PH ZA SENIORKE

Plakati-HBS-face-seniorke

RADI PREMALOG BROJA PRIJAVA PH ZA SENIORKE NEĆE SE ODRŽATI

PH ZA SENIORKE – NAJAVA

Prvenstvo Hrvatske za seniorke u sezoni 2020. održati će se 8. veljače 2020. godine u prostorijama BK “Merit” Split. Turnir započinje u subotu 8. veljače 2019. godine u 10:00 sati.

Na turnirima Prvenstva Hrvatske za seniorke mogu se natjecati sve licencirane natjecateljice HBS-a. Prijavu za nastup na natjecanju dostavlja matični klub. Prijava se dostavlja organizatoru u pisanom obliku na e-mail adresu crotour@biljar.hr (zadnji rok za prijavu je srijeda 5. veljače 2020. godine do 20:00 sati). Prijava mora sadržavati ime i prezime natjecateljice te godinu rođenja. Molimo kubove da se pridržavaju rokova za prijavu svojih natjecateljica. Klub može prijaviti samo uredno licencirane natjecateljice.

Natjecateljica može otkazati nastup na turniru do 24 sata prije početka natjecanja (petak 7. veljače 2020. do 10:00 sati). Nakon tog roka natjecateljica može otkazati nastup samo uz liječničku potvrdu u protivnom podliježe kazni. Nakon roka za prijavu i prije roka za odjavu klub je dužan na web stranici saveza saznati sve obavijesti o natjecanju (ili telefonom kontaktirati organizatora i primiti na znanje sve obavijesti o natjecanju). U slučaju nepropisne odjave natjecateljica podliježe sankcijama koje su navedene u Stegovnom Pravilniku HBS-a. Natjecateljice koji ne nastupe na turniru ne dobivaju bodove za taj turnir.

Ždrijeb turnira biti će obavljen i objavljen u najkasnije u petak 7. veljače 2020. godine na stranici cuescore.com.

Kotizacije na turnirima za seniorke nema. Licenca za pojedinu natjecateljicu iznosi 100,00 kn.

Obveze:
Molimo sve natjecateljice da se informiraju kod svojih klupskih predstavnika o licencama, liječničkom pregledu i pristupnicama koji su potrebni za nastupanje na turnirima. Podsjećam sve predstavnike klubova da sve prijavljene natjecateljice moraju imati uredno riješene papire za natjecateljsku sezonu jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo natjecateljice da pola sata prije svog susreta budu u prostoru za natjecanje. Takoder, molimo natjecateljice da se pridržavaju pravila dress code-a te ostalih pravila određenih pravilnikom natjecanja, jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo sve da pročitaju Sportski pravilnik HBS-a, kao i ostale dokumente za 2020. sezonu.

Za sva ostala pitanja ili pojašnjenja stojimo vam na raspolaganju te vas molimo da se obratite na službeni e-mail saveza (hbs@biljar.hr).

PREGLED PRIJAVLJENIH NATJECATELJICA (2)
BK Merit (1)
1. Zrinka Antonijević
BK Desetka (1)
1. Ena Šurija