PH ZA JUNIORE

Plakati-HBS-face-juniori

Ivan Galić – dvostruki pobjednik

U nedjelju 23. veljače 2020. godine održano je PH za Juniore u disciplinama 9-Ball i 10-Ball u prostorijama biljarskog kluba 8 Ball Sesvete.
U obje discipline slavio je Ivan Galić iz BK 8 Ball Sesvete. Luka Galić iz BK 8 Ball Sesvete drugo mjesto u disciplini 10-Ball te treće mjesto u disciplini 9-Ball. Mario Gulić iz BK 8 Ball Sesvete osvojio je drugo mjesto u disciplini 9-Ball te četvrto mjesto u disciplini 10-Ball. Andrej Radovanović iz BK 8 Ball Sesvete osvojio je treće mjesto u disiplini 10-Ball te četvrto mjesto u disciplini 9-Ball.

U ukupnom poretku uvjerljivo prvo mjesto drži Ivan Galić, Luka Galić je drugi, treće mjesto zauzima Mario Gulić, četvrto mjesto zauzima Andrej Radovanović.

ŽDRIJEB 10-Ball | ŽDRIJEB 9-Ball

PH ZA JUNIORE – NAJAVA

Zbog malog broja prijavljenih natjecatelja obje discipline PH za juniore održati će se u nedjelju 23. veljače 2020.

Prvenstvo Hrvatske za juniore – Junior Cup u sezoni 2020. održati će se za vikend 22. i 23. veljače 2020. godine u prostorijama BK 8 Ball Sesvete. Turnir u disciplini 10-Ball započinje u subotu 22. veljače 2020. godine u 10:00 sati (ovisno o broju prijavljenih natjecatelja). Turnir u disciplini 9-Ball započinje u nedjelju 23. veljače 2020. godine u 10:00 sati (ovisno o broju prijavljenih natjecatelja).

Na turnirima Junior Cup-a mogu se natjecati svi licencirani natjecatelji HBS-a koji 2020. godine navršavaju 18 godina ili mlađi. Prijavu za nastup na natjecanju dostavlja matični klub (skupno za sve natjecatelje i posebno za svaku disciplinu, ukoliko nije točno određena disciplina smatra se da natjecatelj igra obje discipline). Prijava se dostavlja organizatoru u pisanom obliku na e-mail adresu crotour@biljar.hr (zadnji rok za prijavu je srijeda 19. veljače 2020. godine do 20:00 sati). Prijava mora sadržavati ime i prezime natjecatelja te godinu rođenja. Molimo kubove da se pridržavaju rokova za prijavu svojih natjecatelja. Klub može prijaviti samo uredno licencirane natjecatelje.

Natjecatelj može otkazati nastup na turniru do 24 sata prije početka natjecanja (petak 21. veljače 2020. do 10:00 sati). Nakon tog roka natjecatelj može otkazati nastup samo uz liječničku potvrdu u protivnom podliježe kazni. Nakon roka za prijavu i prije roka za odjavu klub je dužan na web stranici saveza saznati sve obavijesti o natjecanju (ili telefonom kontaktirati organizatora i primiti na znanje sve obavijesti o natjecanju). U slučaju nepropisne odjave natjecatelj podliježe sankcijama koje su navedene u Stegovnom Pravilniku HBS-a. Natjecatelji koji ne nastupe na turniru ne dobivaju bodove za taj turnir.

Ždrijeb turnira biti će obavljen i objavljen u najkasnije u petak 21. veljače tj. 22. veljače 2020. godine na stranici cuescore.com.

Kotizacije na turnirima za juniore nema. Licenca za pojedinog natjecatelja iznosi 100,00 kn.

Obveze:
Molimo sve natjecatelje da se informiraju kod svojih klupskih predstavnika o licencama, liječničkom pregledu i pristupnicama koji su potrebni za nastupanje na turnirima. Podsjećam sve predstavnike klubova da svi prijavljeni natjecatelji moraju imati uredno riješene papire za natjecateljsku sezonu jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo natjecatelje da pola sata prije svog susreta budu u prostoru za natjecanje. Takoder, molimo natjecatelje da se pridržavaju pravila dress code-a te ostalih pravila određenih pravilnikom natjecanja, jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo sve da pročitaju Sportski pravilnik HBS-a, kao i ostale dokumente za 2020. sezonu.

Za sva ostala pitanja ili pojašnjenja stojimo vam na raspolaganju te vas molimo da se obratite na službeni e-mail saveza (hbs@biljar.hr).

PREGLED PRIJAVLJENIH NATJECATELJA (4)

BK 8 Ball Sesvete (4)
1. Ivan Galić
2. Luka Galić
3. Mario Gulić
4. Andrej Radovanović