2. HBL – 1. TURNIR – Regija SJEVER

Plakati-HBS-face-2-HBL-Sjever

NINO PORIĆ POBJEDNIK

Nino Porić iz biljarskog kluba 8 Ball Sesvete pobjednik je 1. turnira 2. HBL SJEVER. U finalu je pobijedio Edina Fetahovića iz BSK Mosconi, dok su treće mjesto podijelili Ivan Galić iz BK 8 Ball Sesvete i Josip Kompanović iz BK Hustler Academy
Na turniru je nastupilo 59 natjecatelja iz 10 klubova

ŽDRIJEB | RANG-LISTA

NAJAVA

Prvi turnir 2. HBL u sezoni 2020. za regiju SJEVER održati će se za vikend 1. i 2. veljače 2020. godine u prostorijama BK “METROPOLIS” Zagreb. Turnir započinje u subotu 1. veljače 2020. godine u 10:00 sati. Na turniru će se igrati disciplina desetka (10-Ball).

Pravo nastupa na turniru imaju svi natjecatelji koji se ne natječu u 1. HBL. te je otvoren za prijavu za sve kategorije. Prijavu za nastup na natjecanju u pojedinačnoj konkurenciji dostavlja matični klub (skupno za sve natjecatelje). Prijava se dostavlja organizatoru u pisanom obliku na e-mail adresu sjever@biljar.hr (zadnji rok za prijavu je srijeda 29. siječnja 2020. godine do 20:00 sati). Prijava mora sadržavati ime i prezime natjecatelja te godinu rođenja. Molimo kubove da se pridržavaju rokova za prijavu svojih natjecatelja. Klub može prijaviti samo uredno licencirane natjecatelje.
Natjecatelj može otkazati nastup na turniru do 24 sata prije početka natjecanja (petak 31. siječnja 2020. godine do 10:00 sati). Nakon tog roka natjecatelj može otkazati nastup samo uz liječničku potvrdu u protivnom podliježe kazni. Nakon roka za prijavu i prije roka za odjavu klub je dužan na web stranici saveza saznati sve obavijesti o natjecanju (ili telefonom kontaktirati organizatora i primiti na znanje sve obavijesti o natjecanju). U slučaju nepropisne odjave natjecatelj podliježe sankcijama koje su navedene u Stegovnom Pravilniku HBS-a. Natjecatelji koji ne nastupe na turniru ne dobivaju bodove za taj turnir. Kotizacija za turnir iznosi 70,00 kn. Uplata kotizacije moguća je i gotovinom prije početka turnira od strane predstavnika kluba za sve natjecatelje iz istog kluba.

Ždrijeb turnira biti će obavljen i objavljen u petak 31. siječnja 2020. godine na stranici cuescore.com.

Obveze:
Molimo sve natjecatelje da se informiraju kod svojih klupskih predstavnika o licencama, liječničkom pregledu i pristupnicama koji su potrebni za nastupanje na turnirima. Podsjećam sve predstavnike klubova da svi prijavljeni natjecatelji moraju imati uredno riješene papire za natjecateljsku sezonu jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo natjecatelje da pola sata prije svog susreta budu u prostoru za natjecanje. Također, molimo natjecatelje da se pridržavaju pravila dress code-a te ostalih pravila određenih pravilnikom natjecanja, jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo sve da pročitaju Sportski pravilnik HBS-a, kao i ostale dokumente za sezonu 2020.

Za sva ostala pitanja ili pojašnjenja stojimo vam na raspolaganju te vas molimo da se obratite na službeni e-mail saveza (hbs@biljar.hr).

PREGLED PRIJAVLJENIH NATJECATELJA (60)

BK Extreme (5)
1. MARINKO MRAVAK
2. NIKOLA PANKRETIĆ
3. EUGEN VDOVIĆ
4. ZORAN BORIĆ
5. GORAN KUNOVIĆ
BK Rijeka (2)
1. Igor Paulinić
2. Igor Borčić
BK Hustler Academy (1)
1. Josip Kompanović
BK Shooters (4)
1. Marijan Rahle
2. Tin Dalipi
3. Goran Đorđević
4. Petar Barišić
BK 8 Ball Sesvete (25)
1. JOSIP BERIŠIĆ
2. ZDENKO BOKŠIĆ
3. ROMAN BOŽIČEVIĆ
4. TOMISLAV HERJAVIĆ
5. STJEPKO HUNJET
6. IGOR JURIŠIĆ
7. KRISTIJAN KIPSON
8. MARO MARČINKO
9. IVAN PERAS
10. KARLO SALKIĆ
11. MLADEN SEVER
12. DOMAGOJ TIKVIĆ
13. LUKA KOJIĆ
14. DARIO JOZIĆ
15. TIHOMIR SMOLKO
16. RONALD MIJATOVIĆ
17. MARKO PERIĆ
18. MARIJA PERIĆ
19. NINO PORIĆ
20. IVAN GALIĆ
21. LUKA GALIĆ
22. STIPE TOPIĆ
23. GORAN ANTUNOVIĆ
24. ANDREJ RADOVANOVIĆ
25. ERVIN RADOVANOVIĆ
BSK Mosconi (6)
1. Ivica Medunić
2. Jure Šiško
3. Florijan Marić
4. Mateo Majstorović
5. Edin Fetahović
6. Marko Mijat
BK Zlatar (9)
1. Danijel Tot
2. Eduard Pintarić
3. Juraj Jurković
4. Ivan Samaržija
5. Tomislav Juriša
6. Robert Burić
7. Mario Demikeli
8. Saša Kušter
9. Mario Petrović
BK Metropolis (6)
1. Tomislav Pilj
2. Zoran Husul
3. Davorin Meštrić
4. Borna Bevanda
5. Denis Budak
6. Krešo Ceraj
BK Nugget (1)
1. Stipan Dolić
BK Cibalia (1)
1. Anton Kelava