PH ZA VETERANE – 1. i 2. TURNIR

Plakati-HBS-face-veteransko

JORDAN SOBIN – DVOSTRUKI POBJEDNIK

Prva dva turnira Prvenstva Hrvatske za veterane održana su za vikend 8. i 9. veljače 2020. godine u prostorijama biljarskog kluba “Merit” u Splitu.
Prvog dana igrala se disciplina 8-Ball na kojoj je nastupilo 17 natjecatelja, dok se drugog dana igrala disciplina 10-Ball te je nastupilo 18 natjecatelja iz 9 klubova.
Jordan Sobin iz biljarskog kluba “Zeus” osvojio je obje discipline, pobijedivši u svim svojim susretima.
U diciplini 8-Ball najveći otpor pružio mu je Božo Propadalo iz biljarskog kluba “Olimp” osvojivši 2 mjesto kako u disciplini 8-Ball tako u trenutnom poretku nakon pola odigranih turnira. Treće mjesto osvojili su Vedran Gracin iz biljarskog kluba “Merit” te Zdenko Puljić iz biljarskog kluba “Drniš”.
U disiplini 10-Ball srebrnu medalju osvojio je Mihovil Kovačić iz biljarskog kluba “Beretka”, treće mjesto podijelili Ante Šustić iz biljarskog kluba “Hustler Academy” te Božo Propadalo.
Veteransko prvenstvo nastavlja se discipinama Straight-Pool i 9-Ball koje će se održati za mjesec dana u Zagrebu.

ŽDRIJEB 8-Ball | ŽDRIJEB 10-Ball | RANG-LISTA

PH ZA VETERANE – 1. i 2. TURNIR – NAJAVA

Prva dva turnira Prvenstva Hrvatske za veterane – Veteran Cup u sezoni 2020. održati će se za vikend 8. i 9. veljače 2020. godine u prostorijama BK “Merit” Split. Turnir u disciplini 8-Ball započinje u subotu 8. veljače 2020. godine u 10:00 sati. Turnir u disciplini 10-Ball započinje u nedjelju 9. veljače 2020. godine u 10:00 sati.

Na turnirima Veteranskog Cup-a mogu se natjecati svi licencirani natjecatelji HBS-a koji 2020. godine navršavaju 43 godine ili stariji. Prijavu za nastup na natjecanju dostavlja matični klub (skupno za sve natjecatelje i posebno za svaku disciplinu, ukoliko nije točno određena disciplina smatra se da natjecatelj igra obje discipline). Prijava se dostavlja organizatoru u pisanom obliku na e-mail adresu crotour@biljar.hr (zadnji rok za prijavu je srijeda 5. veljače 2020. godine do 20:00 sati). Prijava mora sadržavati ime i prezime natjecatelja te godinu rođenja. Molimo kubove da se pridržavaju rokova za prijavu svojih natjecatelja. Sve naknadne prijave neće se uvažavati. Klub može prijaviti samo uredno licencirane natjecatelje.

Natjecatelj može otkazati nastup na turniru do 24 sata prije početka natjecanja (petak 7. veljače 2020. do 10:00 sati). Nakon tog roka natjecatelj može otkazati nastup samo uz liječničku potvrdu u protivnom podliježe kazni. Nakon roka za prijavu i prije roka za odjavu klub je dužan na web stranici saveza saznati sve obavijesti o natjecanju (ili telefonom kontaktirati organizatora i primiti na znanje sve obavijesti o natjecanju). U slučaju nepropisne odjave natjecatelj podliježe sankcijama koje su navedene u Stegovnom Pravilniku HBS-a. Natjecatelji koji ne nastupe na turniru ne dobivaju bodove za taj turnir.

Ždrijeb turnira biti će obavljen i objavljen u najkasnije u petak 7. veljače 2020. godine na stranici cuescore.com.

Kotizacija za turnir iznosi 100,00 kn (po disciplini). Uplata kotizacije moguća je i gotovinom prije početka turnira od strane predstavnika kluba za sve natjecatelje iz istog kluba. Licenca za pojedinog natjecatelja iznosi 100,00 kn.

Obveze:
Molimo sve natjecatelje da se informiraju kod svojih klupskih predstavnika o licencama, liječničkom pregledu i pristupnicama koji su potrebni za nastupanje na turnirima. Podsjećam sve predstavnike klubova da svi prijavljeni natjecatelji moraju imati uredno riješene papire za natjecateljsku sezonu jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo natjecatelje da pola sata prije svog susreta budu u prostoru za natjecanje. Također, molimo natjecatelje da se pridržavaju pravila dress code-a te ostalih pravila određenih pravilnikom natjecanja, jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo sve da pročitaju Sportski pravilnik HBS-a, kao i ostale dokumente za 2020. sezonu.

Za sva ostala pitanja ili pojašnjenja stojimo vam na raspolaganju te vas molimo da se obratite na službeni e-mail saveza (hbs@biljar.hr).

PREGLED PRIJAVLJENIH NATJECATELJA 8- Ball (17)

BK Olimp (2)
1. Mladen Zečić
2. Božo Propadalo
BK Sneaky Pete (1)
1. Marko Šola
BK Hustler Academy (1)
1. Ante Šustić
BK Šibenik (1)
1. Dejan Matura
BK Drniš (1)
1. Zdenko Puljić
BK Beretka (8)
1. Berislav Šilić
2. Mladen Vukman
3. Duje Glavinić
4. Mihovil Kovačić
5. Robert Grubić
6. Marin Ivančić
7. Antonio Šiljeg
8. Tomislav Kurevija
BK Rijeka (1)
1. Tihomir Damjanić
BK Merit (1)
1. Vedran Gracin
BK Zeus (1)
1. Jordan Sobin

PREGLED PRIJAVLJENIH NATJECATELJA 10- Ball (19)

BK Olimp (2)
1. Mladen Zečić
2. Božo Propadalo
BK Sneaky Pete (1)
1. Marko Šola
BK Hustler Academy (1)
1. Ante Šustić
BK Šibenik (2)
1. Mario Dražić
2. Dejan Matura
BK Drniš (1)
1. Zdenko Puljić
BK Beretka (7)
1. Berislav Šilić
2. Mladen Vukman
3. Duje Glavinić
4. Mihovil Kovačić
5. Robert Grubić
6. Marin Ivančić
7. Igor Puljak
BK Rijeka (1)
1. Tihomir Damjanić
BK Merit (3)
1. Boris Pranić
2. Davor Marjanović
3. Vedran Gracin
BK Zeus (1)
1. Jordan Sobin