KVALIFIKACIJE ZA POPUNU 1. HBL-ŽDRIJEB

IMG-20191202-WA0001

https://cuescore.com/tournament/Kvalifikacije+za+popunu+1.HBL/6973619

Popis prijavljenih natjecatelja:

 1. Krešo Ivan Kralj BK MrQ
 2. Tomislav Cvitanušić BK Plan B
 3. Krešimir Markanović BK Cibalia
 4. Darko Vidović BK Cibalia
 5. Edin Redžić BK 8ball
 6. Tin Petljak BK Metropolis
 7. Dario Škorput BK Metropolis
 8. Marin Cokarić BK Desetka

Kvalifikacije za popunu 1 HBL. održati će se 7. prosinca 2019. u BK “8ball” u Sesvetama s početkom u 10 sati. Pravo nastupa određeno je Sportskim pravilnikom HBS-a.

4.7 Kvalifikacije za popunu 1. HBL

Po završetku sezone natjecatelji rangirani na mjestima 22. – 24. ispadaju iz 1. HBL, te na njihova mjesta ulaze prvoplasirani natjecatelji iz 2. HBL – Regionalnih liga.

Natjecatelji rangirani na mjestima 19. – 21. iz 1. HBL te drugo, treće i četvrto plasirani iz 2. HBL regija Sjever, Istok i jug ulaze u razigravanje – kvalifikacije za popunu 1. HBL.

Kvalifikacije za 1. HBL će se održati po dvostrukom knock out sustavu do polufinala s naizmjeničnim breakom. Na kvalifikacijamase igra disciplina 10-Ball RTO 11. Tri prvoplasirana natjecatelja ulaze u 1. HBL. Nositelji turnira su četiri natjecatelja, odnosno natjecatelji rangirani od 19. do 21. mjesta iz 1. HBL te jedan natjecatelj iz 2. HBL lige koji će se izvući ždrijebom. ždrijeb turnira je 16/4 s odigravanjem susreta za 3. mjesto. ukoliko neki od natjecatelja 2. HBL (sve regije) s pravom nastupa ne potvrde svoj nastup, natjecatelji koji su sezonu 2. HBL završili na 5. do 8. mjesta rang-liste u svojoj regiji moći će svojom prijavom popuniti prazno mjesto (samo natjecatelji iz iste regije u kojoj je prazno mjesto nastalo).

Svi igrači sa pravom nastupa moraju potvrditi svoj nastup organizatoru u pisanom obliku na e-mail adresu crotour@biljar.hr do srijede 4. prosinaca 2019. godine do 20:00 sata. Prijava mora sadržavati ime i prezime natjecatelja te godinu rođenja. Ukoliko neki od igrača 2. HBL (sve regije) sa pravom nastupa ne potvrde svoj nastup do navedenog roka, igrači koji su sezonu 2.HBL završili na 5.-8. mjestu rangliste u svojoj regiji moći će svojom prijavom na gore navedenu mail adresu do četvrtka 5. prosinca u 20:00 sati popuniti  prazno mjesto ali,  samo  igrači  iz iste regije u kojoj je prazno mjesto  nastalo.

POPIS IGRAČA SA PRAVOM NASTUPA

Regija ISTOK:

 1. Krešimir Markanović BK “CIBALIA”, 2. Darko Vidović BK “CIBALIA”, 3. Tomislav Cvitanušić BK “PLAN B”

Regija JUG:

 1. Berislav Šilić BK “DESETKA”, 2. Špiro Cokarić BK “PINK PANTHER”, 3. Igor Škorić BK “OLIMP”

Regija SJEVER

 1. Edin Redžić BK “8BALL” , 2. Tin Petljak BK “METROPOLIS” , 3. Saša Kušter BK “Zlatar”

Igrači 1.HBL 19.- 21. mjesto:

Filip Ktromanović BK “PLAN B”, Krešo Ivan Kralj BK”MR Q”, Tomislav Juriša BK “ZLATAR”