Link na ždrijeb: Veterani PH 14.1

Prvenstvo Hrvatske za veterane održati će se za vikend 25.-26.veljače 2023. godine u prostorijama BK “8 Ball Sesvete” – Kelekova 4 – Zagreb. Turnir u disciplini 14.1 započinje u subotu 25. veljače 2023. godine u 10:00 sati. Turnir u disciplini 10-Ball započinje u nedjelju 26. veljače 2023. godine u 10:00 sati.

Na turnirima PH za veterane mogu se natjecati svi licencirani natjecatelji HBS-a koji 2023. godine navršavaju 45 godine ili stariji. Prijavu za nastup na natjecanju dostavlja matični klub (skupno za sve natjecatelje i posebno za svaku disciplinu, ukoliko nije točno određena disciplina smatra se da natjecatelj igra obje discipline). Prijava se dostavlja organizatoru u pisanom obliku na e-mail adresu crotour@biljar.hr – zadnji rok za prijavu je srijeda 22. veljače 2023. godine do 20:00 sati. Prijava mora sadržavati ime i prezime natjecatelja te godinu rođenja. Molimo klubove da se pridržavaju rokova za prijavu svojih natjecatelja. Sve naknadne prijave neće se uvažavati. Klub može prijaviti samo uredno licencirane natjecatelje.

Natjecatelj može otkazati nastup na turniru do 24 sata prije početka natjecanja – petak 24. veljače 2023. za disciplnu 14.1 tj. u subotu 25. veljače 2023. za disciplinu 10-Ball do 10:00 sati. Nakon tog roka natjecatelj može otkazati nastup samo uz liječničku potvrdu u protivnom podliježe kazni. Nakon roka za prijavu i prije roka za odjavu klub je dužan na web stranici saveza saznati sve obavijesti o natjecanju (ili telefonom kontaktirati organizatora i primiti na znanje sve obavijesti o natjecanju). U slučaju nepropisne odjave natjecatelj podliježe sankcijama koje su navedene u Stegovnom Pravilniku HBS-a. Natjecatelji koji ne nastupe na turniru ne dobivaju bodove za taj turnir.

Ždrijeb turnira biti će obavljen i objavljen u petak petak 24. veljače 2023. za disciplinu 14.1 tj. u subotu 25. veljače 2023. za disciplinu 10-Ball godine na stranici cuescore.com.

Kotizacija za turnir iznosi 10,00 € (po disciplini). Uplata kotizacije moguća je i gotovinom prije početka turnira od strane predstavnika kluba za sve natjecatelje iz istog kluba. Licenca za pojedinog natjecatelja iznosi 14,00 €.

Obveze:
Molimo sve natjecatelje da se informiraju kod svojih klupskih predstavnika o licencama, liječničkom pregledu i pristupnicama koji su potrebni za nastupanje na turnirima. Podsjećam sve predstavnike klubova da svi prijavljeni natjecatelji moraju imati uredno riješene papire za natjecateljsku sezonu jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo natjecatelje da pola sata prije svog susreta budu u prostoru za natjecanje. Također, molimo natjecatelje da se pridržavaju pravila dress code-a te ostalih pravila određenih pravilnikom natjecanja, jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo sve da pročitaju Sportski pravilnik HBS-a, kao i ostale dokumente za 2023. sezonu.

Za sva ostala pitanja ili pojašnjenja stojimo vam na raspolaganju te vas molimo da se obratite na službeni e-mail saveza (hbs@biljar.hr)

Napominjemo da će se natjecanje održati sukladno preporukama HZJZ-a, a klub domaćin će osigurati prostorno-organizacijske uvjete objekta te higijenu prostora. Molimo sve sudionike da prije dolaska na samo natjecanje izmjere svoju tjelesnu temperaturu, u slučaju povišene temperature ili kontakta sa osobama pozitivnima na COVID-19, zbog zdravlja ostalih natjecatelja i organizatora, ne dolaze na natjecanje.

PH Veterani STRAIGHT POOL 14.1 – Pregled prijavljenih natjecatelja (9)

BK Zlatar (5)
1. Tomislav Juriša
2. Mario Petrović
3. Saša Kušter
4. Juraj Jurković
5. Eduard Pintarić

BSK Mosconi (1)
1. Aleksandar Ivanović

BK Metropolis (1)
1. Zdenko Bokšić

BK 8 Ball Sesvete (2)
1. Dean Kovačić
2. Josip Berišić

PH Veterani 10-Ball – Pregled prijavljenih natjecatelja (14)

BK Zlatar (8)
1. Tomislav Juriša
2. Mario Petrović
3. Saša Kušter
4. Robert Burić
5. Eduard Pintarić
6. Mario Huzjak
7. Krunoslav Slišković

BK Shooters (1)
1. Goran Biškup

BK Metropolis (2)
1. Zdenko Bokšić
2. Edin Fetahović

BK 8 Ball Sesvete (3)
1. Dean Kovačić
2. Josip Berišić
3. Biber Redžić

BSK Mosconi (1)
1. Aleksandar Ivanović