2. REGIONALNI TURNIR

Plakati-HBS-face-Regionalni

ŽDRIJEB

REGIJA SJEVER | REGIJA ISTOK | REGIJA JUG

NAJAVA

Drugi turnir 2. kategorije – Regionalni turnir u sezoni 2021. za regije SJEVER, JUG i ISTOK održati će se za vikend 27. i 28. studenog 2021. godine u prostorijama:
BSK “Mosconi” za regiju SJEVER,
BK “Desetka” za regiju JUG,
BK “Plan B” za regiju ISTOK.

Turnir započinje u subotu 27. studenog 2021. godine u 10:00 sati. Na turniru će se igrati disciplina devetka (9-Ball).

Na Regionalnom turniru mogu se natjecati svi licencirani natjecatelji HBS-a, osim prvih 16 natjecatelja s rang-liste 1. HBL iz sezone 2020. godine te je otvoren za prijavu za sve kategorije. Prijava se dostavlja organizatoru u pisanom obliku na e-mail adresu sjever@biljar.hr jug@biljar.hr istok@biljar.hr (zadnji rok za prijavu je srijeda 24. studeni 2021. godine do 20:00 sati). Prijava mora sadržavati ime i prezime natjecatelja te godinu rođenja. Molimo kubove da se pridržavaju rokova za prijavu svojih natjecatelja. Klub može prijaviti samo uredno licencirane natjecatelje.
Natjecatelj može otkazati nastup na turniru do 24 sata prije početka natjecanja (petak 26. studenog 2021. godine do 10:00 sati). Nakon tog roka natjecatelj može otkazati nastup samo uz liječničku potvrdu u protivnom podliježe sankcijama. Nakon roka za prijavu i prije roka za odjavu klub je dužan na web stranici saveza saznati sve obavijesti o natjecanju (ili telefonom kontaktirati organizatora i primiti na znanje sve obavijesti o natjecanju). U slučaju nepropisne odjave natjecatelj podliježe sankcijama koje su navedene u Stegovnom Pravilniku HBS-a. Natjecatelji koji ne nastupe na turniru ne dobivaju bodove za taj turnir. Kotizacija za turnir iznosi 70,00 kn. Uplata kotizacije moguća je i gotovinom prije početka turnira od strane predstavnika kluba za sve natjecatelje iz istog kluba.

Ždrijeb turnira biti će obavljen i objavljen u petak 26. studenog 2021. godine na stranici cuescore.com.

Obveze:
Molimo sve natjecatelje da se informiraju kod svojih klupskih predstavnika o licencama, liječničkom pregledu i pristupnicama koji su potrebni za nastupanje na turnirima. Podsjećam sve predstavnike klubova da svi prijavljeni natjecatelji moraju imati uredno riješene papire za natjecateljsku sezonu jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo natjecatelje da pola sata prije svog susreta budu u prostoru za natjecanje. Također, molimo natjecatelje da se pridržavaju pravila dress code-a te ostalih pravila određenih pravilnikom natjecanja, jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo sve da pročitaju Sportski pravilnik HBS-a, kao i ostale dokumente za sezonu 2021.

Napominjemo da će se natjecanje održati sukladno preporukama HZJZ-a, a klub domaćin će osigurati prostorno-organizacijske uvjete objekta te higijenu prostora. Za vrijeme natjecanja samo natjecatelji i organizatori smiju boraviti u prostoru za natjecanje.
Molimo sve sudionike da prije dolaska na samo natjecanje izmjere svoju tjelesnu temperaturu, u slučaju povišene temperature ili kontakta sa osobama pozitivnima na COVID-19, zbog zdravlja ostalih natjecatelja i organizatora, ne dolaze na natjecanje.
Prilikom dolaska na mjesto održavanja natjecatelja obvezno je nošenje zaštitnih maski. Molimo sve sudionike da pripreme svoja vlastita dezinfekcijska sredstva te da drže preporučeni razmak od ostalih sudionika na natjecanju. Molimo predstavnike klubova neka pripreme svoju kemijsku olovku kako bi mogli ispuniti potrebne obrasce.

Za sva ostala pitanja ili pojašnjenja stojimo vam na raspolaganju te vas molimo da se obratite na službeni e-mail saveza (hbs@biljar.hr).

PREGLED PRIJAVLJENIH NATJECATELJA – REGIJA SJEVER (20)

BK Zlatar (1)
1. Vladimir Škvorc

BK Metropolis (8)
1. Zoran Husul
2. Krešo Ceraj
3. Borna Bevanda
4. Matija Valković
5. Tomislav Pilj
6. Denis Budak
7. Kristijan Draganić
8. Luka Jančić

BK 8 Ball Sesvete (7)
1. Dario Jozić
2. Tihomir Smolko
3. Roman Božičević
4. Predrag Dešić
5. Domagoj  Lončarek
6. Denis Maretić
7. Armin Mehmetović

BK Shooters (3)
1. Tin Dalipi
2. Krunoslav Mišir
3. Miodrag Dugina

BK Cibalia (1)
1.Anton Kelava

PREGLED PRIJAVLJENIH NATJECATELJA – REGIJA ISTOK (11)

BK Cibalia (3)
1. Krešimir Markanović
2. Bruno Ivković
3. Ivan Lončarić

BK Plan B (8)
1. Ivan Grubišić
2. Zoran Dmitrović
3. Nikola Šutalo
4. Hrvoje Borovec
5. Zvonko Pešo
6. Sven Markušev
7. Nenad Havelka
8. Juraj Vojvodić

PREGLED PRIJAVLJENIH NATJECATELJA – REGIJA JUG (16)

BK Desetka (5)
1. Frane Petričević
2.Marin Milovčić
3. Petar Škomrlj
4. Mladen Kelava
5. Marko Šola

BK Drniš (4)
1. Zdenko Puljić
2. Jere Puljić
3. Josip Kulušić.
4. Vice Bačić

BK Merit (4)
1. Božo Propadalo
2. Mladen Vukman
3. Duje Glavinić
4. Vinko Smolić

BK Pink Panther (3)
1. Ivan Ivanović Samac
2. Mario Sopta
3. Vinko Roje