igra obje discipline). Prijava se dostavlja organizatoru u pisanom obliku na e-mail adresu crotour@biljar.hr (zadnji rok za prijavu je srijeda 17. studeni 2021. godine do 20:00 sati). Prijava mora sadržavati ime i prezime natjecatelja te godinu rođenja. Molimo kubove da se pridržavaju rokova za prijavu svojih natjecatelja. Sve naknadne prijave neće se uvažavati. Klub može prijaviti samo uredno licencirane natjecatelje.

Natjecatelj može otkazati nastup na turniru do 24 sata prije početka natjecanja (petak 19. studenog 2021. do 10:00 sati). Nakon tog roka natjecatelj može otkazati nastup samo uz liječničku potvrdu u protivnom podliježe kazni. Nakon roka za prijavu i prije roka za odjavu klub je dužan na web stranici saveza saznati sve obavijesti o natjecanju (ili telefonom kontaktirati organizatora i primiti na znanje sve obavijesti o natjecanju). U slučaju nepropisne odjave natjecatelj podliježe sankcijama koje su navedene u Stegovnom Pravilniku HBS-a. Natjecatelji koji ne nastupe na turniru ne dobivaju bodove za taj turnir.

Ždrijeb turnira biti će obavljen i objavljen u najkasnije u petak 19. studenog tj. subotu 20. studenog  2021. godine na stranici cuescore.com.

Kotizacija za turnir iznosi 100,00 kn (po disciplini). Uplata kotizacije moguća je i gotovinom prije početka turnira od strane predstavnika kluba za sve natjecatelje iz istog kluba. Licenca za pojedinog natjecatelja iznosi 100,00 kn.

Obveze:
Molimo sve natjecatelje da se informiraju kod svojih klupskih predstavnika o licencama, liječničkom pregledu i pristupnicama koji su potrebni za nastupanje na turnirima. Podsjećam sve predstavnike klubova da svi prijavljeni natjecatelji moraju imati uredno riješene papire za natjecateljsku sezonu jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo natjecatelje da pola sata prije svog susreta budu u prostoru za natjecanje. Također, molimo natjecatelje da se pridržavaju pravila dress code-a te ostalih pravila određenih pravilnikom natjecanja, jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo sve da pročitaju Sportski pravilnik HBS-a, kao i ostale dokumente za 2021. sezonu.

Napominjemo da će se natjecanje održati sukladno preporukama HZJZ-a, a klub domaćin će osigurati prostorno-organizacijske uvjete objekta te higijenu prostora. Za vrijeme natjecanja samo natjecatelji i organizatori smiju boraviti u prostoru za natjecanje.
Molimo sve sudionike da prije dolaska na samo natjecanje izmjere svoju tjelesnu temperaturu, u slučaju povišene temperature ili kontakta sa osobama pozitivnima na COVID-19, zbog zdravlja ostalih natjecatelja i organizatora, ne dolaze na natjecanje.
Prilikom dolaska na mjesto održavanja natjecatelja obvezno je nošenje zaštitnih maski. Molimo sve sudionike da pripreme svoja vlastita dezinfekcijska sredstva te da drže preporučeni razmak od ostalih sudionika na natjecanju. Molimo predstavnike klubova neka pripreme svoju kemijsku olovku kako bi mogli ispuniti potrebne obrasce.

Za sva ostala pitanja ili pojašnjenja stojimo vam na raspolaganju te vas molimo da se obratite na službeni e-mail saveza (hbs@biljar.hr)

ŽDRIJEB 10-Ball https://cuescore.com/tournament/Prvenstvo+Hrvatske+za+veterane+%E2%80%93+Sezona+2021+%E2%80%93+10-Ball/10776709

PREGLED PRIJAVLJENIH NATJECATELJA 10-BALL (11)

BK Shooters (1)
1. Miodrag Dugina

BK Zlatar (6)
1. Tomislav Juriša
2. Saša Kušter
3. Robert Burić
4. Mario Petrović
5. Mario Huzjak
6. Juraj Jurković

BSK Mosconi (1)
1. Matija Verić

BK Metropolis (2)
1. Denis Budak
2. Tomislav Suhanek

BK 8Ball Sesvete (1)
1. Tihomir Tolić

PREGLED PRIJAVLJENIH NATJECATELJA 9-BALL (10)

ŽDRIJEB 10-Ball https://cuescore.com/tournament/Prvenstvo+Hrvatske+za+veterane+%E2%80%93+Sezona+2021+%E2%80%93+9-Ball/10776775

BK Shooters (2)
1. Miodrag Dugina
2. Goran Đorđević

BK Zlatar (3)
1. Tomislav Juriša
2. Saša Kušter
3. Mario Petrović

BSK Mosconi (1)
1. Matija Verić

BK Metropolis (2)
1. Denis Budak
2. Tomislav Suhanek

BK 8Ball Sesvete (2)
1. Tihomir Tolić
2. Biber Redžić