PH ZA VETERANE – Dupli pobjednik Ante Šustić

Plakati-HBS-Veteransko

PH ZA VETERANE – Dupli pobjednik Ante Šustić

Ovog vikenda u biljarskom klubu 8 Ball Sesvete odigrana su prva dva turnira PH za veterane (8-Ball i 10-Ball). Na oba turnira pobijedio je Ante Šustić iz BK Hustler Academy, u finalu 8-Ball turnira nastupio je Edin Fetahović iz BK Metropolis, dok je u finalu 10-Ball turnira nastupio Jure Šiško iz BK Mr. Q. Na turniru 8-Ball discipline brončane medalje osvojili su Berislav Šilić iz BK Desetka i Vedran Gracin iz BK Merit, dok su u turniru discipline 10-Ball trećeplasirani Edin Fetahović i Berislav Šilić. Čestitke pobjedniku!

Rang-lista veterana.  Ždrijeb 8-Ball  Ždrijeb 10-Ball

NAJAVA

Prva dva turnira Prvenstva Hrvatske za veterane – Veteran Cup u sezoni 2019. održati će se za vikend 23. i 24. veljače 2019. godine u prostorijama BK “8 Ball” Sesvete. Turnir u disciplini 8-Ball započinje u subotu 23. veljače 2019. godine u 10:00 sati (ovisno o broju prijavljenih natjecatelja). Turnir u disciplini 10-Ball započinje u nedjelju 24. veljače 2019. godine u 10:00 sati (ovisno o broju prijavljenih natjecatelja).

Na turnirima Veteranskog Cup-a mogu se natjecati svi licencirani natjecatelji HBS-a koji 2019. godine navršavaju 43 godine ili stariji. Prijavu za nastup na natjecanju dostavlja matični klub (skupno za sve natjecatelje i posebno za svaku disciplinu, ukoliko nije točno određena disciplina smatra se da natjecatelj igra obje discipline). Prijava se dostavlja organizatoru u pisanom obliku na e-mail adresu crotour@biljar.hr (zadnji rok za prijavu je srijeda 20. veljače 2019. godine do 20:00 sati). Prijava mora sadržavati ime i prezime natjecatelja te godinu rođenja. Molimo kubove da se pridržavaju rokova za prijavu svojih natjecatelja. Sve naknadne prijave neće se uvažavati. Klub može prijaviti samo uredno licencirane natjecatelje.

Natjecatelj može otkazati nastup na turniru do 24 sata prije početka natjecanja (petak 22. veljače 2019. do 10:00 sati). Nakon tog roka natjecatelj može otkazati nastup samo uz liječničku potvrdu u protivnom podliježe kazni. Nakon roka za prijavu i prije roka za odjavu klub je dužan na web stranici saveza saznati sve obavijesti o natjecanju (ili telefonom kontaktirati organizatora i primiti na znanje sve obavijesti o natjecanju). U slučaju nepropisne odjave natjecatelj podliježe sankcijama koje su navedene u Stegovnom Pravilniku HBS-a. Natjecatelji koji ne nastupe na turniru ne dobivaju bodove za taj turnir.

Ždrijeb turnira biti će obavljen i objavljen u najkasnije u petak 22. veljače 2019. godine na stranici cuescore.com.

Kotizacija za turnir iznosi 100,00 kn (po disciplini). Uplata kotizacije moguća je i gotovinom prije početka turnira od strane predstavnika kluba za sve natjecatelje iz istog kluba. Licenca za pojedinog natjecatelja iznosi 100,00 kn.

Obveze:
Molimo sve natjecatelje da se informiraju kod svojih klupskih predstavnika o licencama, liječničkom pregledu i pristupnicama koji su potrebni za nastupanje na turnirima. Podsjećam sve predstavnike klubova da svi prijavljeni natjecatelji moraju imati uredno riješene papire za natjecateljsku sezonu jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo natjecatelje da pola sata prije svog susreta budu u prostoru za natjecanje. Takoder, molimo natjecatelje da se pridržavaju pravila dress code-a te ostalih pravila određenih pravilnikom natjecanja, jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo sve da pročitaju Sportski pravilnik HBS-a, kao i ostale dokumente za 2019. sezonu.

Za sva ostala pitanja ili pojašnjenja stojimo vam na raspolaganju te vas molimo da se obratite na službeni e-mail saveza (hbs@biljar.hr).

PH ZA VETERANE – POPIS NATJECATELJA

Disciplina 8-Ball, subota 23. veljače 2019. (21)

BK Mr. Q (1)
1. Jure Šiško

BK Hustjer Academy (2)
1. Mario Petrović
2. Ante Šustić

BK Šibenik (1)
1. Dejan Matura

BK Desetka (2)
1. Berislav Šilić
2. Stipe Topić

BK Metropolis (3)
1. Denis Budak
2. Edin Fetahović
3. Tomislav Suhanek

BK Zlatar (5)
1. Mario Huzjak
2. Robert Burić
3. Tomislav Juriša
4. Saša Kušter
5. Juraj Jurković

BK 8 Ball Sesvete (4)
1. Boris Herceg
2. Ivan Peras
3. Josip Berišić
4. Mladen Sever

BK Drniš (1)
1. Zdenko Puljić

BK Merit (2)
1. Vedran Gracin
2. Duje Glavinić

Disciplina 10-Ball, nedjelja 24. veljače 2019. (22)

BK Mr. Q (1)
1. Jure Šiško

BK Hustjer Academy (2)
1. Mario Petrović
2. Ante Šustić

BK Šibenik (1)
1. Dejan Matura

BK Desetka (2)
1. Berislav Šilić
2. Stipe Topić

SC The Nugget (1)
1. Stipan Dolić

BK Metropolis (3)
1. Denis Budak
2. Edin Fetahović
3. Tomislav Suhanek

BK Zlatar (3)
1. Mario Huzjak
2. Tomislav Juriša
3. Saša Kušter

BK 8 Ball Sesvete (6)
1. Ivan Peras
2. Josip Berišić
3. Florijan Marić
4. Zdenko Bokšić
5. Goran Antunović
6. Roman Božićević

BK Drniš (1)
1. Zdenko Puljić

BK Merit (2)
1. Vedran Gracin
2. Duje Glavinić