Link na ždrijeb: PH 9-Ball

Prvenstvo Hrvatske u disciplini 9-Ball u sezoni 2023. održati će se za vikend 7. i 8. listopada 2023. godine u prostorijama biljarskog kluba “8BALL SESVETE” Kelekova 4,10360 Zagreb. Turnir započinje u subotu 7. listopada 2023. godine u 10:00 sati.

Na turniru se mogu natjecati svi natjecatelji iz klubova koji imaju podmirenu godišnju članarinu HBS-a, koji mogu konkurirati za reprezentaciju te je otvoren za prijavu za sve kategorije. Prijavu za nastup na natjecanju u pojedinačnoj konkurenciji dostavlja matični klub (skupno za sve natjecatelje). Prijava se dostavlja organizatoru u pisanom obliku na e-mail adresu crotour@biljar.hr (zadnji rok za prijavu je srijeda 4. listopada 2023. do 20:00 sati).

Prijava mora sadržavati ime i prezime natjecatelja te godinu rođenja. Molimo kubove da se pridržavaju rokova za prijavu svojih natjecatelja. Klub može prijaviti samo uredno licencirane natjecatelje.

Natjecatelj može otkazati nastup na turniru do 24 sata prije početka natjecanja (petak, 6. listopada 2023. godine do 10:00 sati). Nakon tog roka natjecatelj može otkazati nastup samo uz liječničku potvrdu u protivnom podliježe sankcijama. Nakon roka za prijavu i prije roka za odjavu klub je dužan na web stranici saveza saznati sve obavijesti o natjecanju (ili telefonom kontaktirati organizatora i primiti na znanje sve obavijesti o natjecanju). U slučaju nepropisne odjave natjecatelj podliježe sankcijama koje su navedene u Stegovnom pravilniku HBS-a. Natjecatelji koji ne nastupe na turniru ne dobivaju bodove za taj turnir.

Kotizacija za turnir iznosi 20 EUR. Uplata kotizacije moguća je i gotovinom prije početka turnira od strane predstavnika kluba za sve natjecatelje iz istog kluba. Licenca za pojedinog natjecatelja iznosi 14 EUR.

Ždrijeb turnira biti će objavljen u petak, 6. listopada 2023. godine na stranici
cuescore.com.

Na turniru se igra disciplina 9-Ball po dvostrukom knock out sustavu, do 9 dobijenih partija< tj. do 8 dobijenih partija na lijevoj strani ždrijeba. Nositelji se određuju prema broju prijavljenih natjecatelja, a na osnovu sportskog pravilnika.

Napomena:
Molimo sve natjecatelje da se informiraju kod svojih klupskih predstavnika o licencama, liječničkom pregledu i pristupnicama koji su potrebni za nastupanje na turnirima. Podsjećam sve predstavnike klubova da svi prijavljeni natjecatelji moraju imati uredno riješene papire za natjecateljsku sezonu jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo natjecatelje da pola sata prije svog susreta budu u prostoru za natjecanje. Također, molimo natjecatelje da se pridržavaju pravila dress code-a te ostalih pravila određenih pravilnikom natjecanja, jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo sve da pročitaju Sportski pravilnik HBS-a, kao i ostale dokumente za 2023. sezonu

PH 9-Ball – Pregled prijavljenih natjecatelja (39)

BSK Mosconi (4)
1. Aleksandar Ivanović
2. Mateo Majstorović
3. Darko Šiljeg
4. Tin Gjurčević

BK Metropolis (10)
1. Leo Salijević
2. Željko Dozan
3. Michel Bartol
4. Roberto Bartol
5. Zoran Husul
6. Ivan Prusac
7. Zdenko Bokšić
8. Tomislav Pilj
9. Kristijan Draganić
10. Filip Bermanec

BK 8 Ball Sesvete (10)
1.
Luka  Peruško
2.Tihomir Smolko
3. Edin Redžić
4. Igor Jurišić
5. Domagoj Tikvić
6. Josip Berišić
7. Antonio Berišić
8. Zvonimir Topalović
9. Dario Jozić
10. Predrag Dešić

BK Shooters (4)
1. Tomislav Rahle
2. Tin Dalipi
3. Marijan Rahle
4. Goran Đorđević

BK Desetka (1)
1. Ante Šola

BK Šibenik (1)
1. Marko Jelić

BK Esseker (6)
1. Borna Vukojević
2. Krešo Vuković
3. Ivan Vicković
4. Nathan Foro
5. Filip Kotromanović
6. Mihael Lacković

BK Zlatar (3)
1. Vladimir Škvorc
2. Mario Petrović
3. Tomislav Juriša