Klupsko PH 2021-PLAN B POBJEDNIK

IMG-20211128-WA0001

BK Plan B u sastavu (M.Lišnić, V.Vunjak, K.Vuković, B.Vukojević, I.Vicković i Z.Dmitrović) iz Osijeka pobjednik je Klupskog Prvenstva Hrvatske 2021. Zavrsnica prvenstva održana je  proteklog vikenda u prostorijama BK Merit u Splitu. U finalu su pobijedili zagrebački BSK Mosconi (F.Marić, R.Bartol, F.Bermanec i T.Petljak) nakon izvođenja penala ukupnim rezultatom 4:3. Treće mjesto osvojili su BK Pink Panther (Split) i BK Metropolis (Zagreb).

REZULTATI: KLUPSKO PH ZAVRŠNICA ŽDRIJEB

Pobjednik Klupsko PH 2021 – BK Plan B (Osijek)

2. mjesto Klupsko PH 2021 – BSK Mosconi (Zagreb)

NAJAVA

Završnica klupskog PH 2021. održati ce se 4.-5. prosinca 2021. u prostorijama BK “Merit”, Ulica Sedam Kaštela 1 u Splitu, s početkom u 10h. Pobjednici prvog djela natjecanja po regijama BSK Mosconi (regija sjever) i BK Pink Panther (regija jug) osigurali su direktan plasman u polufinale. Preostala dva mjesta u polufinalu izboriti će bolji iz četvrtfinalnih mečeva BK “Merit” vs BK “Metropolis” i BK “Plan B” vs BK “Desetka”. Polufinalni mečevi su na rasporedu u subotu 4. prosinca u 16h, a finale u nedjelju 5. prosinca u 10h.

Napominjemo da će se natjecanje održati sukladno preporukama HZJZ-a, a klub domaćin će osigurati prostorno-organizacijske uvjete objekta te higijenu prostora. Za vrijeme natjecanja samo natjecatelji i organizatori smiju boraviti u prostoru za natjecanje.

Molimo sve sudionike da prije dolaska na samo natjecanje izmjere svoju tjelesnu temperaturu, u slučaju povišene temperature ili kontakta sa osobama pozitivnima na COVID-19, zbog zdravlja ostalih natjecatelja i organizatora, ne dolaze na natjecanje.Prilikom dolaska na mjesto održavanja natjecatelja obvezno je nošenje zaštitnih maski. Molimo sve sudionike da pripreme svoja vlastita dezinfekcijska sredstva te da drže preporučeni razmak od ostalih sudionika na natjecanju. Molimo predstavnike klubova neka pripreme svoju kemijsku olovku kako bi mogli ispuniti potrebne obrasce.