RADI PREMALOG BROJA PRIJAVA PH ZA SENIORKE NEĆE SE ODRŽATI

Prvenstvo Hrvatske za seniorke održati će se za vikend 28. i 29. svibnja 2022. godine u prostorijama BK “8 Ball Sesvete” – Kelekova 4 – Zagreb. Turnir u disciplini 8-Ball započinje u subotu 28. svibnja 2022. godine u 10:00 sati. Turnir u disciplini 14.1 započinje u nedjelju 29. svibnja 2022. godine u 10:00 sati.

Na turnirima PH za seniorke mogu se natjecati sve licencirane natjecateljke HBS-a koji 2022. godine .

Prijavu za nastup na natjecanju dostavlja matični klub (skupno za sve natjecateljke i posebno za svaku disciplinu, ukoliko nije točno određena disciplina smatra se da natjecateljka igra obje discipline). Prijava se dostavlja organizatoru u pisanom obliku na e-mail adresu crotour@biljar.hr – zadnji rok za prijavu je srijeda 25.svibnja 2022. godine do 20:00 sati. Prijava mora sadržavati ime i prezime natjecateljke te godinu rođenja. Molimo kubove da se pridržavaju rokova za prijavu svojih natjecateljki. Sve naknadne prijave neće se uvažavati. Klub može prijaviti samo uredno licencirane natjecateljke.

Natjecateljka može otkazati nastup na turniru do 24 sata prije početka natjecanja -petak 27. svibnja 2022 do 10:00 sati. Nakon tog roka natjecateljka može otkazati nastup samo uz liječničku potvrdu u protivnom podliježe kazni. Nakon roka za prijavu i prije roka za odjavu klub je dužan na web stranici saveza saznati sve obavijesti o natjecanju (ili telefonom kontaktirati organizatora i primiti na znanje sve obavijesti o natjecanju). U slučaju nepropisne odjave natjecatelj podliježe sankcijama koje su navedene u Stegovnom Pravilniku HBS-a. Natjecateljke koji ne nastupe na turniru ne dobivaju bodove za taj turnir.

Ždrijeb turnira biti će obavljen i objavljen u najkasnije u petak 27. svibnja tj. subotu 28. svibnja 2022. godine na stranici cuescore.com.

Kotizacija za turnir iznosi 0,00 kn (po disciplini). Uplatalicence moguća je i gotovinom prije početka turnira od strane predstavnika kluba za sve natjecateljke iz istog kluba. Licenca za pojedinog natjecatelja iznosi 100,00 kn.

Obveze:
Molimo sve natjecateljke da se informiraju kod svojih klupskih predstavnika o licencama, liječničkom pregledu i pristupnicama koji su potrebni za nastupanje na turnirima. Podsjećam sve predstavnike klubova da svi prijavljene natjecateljke moraju imati uredno riješene papire za natjecateljsku sezonu jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo natjecateljke da pola sata prije svog susreta budu u prostoru za natjecanje. Također, molimo natjecateljke da se pridržavaju pravila dress code-a te ostalih pravila određenih pravilnikom natjecanja, jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo sve da pročitaju Sportski pravilnik HBS-a, kao i ostale dokumente za 2022. sezonu.

Za sva ostala pitanja ili pojašnjenja stojimo vam na raspolaganju te vas molimo da se obratite na službeni e-mail saveza (hbs@biljar.hr)

Napominjemo da će se natjecanje održati sukladno preporukama HZJZ-a, a klub domaćin će osigurati prostorno-organizacijske uvjete objekta te higijenu prostora. Molimo sve sudionike da prije dolaska na samo natjecanje izmjere svoju tjelesnu temperaturu, u slučaju povišene temperature ili kontakta sa osobama pozitivnima na COVID-19, zbog zdravlja ostalih natjecatelja i organizatora, ne dolaze na natjecanje.