2. HBL – REGIJA SJEVER – 4. TURNIR

Plakati-HBS-face-2-HBL-Sjever

2. HBL – REGIJA SJEVER – 4. TURNIR – Pobjednik Robert Burić

15. i 16. lipnja 2019. godine u biljarskom klubu 8 Ball Sesvete održao se 4. turnir 2. HBL – regije Sjever. Na turniru je nastupio 41 natjecatelj iz 6 klubova.

Pobjednik turnira je Robert Burić iz BK Zlatar koji je u finalu pobijedio Dario Škorputa iz BK Metropolis. Brončane medalje osvojili su Mario Gulić iz BK 8 Ball Sesvete te Jure Šiško iz BK Mr. Q. Čestitke osvajačima medalja!

ŽDRIJEB TURNIRA | RANG-LISTA

NAJAVA

Četvrti turnir 2. HBL u sezoni 2019. za regiju SJEVER održati će se za vikend 15. i 16. lipnja 2019. godine u prostorijama BK „8 Ball” Sesvete. Turnir započinje u subotu 15. lipnja 2019. godine u 10:00 sati. Na turniru će se igrati disciplina osmica (8-Ball).
Pravo nastupa na turniru imaju svi natjecatelji koji se ne natječu u 1. HBL. te je otvoren za prijavu za sve kategorije. Prijavu za nastup na natjecanju u pojedinačnoj konkurenciji dostavlja matični klub (skupno za sve natjecatelje). Prijava se dostavlja organizatoru u pisanom obliku na e-mail adresu sjever@biljar.hr (zadnji rok za prijavu je srijeda 12. lipnja 2019. godine do 20:00 sati). Prijava mora sadržavati ime i prezime natjecatelja te godinu rođenja. Molimo klubove da se pridržavaju roka za prijavu svojih natjecatelja. Klub može prijaviti samo uredno licencirane natjecatelje.
Natjecatelj može otkazati nastup na turniru do 24 sata prije početka natjecanja (petak 14. lipnja 2019. godine do 10:00 sati). Nakon tog roka natjecatelj može otkazati nastup samo uz liječničku potvrdu u protivnom podliježe kazni. Nakon roka za prijavu i prije roka za odjavu klub je dužan na web stranici saveza saznati sve obavijesti o natjecanju (ili telefonom kontaktirati organizatora i primiti na znanje sve obavijesti o natjecanju). U slučaju nepropisne odjave natjecatelj podliježe sankcijama koje su navedene u Disciplinskom pravilniku HBS-a. Natjecatelji koji ne nastupe na turniru ne dobivaju bodove za taj turnir. Kotizacija za turnir iznosi 70,00 kn. Uplata kotizacije moguća je i gotovinom prije početka turnira od strane predstavnika kluba za sve natjecatelje iz istog kluba.
Ždrijeb turnira biti će obavljen i objavljen u petak 14. lipnja 2019. godine na stranici cuescore.com.
Obveze:
Molimo sve natjecatelje da se informiraju kod svojih klupskih predstavnika o licencama, liječničkom pregledu i pristupnicama koji su potrebni za nastupanje na turnirima. Podsjećam sve predstavnike klubova da svi prijavljeni natjecatelji moraju imati uredno riješene papire za natjecateljsku sezonu jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo natjecatelje da pola sata prije svog susreta budu u prostoru za natjecanje. Takoder, molimo natjecatelje da se pridržavaju pravila dress code-a te ostalih pravila određenih pravilnikom natjecanja, jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo sve da pročitaju Sportski pravilnik HBS-a, kao i ostale dokumente za 2019. sezonu.
Za sva ostala pitanja ili pojašnjenja stojimo vam na raspolaganju te vas molimo da se obratite na službeni e-mail saveza (hbs@biljar.hr).

POPIS PRIJAVLJENIH NATJECATELJA (42)

BK 8 BALL SESVETE (19)
1. Zdenko Bokšić
2. Josip Berišić
3. Denis Maretić
4. Ervin Radovanović
5. Tihomir Smolko
6. Edin Redžić
7. Igor Jurišić
8. Kristijan Kipson
9. Mladen Sever
10. Nihad Porić
11. Karlo Salkić
12. Andrej Radovanović
13. Antonio Dumančić
14. Marija Perić
15. Mario Gulić
16. Robert Gulić
17. Darko Šiljeg
18. Goran Antunović
19. Luka Peruško

BK ZLATAR (5)
1. Saša Kušter
2. Mario Demikeli
3. Danijel Tot
4. Juraj Jurković
5. Robert Burić

BK Mr. Q (3)
1. Ivica Medunić
2. Jure Šiško
3. Tin Venos

BK SHOOTERS (4)
1. Tomislav Rahle
2. Goran Đorđević
3. Tin Dalipi
4. Krunoslav Mišir

SC POT (1)
1. Darko Gašparović

BK METROPOLIS (10)
1. Ivan Samaržija
2. Zoran Husul
3. Marko Mijat
4. Dario Škorput
5. Matija Verić
6. Mateo Majstorović
7. Davorin Meštrić
8. Krešo Ceraj
9. Bruno Kuvek
10. Denis Budak