KLUPSKO PH 2020 – METROPOLIS OBRANIO NASLOV

Plakati-HBS-face-klupsko 2020

Odgođena završnica KLUPSKOG PRVENSTVA HRVATSKE 2020, koja je odgođena zbog epidemioloških mjera i pandemije koronavirusa održati će se 19. i 20. lipnja u prostorijama BK “8ball”, Kelekova 4 u Sesvetama. Natjecanje počinje u subotu 19. lipnja u 11 sati. Nakon dva vikenda natjecanja u regijama Sjever i Jug, po tri najbolje plasirana kluba bore se za titulu prvaka Hrvatske u sezoni 2020. Prvo plasirani klubovi imaju direktni plasman u polufinale, dok će drugo plasirani te treće plasirani odlučiti međusobnim susretom tko će im se pridružiti.

Iz regije Sjever plasirali su se sljedeći klubovi:
1. BK Metropolis, Zagreb
2. BK Plan B, Osijek
3. BSK Mosconi, Zagreb

Iz regije Jug plasirali su se sljedeći klubovi:
1. BK Zeus, Kaštela
2. BK Desetka, Split
3. BK Pink Panther, Split

U prvom polufinalu, prošlogodišnji prvak i branitelj naslova BK Metropolis čeka boljeg iz susreta BK Desetka i BSK Mosconi. U drugom polufinalu, BK Zeus, klupski prvak Hrvatske iz 2018. godine, čeka boljeg iz susreta BK Plan B i BK Pink Panther. Oba polufinala počinju u 19. lipnja u 17 sati.

Ždrijeb i rezultate možete pratiti cuescore.com!
Rezultati regularnog dijela: Regija SJEVER | MVP Sjever| Regija JUG |MVP Jug.

Napominjemo da će se natjecanje održati sukladno preporukama HZJZ-a, a klub domaćin će osigurati prostorno-organizacijske uvjete objekta te higijenu prostora. Za vrijeme natjecanja samo natjecatelji i organizatori smiju boraviti u prostoru za natjecanje.
Molimo sve sudionike da prije dolaska na samo natjecanje izmjere svoju tjelesnu temperaturu, u slučaju povišene temperature ili kontakta sa osobama pozitivnima na COVID-19, zbog zdravlja ostalih natjecatelja i organizatora, ne dolaze na natjecanje.
Prilikom dolaska na mjesto održavanja natjecatelja obvezno je nošenje zaštitnih maski. Molimo sve sudionike da pripreme svoja vlastita dezinfekcijska sredstva te da drže preporučeni razmak od ostalih sudionika na natjecanju. Molimo predstavnike klubova neka pripreme svoju olovku kako bi mogli ispuniti potrebne obrasce.