Link za ždrijeb:
REGIJA SJEVER

NAJAVA
Hrvatski biljarski savez organizira KLUPSKO PRVENSTVO HRVATSKE – 1. HBL za sezonu 2024.

VRSTA I VRIJEME ODIGRAVANJA NATJECANJA
Regularni dio sezone održati će se u tri vikenda (ovisno o broju prijava) 20. i 21. travnja, 8. i 9. lipnja te 28. i 29. rujna 2024. godine. Regularni dio igra se jednokružno u regijama Sjever i Jug, ždrijebom se izvlači redoslijed igranja.
Finalni dio će održati 30. studenog i 1. prosinca 2024. godine na kojem nastupaju po 3 najbolje plasirana kluba iz svake regije, s time da najbolje plasirani klubovi iz svake regije nastupaju direktno u polufinalu.
Molimo sve klubove da pošalju svoje prijave zaključno 5. travnja 2024. godine.
PRAVO NASTUPA, PRIJAVA I KOTIZACIJA
Pravno nastupa imaju svi registrirani klubovi koji zadovoljavaju uvjete natjecanja u natjecateljskoj sezoni te su ispunili svoje financijske obveze prema HBS-u najkasnije do 5. travnja 2024. godine. U prijavi je potrebno navesti minimalno 4 natjecatelja koji će nastupiti za klub u tekućoj sezoni. Moguća je i naknadna prijava natjecatelja, a prije prvog nastupa pojedinog natjecatelja. Maksimalni broj natjecatelja u tekućoj sezoni za pojedini klub iznosi 12 natjecatelja ukupno. Klub može prijaviti više stranih državljana, ali u pojedinom susretu može nastupiti jedan strani državljanin.
Kotizacija za nastup u klupskom prvenstvu iznosi 100,00 €, kotizaciju je potrebno uplatiti do 5. travnja 2024. godine.
Prijavu je potrebno poslati na e-mail: crotour@biljar.hr
KONTAKT OSOBE
Juraj Jurković, tajnik HBS-a – tajnistvo@biljar.hr
NAPOMENA
U regularnom dijelu sezone discipline 8-Ball i 10-Ball igraju se do 6 dobivenih partija, disciplina 9-Ball do 7 dobivenih partija, a 14.1 (“Straight-pool”) do 75 bodova.

Dress-code mora biti u skladu sa točkom 8.1.1. Sportskog pravilnika

Molimo sve klubove, natjecatelje i sudionike za sportsko i korektno ponašanje kakvo zaslužuje natjecanje najvišeg ranga – Prvenstvo Hrvatske.