Link na ždrijeb:
4. Croatia Cup 10-BALL

NAJAVA

Četvrti Croatia Cup u disciplini 10-Ball u sezoni 2022. održati će se za vikend 05. i 06. studenog 2022. godine u prostorijama biljarskog kluba “8ball Sesvete” u Sesvetama, Kelekova 4, Zagreb. Turnir započinje u subotu 05. studenog 2022. godine u 10:00 sati.

Na turniru se mogu natjecati svi natjecatelji iz klubova koji imaju podmirenu godišnju članarinu HBS-a, koji mogu konkurirati za reprezentaciju te je otvoren za prijavu za sve kategorije. Prijavu za nastup na natjecanju u pojedinačnoj konkurenciji dostavlja matični klub (skupno za sve natjecatelje). Prijava se dostavlja organizatoru u pisanom obliku na e-mail adresu: crotour@biljar.hr (zadnji rok za prijavu je srijeda 2. studenoga 2022. do 20:00 sati).

Prijava mora sadržavati ime i prezime natjecatelja te godinu rođenja. Molimo kubove da se pridržavaju rokova za prijavu svojih natjecatelja. Klub može prijaviti samo uredno licencirane natjecatelje.

Natjecatelj može otkazati nastup na turniru do 24 sata prije početka natjecanja (petak, 04. studenog 2022. godine do 10:00 sati). Nakon tog roka natjecatelj može otkazati nastup samo uz liječničku potvrdu u protivnom podliježe sankcijama. Nakon roka za prijavu i prije roka za odjavu klub je dužan na web stranici saveza saznati sve obavijesti o natjecanju (ili telefonom kontaktirati organizatora i primiti na znanje sve obavijesti o natjecanju). U slučaju nepropisne odjave natjecatelj podliježe sankcijama koje su navedene u Stegovnom pravilniku HBS-a. Natjecatelji koji ne nastupe na turniru ne dobivaju bodove za taj turnir.
Kotizacija za turnir iznosi 70,00 kn. Uplata kotizacije moguća je i gotovinom prije početka turnira od strane predstavnika kluba za sve natjecatelje iz istog kluba.

Ždrijeb turnira biti će objavljen u petak, 04. studenog 2022. godine na stranici cuescore.com.

Na turniru se igra disciplina 10-Ball po dvostrukom knock-out sustavu, na 8 dobivenih partija tj. 7 dobivenih partija na lijevoj strani ždrijeba. Nositelji se određuju prema broju prijavljenih natjecatelja, a na osnovu sportskog pravilnika.

Napominjemo da će se natjecanje održati sukladno preporukama HZJZ-a, a klub domaćin će osigurati prostorno-organizacijske uvjete objekta te higijenu prostora. Molimo sve sudionike da prije dolaska na samo natjecanje izmjere svoju tjelesnu temperaturu, u slučaju povišene temperature ili kontakta sa osobama pozitivnima na COVID-19, zbog zdravlja ostalih natjecatelja i organizatora, ne dolaze na natjecanje.

Natjecatelji moraju biti u sali 30 minuta prije planirane satnice za početak pojedinog susreta. Ukoliko se za to stvore uvjeti, susret može započeti i 30 minuta prije planirane satnice.
Sastanak predstavnika klubova i natjecatelja sa sucima te voditeljem turnira održati će se 20-ak minuta prije početka turnira. Molim predstavnike klubova neka informiraju svoje članove o smjernicama i uputama koje će voditelj turnira odrediti za pojedini turnir.

Za sva ostala pitanja ili pojašnjenja stojimo vam na raspolaganju te vas molimo da se obratite na službeni e-mail saveza (hbs@biljar.hr).

PREGLED PRIJAVLJENIH NATJECATELJA (35)

BK Metropolis (13)
1. Roberto Bartol
2. Edin Fetahović
3. Zdenko Bokšić
4. Tomislav Pilj
5. Željko Dozan
6. Michel Bartol
7. Kristijan Draganić
8. Zoran Husul
9. Denis Budak
10. Stipan Tucak
11. Matija Valković
12. Goran Gluščić
13. Ivan Samaržija

BK 8 Ball Sesvete (12)
1. Nino Porić
2. Andrej Radovanović
3. Robert Gulić
4. Mario Gulić
5. Tihomir Smolko
6. Igor Jurišić
7. Edin Redžić
8. Domagoj Tikvić
9. Zvonimir Topalović
10. Armin Mehmedović
11. Miodrag Dugina
12. Tomislav Jagatić

BK Shooters (2)
1. Tin Dalipi
2. Tomislav Rahle

BK Zlatar (5)
1. Tomislav Juriša
2. Robert Burić
3. Mario Petrović
4. Saša Kušter
5. Juraj Jurković

BK Šibenik (1)
1. Dejan Matura

BSK Mosconi (2)
1. Aleksandar Ivanović
2. Edi Smolčak