2. HBL – REGIJA JUG – 4. TURNIR

Plakati-HBS-face-2-HBL-Jug

2. HBL – REGIJA JUG – 4. TURNIR – Pobjednik Berislav Šilić

15. i 16. lipnja 2019. godine u biljarskom klubu Merit održao se 4. turnir 2. HBL – regije Jug. Na turniru je nastupilo 19 natjecatelja iz 6 klubova.

Pobjednik turnira je Berislav Šilić iz BK Desetka koji je u finalu pobijedio Špiro Cokarića iz BK Pink Panther. Brončane medalje osvojili su Tomislav Pilj iz BK Desetka te Radoslav Knežić iz BK Pink Panther. Čestitke osvajačima medalja!

ŽDRIJEB TURNIRA | RANG-LISTA

NAJAVA

Četvti turnir 2. HBL u sezoni 2019. za regiju JUG održati će se za vikend 15. i 16. lipnja 2019. godine u prostorijama BK „Merit” Split. Turnir započinje u subotu 15. lipnja 2019. godine u 10:00 sati. Na turniru će se igrati disciplina osmica (8-Ball).
Pravo nastupa na turniru imaju svi natjecatelji koji se ne natječu u 1. HBL. te je otvoren za prijavu za sve kategorije. Prijavu za nastup na natjecanju u pojedinačnoj konkurenciji dostavlja matični klub (skupno za sve natjecatelje). Prijava se dostavlja organizatoru u pisanom obliku na e-mail adresu jug@biljar.hr (zadnji rok za prijavu je srijeda 12. lipnja 2019. godine do 20:00 sati). Prijava mora sadržavati ime i prezime natjecatelja te godinu rođenja. Molimo klubove da se pridržavaju roka za prijavu svojih natjecatelja. Klub može prijaviti samo uredno licencirane natjecatelje.
Natjecatelj može otkazati nastup na turniru do 24 sata prije početka natjecanja (petak 14. lipnja 2019. godine do 10:00 sati). Nakon tog roka natjecatelj može otkazati nastup samo uz liječničku potvrdu u protivnom podliježe kazni. Nakon roka za prijavu i prije roka za odjavu klub je dužan na web stranici saveza saznati sve obavijesti o natjecanju (ili telefonom kontaktirati organizatora i primiti na znanje sve obavijesti o natjecanju). U slučaju nepropisne odjave natjecatelj podliježe sankcijama koje su navedene u Disciplinskon pravilniku HBS-a. Natjecatelji koji ne nastupe na turniru ne dobivaju bodove za taj turnir. Kotizacija za turnir iznosi 70,00 kn. Uplata kotizacije moguća je i gotovinom prije početka turnira od strane predstavnika kluba za sve natjecatelje iz istog kluba.
Ždrijeb turnira biti će obavljen i objavljen u petak 14. lipnja 2019. godine na stranici cuescore.com.
Obveze:
Molimo sve natjecatelje da se informiraju kod svojih klupskih predstavnika o licencama, liječničkom pregledu i pristupnicama koji su potrebni za nastupanje na turnirima. Podsjećam sve predstavnike klubova da svi prijavljeni natjecatelji moraju imati uredno riješene papire za natjecateljsku sezonu jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo natjecatelje da pola sata prije svog susreta budu u prostoru za natjecanje. Takoder, molimo natjecatelje da se pridržavaju pravila dress code-a te ostalih pravila određenih pravilnikom natjecanja, jer u protivnom neće moći nastupiti na turniru. Molimo sve da pročitaju Sportski pravilnik HBS-a, kao i ostale dokumente za 2019. sezonu.
Za sva ostala pitanja ili pojašnjenja stojimo vam na raspolaganju te vas molimo da se obratite na službeni e-mail saveza (hbs@biljar.hr).

POPIS PRIJAVLJENIH NATJECATELJA (20)

BK DRNIŠ (2)
1. Nikola Odak
2. Zdenko Puljić

BK Olimp (2)
1. Božo Propadalo
2. Robert Grubić

BK PINK PANTHER (2)
1. Radoslav Knežić
2. Špiro Cokarić

BK MERIT (7)
1. Marin Lolić
2. Zrinka Antonijević
3. Duje Glavinić
4. Vjeko Šoškić
5. Vedran Gracin
6. Ivan Šantić
7. Goran Bazina

BK DESETKA (3)
1. Tomislav Pilj
2. Petar Škomrlj
3. Berislav Šilić

BK ZEUS (4)
1. Hrvoje Hrgović
2. Marin Bilić
3. Mladen Zečić
4. Tomislav Ljulj