LINA NA ŽDRIJEB:

3. CROTIA CUP

Treći Croatia Cup u sezoni 2023 u disciplini 9-Ball održati će se za vikend 2. i 3. rujna 2023. godine u prostorijama biljarskog kluba “8BALL SESVETE” Kelekova 4, Zagreb. Turnir započinje u subotu 2. rujna 2023. godine u 10:00 sati.

Na turniru se mogu natjecati svi natjecatelji iz klubova koji imaju podmirenu godišnju članarinu HBS-a, koji mogu konkurirati za reprezentaciju te je otvoren za prijavu za sve kategorije. Prijavu za nastup na natjecanju u pojedinačnoj konkurenciji dostavlja matični klub (skupno za sve natjecatelje). Prijava se dostavlja organizatoru u pisanom obliku na e-mail adresu crotour@biljar.hr (zadnji rok za prijavu je srijeda 30. kolovoza 2023. do 20:00 sati).

Prijava mora sadržavati ime i prezime natjecatelja te godinu rođenja. Molimo kubove da se pridržavaju rokova za prijavu svojih natjecatelja. Klub može prijaviti samo uredno licencirane natjecatelje.

Natjecatelj može otkazati nastup na turniru do 24 sata prije početka natjecanja (petak, 1. rujna 2023. godine do 10:00 sati). Nakon tog roka natjecatelj može otkazati nastup samo uz liječničku potvrdu u protivnom podliježe sankcijama. Nakon roka za prijavu i prije roka za odjavu klub je dužan na web stranici saveza saznati sve obavijesti o natjecanju (ili telefonom kontaktirati organizatora i primiti na znanje sve obavijesti o natjecanju). U slučaju nepropisne odjave natjecatelj podliježe sankcijama koje su navedene u Stegovnom pravilniku HBS-a. Natjecatelji koji ne nastupe na turniru ne dobivaju bodove za taj turnir.

Kotizacija za turnir iznosi 20 EUR. Uplata kotizacije moguća je i gotovinom prije početka turnira od strane predstavnika kluba za sve natjecatelje iz istog kluba. Licenca za pojedinog natjecatelja iznosi 14 EUR.

Ždrijeb turnira biti će objavljen u petak, 1. rujna 2023. godine na stranici
cuescore.com.

Na turniru se igra disciplina 9-Ball po dvostrukom knock out sustavu, na 9 dobivenih partija tj. 8 dobivenih lijevoj strani ždrijeba. Nositelji se određuju prema broju prijavljenih natjecatelja, a na osnovu sportskog pravilnika.

Napomena:
Molimo sve natjecatelje da se informiraju kod svojih klupskih predstavnika o licencama, liječničkom pregledu i pristupnicama koji su potrebni za nastupanje na turnirima. Podsjećam sve predstavnike klubova da svi prijavljeni natjecatelji moraju imati uredno riješene papire za natjecateljsku sezonu jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo natjecatelje da pola sata prije svog susreta budu u prostoru za natjecanje. Također, molimo natjecatelje da se pridržavaju pravila dress code-a te ostalih pravila određenih pravilnikom natjecanja, jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo sve da pročitaju Sportski pravilnik HBS-a, kao i ostale dokumente za 2023. sezonu.

3. CROATIA CUP – 9-Ball – Pregled prijavljenih natjecatelja (32)

BSK Mosconi (4)
1. Mateo Majstorović
2. Aleksandar Ivanović
3. Edi Smolčak
4. Darko Šiljeg

BK Desetka (1)
1. Ante Šola

BK Metropolis (8)
1.  Zoran Husul
2.  Filip Bermanec
3   Željko Dozan
4.  Roberto Bartol
5.  Michel Bartol
6.  Goran Gluščić
7.  Matija Valković
8.  Ivan Prusac

BK Cibalia (4)
1. Krešimir Markanović
2. Ivan Roko Jurić
3. Marko Uzelac
4. Denis Božić

BK 8 Ball Sesvete (9)
1. Edin Redžić
2. Andrej Radovanović
3. Tihomir Smolko
4. Zvonimir Topalović
5. Nino Porić
6. Igor Jurišić
7. Antonio Berišić
8. Josip Berišić
9. Predrag Dešić

BK Zlatar (2)
1. Robert Burić
2. Vladimir Škvorc

BK Shooters (3)
1. Tomislav Rahle
2. Tin Dalipi
3. Marijan Rahle

BK Nugget (1)
1. Stipan Dolić