PH ZA SENIORKE 2022

Plakati-HBS-face-seniorke-2022_960x480

RADI PREMALOG BROJA PRIJAVA PH ZA SENIORKE NEĆE SE ODRŽATI

Prvenstvo Hrvatske za seniorke održati će se za vikend 26. i 27.veljače 2022. godine u prostorijama BK 8 Ball Sesvete. Turnir u disciplini 9-Ball započinje u subotu 26. veljače 2022. godine u 10:00 sati. Turnir u disciplini 10-Ball započinje u nedjelju 27. veljače 2022. godine u 10:00 sati.

Na turnirima PH za žene mogu se natjecati sve licencirane natjecateljice HBS-a u 2022. godini.

Prijavu za nastup na natjecanju dostavlja matični klub (skupno za sve natjecateljice i posebno za svaku disciplinu, ukoliko nije točno određena disciplina smatra se da natjecateljica igra obje discipline). Prijava se dostavlja organizatoru u pisanom obliku na e-mail adresu crotour@biljar.hr (zadnji rok za prijavu je srijeda 23. veljače 2022. godine do 20:00 sati). Prijava mora sadržavati ime i prezime natjecateljice te godinu rođenja. Molimo kubove da se pridržavaju rokova za prijavu svojih natjecateljica. Sve naknadne prijave neće se uvažavati. Klub može prijaviti samo uredno licencirane natjecateljice.

Natjecatelj može otkazati nastup na turniru do 24 sata prije početka natjecanja (petak 25. veljače 2022 do 10:00 sati). Nakon tog roka natjecatelj može otkazati nastup samo uz liječničku potvrdu u protivnom podliježe kazni. Nakon roka za prijavu i prije roka za odjavu klub je dužan na web stranici saveza saznati sve obavijesti o natjecanju (ili telefonom kontaktirati organizatora i primiti na znanje sve obavijesti o natjecanju). U slučaju nepropisne odjave natjecateljica podliježe sankcijama koje su navedene u Stegovnom Pravilniku HBS-a. Natjecateljice koji ne nastupe na turniru ne dobivaju bodove za taj turnir.


Ždrijeb turnira biti će obavljen i objavljen u petak 25. veljače 2022 tj. subotu 26 veljače. 2022. godine na stranici cuescore.com.

Kotizacija za turnir iznosi 0,00 kn (po disciplini). Licenca za pojedinu natjecateljicu iznosi 100,00 kn.

Obveze:
Molimo sve natjecateljice da se informiraju kod svojih klupskih predstavnika o licencama, liječničkom pregledu i pristupnicama koji su potrebni za nastupanje na turnirima. Podsjećam sve predstavnike klubova da svi prijavljeni natjecateljice moraju imati uredno riješene papire za natjecateljsku sezonu jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo natjecateljice da pola sata prije svog susreta budu u prostoru za natjecanje. Također, molimo natjecateljice da se pridržavaju pravila dress code-a te ostalih pravila određenih pravilnikom natjecanja, jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo sve da pročitaju Sportski pravilnik HBS-a, kao i ostale dokumente za 2022. sezonu.

Napominjemo da će se natjecanje održati sukladno preporukama HZJZ-a, a klub domaćin će osigurati prostorno-organizacijske uvjete objekta te higijenu prostora. Za vrijeme natjecanja samo natjecateljice i organizatori smiju boraviti u prostoru za natjecanje.
Molimo sve sudionike da prije dolaska na samo natjecanje izmjere svoju tjelesnu temperaturu, u slučaju povišene temperature ili kontakta sa osobama pozitivnima na COVID-19, zbog zdravlja ostalih natjecateljica i organizatora, ne dolaze na natjecanje.
Prilikom dolaska na mjesto održavanja natjecatenja obvezno je nošenje zaštitnih maski. Molimo sve sudionike da pripreme svoja vlastita dezinfekcijska sredstva te da drže preporučeni razmak od ostalih sudionika na natjecanju. Molimo predstavnike klubova neka pripreme svoju kemijsku olovku kako bi mogli ispuniti potrebne obrasce.

Za sva ostala pitanja ili pojašnjenja stojimo vam na raspolaganju te vas molimo da se obratite na službeni e-mail saveza (hbs@biljar.hr)