2. HBL – 5. TURNIR – REGIJA SJEVER

Plakati-HBS-face-2-HBL-Sjever

2. HBL – REGIJA SJEVER – 5. TURNIR – Pobjednik Tin Petljak

31. kolovoza i 1. rujna 2019. godine u biljarskom klubu Metropolis u Zagrebu održao se 5. turnir 2. HBL – regije Sjever. Na turniru je nastupio 33 natjecatelja iz 6 klubova.

Pobjednik turnira je Tin Petljak iz BK Metropolis koji je u finalu pobijedio Juraja Jurkovića iz BK Zlatar. Brončane medalje osvojili su Edin Redžić i Karlo Salkić iz BK 8 Ball Sesvete.
Čestitke osvajačima medalja!

ŽDRIJEB TURNIRA | RANG-LISTA

NAJAVA

Peti turnir 2. HBL u sezoni 2019. za regiju SJEVER održati će se za vikend 31. kolovoza i 1. rujna 2019. godine u prostorijama BK “Metropolis” Zagreb. Turnir započinje u subotu 31. kolovoza 2019. godine u 10:00 sati. Na turniru će se igrati disciplina devetka (9-Ball).

Pravo nastupa na turniru imaju svi natjecatelji koji se ne natječu u 1. HBL. te je otvoren za prijavu za sve kategorije. Prijavu za nastup na natjecanju u pojedinačnoj konkurenciji dostavlja matični klub (skupno za sve natjecatelje). Prijava se dostavlja organizatoru u pisanom obliku na e-mail adresu sjever@biljar.hr (zadnji rok za prijavu je srijeda 28. kolovoza 2019. godine do 20:00 sati). Prijava mora sadržavati ime i prezime natjecatelja te godinu rođenja. Molimo klubove da se pridržavaju roka za prijavu svojih natjecatelja. Sve naknadne prijave neće se uvažavati. Klub može prijaviti samo uredno licencirane natjecatelje.
Natjecatelj može otkazati nastup na turniru do 24 sata prije početka natjecanja (petak 30. kolovoza 2019. godine do 10:00 sati). Nakon tog roka natjecatelj može otkazati nastup samo uz liječničku potvrdu u protivnom podliježe kazni. Nakon roka za prijavu i prije roka za odjavu klub je dužan na web stranici saveza saznati sve obavijesti o natjecanju (ili telefonom kontaktirati organizatora i primiti na znanje sve obavijesti o natjecanju). U slučaju nepropisne odjave natjecatelj podliježe sankcijama koje su navedene u Stegovnom Pravilniku HBS-a. Natjecatelji koji ne nastupe na turniru ne dobivaju bodove za taj turnir. Kotizacija za turnir iznosi 70,00 kn. Uplata kotizacije moguća je i gotovinom prije početka turnira od strane predstavnika kluba za sve natjecatelje iz istog kluba.

Ždrijeb turnira biti će obavljen i objavljen u petak 8. ožujka 2019. godine na stranici cuescore.com.

Obveze:
Molimo sve natjecatelje da se informiraju kod svojih klupskih predstavnika o licencama, liječničkom pregledu i pristupnicama koji su potrebni za nastupanje na turnirima. Podsjećam sve predstavnike klubova da svi prijavljeni natjecatelji moraju imati uredno riješene papire za natjecateljsku sezonu jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo natjecatelje da pola sata prije svog susreta budu u prostoru za natjecanje. Također, molimo natjecatelje da se pridržavaju pravila dress code-a te ostalih pravila određenih pravilnikom natjecanja, jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo sve da pročitaju Sportski pravilnik HBS-a, kao i ostale dokumente za 2019. sezonu.

Za sva ostala pitanja ili pojašnjenja stojimo vam na raspolaganju te vas molimo da se obratite na službeni e-mail saveza (hbs@biljar.hr).

LISTA PRIJAVLJENIH NATJECATELJA (33)

BK Shooters (2)
1. Tomislav Rahle
2. Tin Dalipi
BK Zlatar (5)
1. Krunoslav Slišković
2. Eduard Pintarić
3. Ivan Samaržija
4. Juraj Jurković
5. Saša Kušter
BK 8 Ball Sesvete (15)
1. Josip Berišić
2. Marko Perić
3. Dario Jozić
4. Ervin Radovanović
5. Tihomir Smolko
6. Edin Redžić
7. Igor Jurišić
8. Mladen Sever
9. Karlo Salkić
10. Andrej Radovanović
11. Antonio Dumančić
12. Marija Perić
13. Luka Peruško
14. Stjepko Hunjet
15. Predrag Dešić
SC Pot (1)
1. Darko Gašparović
SK The Nugget (2)
1. Aleksandar Vučetić
2. Stipan Dolić
BK Metropolis (8)
1. Zoran Husul
2. Mateo Majstorović
3. Borna Bevanda
4. Davorin Meštrić
5. Edin Fetahović
6. Tin Petljak
7. Krešo Ceraj
8. Marko Mijat